Bulka u bradavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.9.13 22:29

bulka u bradavky

Ahojky holky, kojím více než rok. Nad bradavkou mám jakoby tvrdší místo, bouličku nebo nevím jak to popsat…stalo se to některé z vás? Vykojit to nejde. Objednám se na sono prsu, ale zajímá mě, zda se vám to některé, co jste kojily stalo? Jsem z toho úplně vystrašená. :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
16.9.13 22:32

Myslim ze to bude jen ucpana zlazka :hug: klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
16.9.13 22:33

Já mám bouličku jakoby na dvorci ale už spoustu let a je to spíš taková kulička jako hrášek že to vezmu i mezi prsty…byla jsem i v mamografické poradně a je to cysta…ale pokud se ti to udělalo až při kojení..může to být v důsledku toho…je tam všechno zduřelé, uzlinky a tak, nebo opravdu zatvrdlinka mléka…co zkusit skočit na Gyndu ať ti na to koukne doktor…? Podle mě to nic nebude… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
16.9.13 22:34

Ale jak ji tedy odecpat? Když vykojit to nejde? :( Ani nijak jinak odsát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
16.9.13 22:35

Děkuju, k dr. určitě půjdu, buď na gyndu nebo na sono prsu. Snad to není nic. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
16.9.13 22:37
@m86 píše:
Ale jak ji tedy odecpat? Když vykojit to nejde? :( Ani nijak jinak odsát?

zkoušela si třeba i masírovat…? Ale tak radši pro klídek dojdi k dok. ale určo to nic nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
16.9.13 22:50

Mám taky bulku v prsu o velikosti olivy asi tak…chodím s tím po vyšetřeních, a podle dr. to nic není a souvisí to s těhotenstvím a kojením…prý to není zhoubné, a už rok je to pořád stejné…tak se neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
16.9.13 23:02

Zkoušela jsem vše, je to tam stále, ale všem moc děkuju :-) jste zlaté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
16.9.13 23:19

@m86 Taky jsem to měla a jasně že mě hned napadla rakovina :oops: Bylo to v pořádku a když jsem dokojila tak se mi za pár měsíců ztratila. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
16.9.13 23:22

Děkuji a u dr. jsi nebyla s tím? (snad můžu tykat)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
16.9.13 23:24

@m86 Byla, letěla jsem hned a oni už když jsem jim řekla že kojím tak mě uklidnili že to nic nebude. Neboj ale aby jsi měla jistotu a byla v pohodě tak si taky dojdi nebo by asi stačil i gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
16.9.13 23:26

Opravdu moooc děkuju, k dr. určitě půjdu. Jsem pořád nervozní a podrážděná, tak chci mít jasno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
22.8.14 21:55

Holky, teď jsem se koupala a vedle bradavky na dvorci se mi udělala nějaká boulička o velikosti hrášku, na dotyk bolí… už nekojím skoro 8měsíců… co to může být? Jsem se docela vyděsila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
22.8.14 21:57
@tyna.andilek píše:
Holky, teď jsem se koupala a vedle bradavky na dvorci se mi udělala nějaká boulička o velikosti hrášku, na dotyk bolí… už nekojím skoro 8měsíců… co to může být? Jsem se docela vyděsila… :nevim:

Ucpany mlekovod, mazova zlazka? Proc ses vydesila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
22.8.14 21:59

U me to byla mlecna cysta, kterou mam doted. A pry asi ani nezmizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí