Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám bouličku jakoby na dvorci ale už spoustu let a je to spíš taková kulička jako hrášek že to vezmu i mezi prsty…byla jsem i v mamografické poradně a je to cysta…ale pokud se ti to udělalo až při kojení..může to být v důsledku toho…je tam všechno zduřelé, uzlinky a tak, nebo opravdu zatvrdlinka mléka…co zkusit skočit na Gyndu ať ti na to koukne doktor…? Podle mě to nic nebude… ![]()
Ale jak ji tedy odecpat? Když vykojit to nejde?
Ani nijak jinak odsát?
Děkuju, k dr. určitě půjdu, buď na gyndu nebo na sono prsu. Snad to není nic. Děkuju
@m86 píše:
Ale jak ji tedy odecpat? Když vykojit to nejde?Ani nijak jinak odsát?
zkoušela si třeba i masírovat…? Ale tak radši pro klídek dojdi k dok. ale určo to nic nebude…
Mám taky bulku v prsu o velikosti olivy asi tak…chodím s tím po vyšetřeních, a podle dr. to nic není a souvisí to s těhotenstvím a kojením…prý to není zhoubné, a už rok je to pořád stejné…tak se neboj ![]()
Zkoušela jsem vše, je to tam stále, ale všem moc děkuju
jste zlaté ![]()
@m86 Taky jsem to měla a jasně že mě hned napadla rakovina
Bylo to v pořádku a když jsem dokojila tak se mi za pár měsíců ztratila. ![]()
@m86 Byla, letěla jsem hned a oni už když jsem jim řekla že kojím tak mě uklidnili že to nic nebude. Neboj ale aby jsi měla jistotu a byla v pohodě tak si taky dojdi nebo by asi stačil i gynekolog.
Opravdu moooc děkuju, k dr. určitě půjdu. Jsem pořád nervozní a podrážděná, tak chci mít jasno. ![]()
Holky, teď jsem se koupala a vedle bradavky na dvorci se mi udělala nějaká boulička o velikosti hrášku, na dotyk bolí… už nekojím skoro 8měsíců… co to může být? Jsem se docela vyděsila… ![]()
@tyna.andilek píše:
Holky, teď jsem se koupala a vedle bradavky na dvorci se mi udělala nějaká boulička o velikosti hrášku, na dotyk bolí… už nekojím skoro 8měsíců… co to může být? Jsem se docela vyděsila…
Ucpany mlekovod, mazova zlazka? Proc ses vydesila?
U me to byla mlecna cysta, kterou mam doted. A pry asi ani nezmizi.
Ahojky holky, kojím více než rok. Nad bradavkou mám jakoby tvrdší místo, bouličku nebo nevím jak to popsat…stalo se to některé z vás? Vykojit to nejde. Objednám se na sono prsu, ale zajímá mě, zda se vám to některé, co jste kojily stalo? Jsem z toho úplně vystrašená.