Kam v Praze na pečené brambory/zdravé jídlo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.12.25 22:28

Bruch praha ,Pečené brambory , plněné brambory

Ahoj holky, mám asi neobvyklý dotaz, ale chci se zeptat, kam v Praze na plněné pečené brambory. A pokud ne brambory, tak alespoň na nějaké zdravé jídlo nebo levný brunch. Naposledy jsem byla v Etapě, dala jsem si chleba s kimchi – bylo to mastné a nebylo mi z toho vůbec dobře, a cena byla myslím 300 Kč. 😅 Děkuju moc, budu ráda za vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
27.12.25 23:08

Tvuj dotaz je ponekud matouci, ale pokusim se ho rozdelit :mrgreen:
Tak jestli chces brambory, vyraz rovnou do bramborove specialky - https://www.bramborynapankraci.cz/
Zdrave jidlo - co mas na mysli? Veganske, vegetarianske, nejakou Asii nebo salatovy bar?
Levny brunch - cemu rikas levny?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.25 23:22

@Svetluska55 restauraci brambory znám, ale tam nemají plněné pečené brambory. A hlavně tam nechci jít sama na oběd tam mi to prijde divne.
Asii moc nejim a ani mi zdrava neprijde. Chtěla bych brunch nebo jidlo v kavarne do 200 kč. Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.25 23:32

A když už neco drazsiho tak ať je to opravdu z kvalitnich farmarskych surovin :)

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
28.12.25 10:15
@Anonymní píše: Více

Co je nezdraveho na kombinaci ryze, masa a zeleniny? Nebo na sushi? Nebo na kari? :mrgreen:
Jinak ty asi nemyslis typicky brunch, ktery je formou all you can eat (a nekdy i drink) a kde se nedostanes pod 1000 kc na osobu.
Pokud mas na mysli jidla typu posirovane vejce, omeleta ci oblozeny chlebik, ktera se daji dat v kavarnach, tak bych stejne rekla, ze jsi s predstavou 200 kc na osobu mimo prazske realie. Ale zadala jsem dotaz chatu GPat a neco nasel, tak doporucuju to zkusit a mrknout se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.25 10:55

@Svetluska55 nezdrave jsou jejich dochucovadla jako jsou -glutaman sodný, sladká chilli omáčka, hoisin omáčka, teriyaki omáčka, ústřicová omáčka, instantní polévkové pasty, ochucené sladké sójové omáčky, a vetšinou mají jídla smažené např. nudle ty jsou tak mastné že mi je z nich vždy zle..
Nebo bych si dala švetskovou nebo nejakou jinou sladkou omacku mnam :D

Příspěvek upraven 28.12.25 v 10:58

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.25 10:56

A hygiena v asijské kuchyni taky není úplně v topu, si myslím :D

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
28.12.25 13:35

Mně bylo z tveho psani jasne, ze pod Asií myslis stanek s mastnymi nudlemi v OC :mrgreen: Ktery nema s asijskou kuchyni vicemene nic spolecneho.
Nase ocekavani vuci gastronomickym zazitkum jsou dost odlisna, takze ti nemam co poradit a necham prostor ostatnim.

• Citovat
  • Upravit
10
28.12.25 14:29

@smile_xxx píšu z mého účtu můžeš si ho prohlédnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.12.25 14:30

@Svetluska55 pokud ti přijde sojova omacka zdravá tak to pak jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4818
29.12.25 00:07

Zajdi se podívat třeba do Sia, ať máš trochu tušení, jak má vypadat asie. Glutamát a instantní polévky to opravdu nejsou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.12.25 08:24

@vedma007 já ale nepsala, že celá asijská kuchyně je glutamát a instantní polévky 🙂 Psala jsem o tom, jak je často připravovaná u nás – hodně smažená, s těžkými omáčkami a velkým množstvím dochucovadel, ze kterých mi prostě není dobře. To je moje osobní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.