Bulka u bradavky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
439
22.8.14 22:01

No bála jsem se, aby to nebylo něco zhoubného… každou ženu hned napadne rakovina… Kojila jsem 8 měsíců a dalších 8 měsíců už nekojím a mléko od té doby ani nemám, tak mlékovod to asi nebude… tak možná ta cysta?

m86: a je to nebezpečné, mažete to něčím? Byla jste s tím u gynekologa? Raději tam také zajdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
22.8.14 22:04

Byla jsem na sonu prsu a dr říkala ze se cysty tvoří v celém těle, takže i v prsech. Prý celkem běžné. Nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
22.8.14 22:04
@tyna.andilek píše:
No bála jsem se, aby to nebylo něco zhoubného… každou ženu hned napadne rakovina… Kojila jsem 8 měsíců a dalších 8 měsíců už nekojím a mléko od té doby ani nemám, tak mlékovod to asi nebude… tak možná ta cysta?m86: a je to nebezpečné, mažete to něčím? Byla jste s tím u gynekologa? Raději tam také zajdu…

Jo, rakovina to jiste neni, to vypada uplne jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
22.8.14 22:07

Ok, nikdy mi žádný doktor prsa nekontroloval, ani kolem kojení… žádný mamograf ani sono… tak raději dojdu k doktorovi, docela to bolí… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
22.8.14 22:09

Určitě zajděte, ať máte jistotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 18:13

Je mi 18, a asi rok, mám malou bulku, u brdvky, je to malá kulička kterou vezmu i mezi prsty, někdy i trochu bolí, ptala sem se na gyndě, a tam mi řekli, že je to ucpaná žláza, a že jí mám každý večer propíchnout jehlou, a vymáčknout, dělám to, ale bulka se mi zvětuje, teče z toho něco jako z bedaru, nevíte na koho se mám obrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
5.11.15 22:38
@Nikola123456 píše:
Je mi 18, a asi rok, mám malou bulku, u brdvky, je to malá kulička kterou vezmu i mezi prsty, někdy i trochu bolí, ptala sem se na gyndě, a tam mi řekli, že je to ucpaná žláza, a že jí mám každý večer propíchnout jehlou, a vymáčknout, dělám to, ale bulka se mi zvětuje, teče z toho něco jako z bedaru, nevíte na koho se mám obrátit?

Na kozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
8.6.17 08:46

Bílá bulka u bradavky

Milé maminky, můžete mi poradit? Jsem sice objednaná na mamologii, ale nejdřív měli čas a v srpnu.
Zhruba od ledna mám na prsu malou bílou bulku velikosti menšího hrášku, nebolí to. Zůstalo mi to po kojení. Cca od konce ledna už ani nekojím, přesto to nemizí. Měla jste některá to samé? Nevíte co s tím, aby to zmizlo?
Posílám fotku, snad to nikoho nepohorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
8.6.17 10:57

Bože můj, jsme tady samý ženský, řešíme krev, stolici, nevěry, samý chuťovky a bude vadit fotka s bradavkou? Jděte do háje, tyhle stránky jsou fakt opruz!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.11.17 08:15

Ahoj neboj se ja to mam taky je to jen ucpana zlazka :)

@Anonymní píše:
Ahojky holky, kojím více než rok. Nad bradavkou mám jakoby tvrdší místo, bouličku nebo nevím jak to popsat…stalo se to některé z vás? Vykojit to nejde. Objednám se na sono prsu, ale zajímá mě, zda se vám to některé, co jste kojily stalo? Jsem z toho úplně vystrašená. :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí