Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den,
jsem lékař estetické medicíny - ano, opravdu to pomáhá, máme na klinice. Máme pacienty, kteří přišli s plenami a po několika sezeních, na normální denní činnost už nemusí nosit. Také to velmi pomáhá na bolest zad a zlepšení sexuálního života ![]()
klidně se ozvěte do SZ nebo na IG @mddr.rechnerka ![]()
@mddr.rechnerka píše:
Dobrý den,jsem lékař estetické medicíny - ano, opravdu to pomáhá, máme na klinice. Máme pacienty, kteří přišli s plenami a po několika sezeních, na normální denní činnost už nemusí nosit. Také to velmi pomáhá na bolest zad a zlepšení sexuálního života
klidně se ozvěte do SZ nebo na IG @mddr.rechnerka
Uz mam po, nejake extra zlepšení nevidim
@Anonymní píše:
Uz mam po, nejake extra zlepšení nevidim
A kolik se absolvovalo sezení jestli se můžu zeptat?
@mddr.rechnerka píše:
A kolik se absolvovalo sezení jestli se můžu zeptat?
osm
@Anonymní píše:
osm
to je dost, to už by mělo pomoci, ale to časté močení zřejmě nebude souviset s poklesem pánevního dna a uvolněných svěračů.
@Anonymní píše: Více
Já též žádné zlepšení. A to jsem se k tomu upínala. Chodim často na malou. Jinak jsem od urologa i gynekologa v pořádku.
Taky chodim furt na malou a nekdy neudrzim moč, nekdo dalsi, co ma zkusenost s touto metodou lecebnou, je to dost drahe, ale o to nejde,2 zeny tu zatim pisi, ze jim to neomohlo, nekdo dalsi se zkusenostmi? dekuji
Ahoj, dotaz je jednoduchy. Absolvoval jste nekdo tuto metodu (btl emsella), pomohlo to pri castem močení?