Budu chráněná antikoncepci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.7.23 09:55

Bude takhle fungovat antikoncepce?

Ahoj všichni, mám takovou otázku. Začala jsem špatně brát antikoncepci. Začala jsem první cyklus těmi na menstruaci neboli placebem a né těmi účinnými, který jsem si měla vzít první den mens. Dobrala jsem tedy ty placebové a hned po nich po zbytek měsíce jsem brala ty účinné. Řekl mi i doktor, že to mám takhle udělat. Teď jsem platíčko dobrala a po dvou dnech jsem dostala menstruaci. Teď tento týden menstruace asi nemám brat nic že? Jelikož jsem si vypotřebovala ty placeba na předešlou menstruaci. Mám teda začít brat až po týdnu zase ty účinné? Budu pak už určitě chráněna před otěhotněním? Děkuji moc všem za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
13.7.23 10:51

Ty placebo pilulky neberu vůbec, nejsou k ničemu potřeba, teď už chráněná jsi, pokud ty aktivní tabletky bereš správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35613
13.7.23 12:02
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, mám takovou otázku. Začala jsem špatně brát antikoncepci. Začala jsem první cyklus těmi na menstruaci neboli placebem a né těmi účinnými, který jsem si měla vzít první den mens. Dobrala jsem tedy ty placebové a hned po nich po zbytek měsíce jsem brala ty účinné. Řekl mi i doktor, že to mám takhle udělat. Teď jsem platíčko dobrala a po dvou dnech jsem dostala menstruaci. Teď tento týden menstruace asi nemám brat nic že? Jelikož jsem si vypotřebovala ty placeba na předešlou menstruaci. Mám teda začít brat až po týdnu zase ty účinné? Budu pak už určitě chráněna před otěhotněním? Děkuji moc všem za odpovědi

Začala bych hned po dobrani dalším platem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí