4letá holčička a výtok?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jančakecalka
14.9.13 11:09

4-letá holčička a výtok?

Zdravím :mavam:
Mám dotaz ohledně mé 4-leté dcerky.
Včera, než se šla večer koupat, tak jsem si všimla, když si sundala kalhotky, že má na nich zelenožlutý jakoby výtok, takový hrudkovitý, táhlý-omlouvám se za popis, ele nevím, jak jinak to popsat.
Ptala jsem se jí, jestli jí nepálí nebo nesvědí pipinka, ale prý ne.
Po koupání jsme jí důkladně osušily a nic. Dneska ráno opět malý náznak výtoku či co to je.Je to bez zápachu. Mám s ní jít v pondělí na pediatrii nebo rovnou na gyndu? Ale moje gynekoložka holčičky nebere, kam tedy jít?
Díky za příspěvky. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
14.9.13 11:11

Zajdi za dětskou dr, možná tě pošle na dětskou gynekologii. Holčička klidně může mít zánět, udělají jí stěr a dostane mastičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.9.13 11:15
@Tiger-lily píše:
Zajdi za dětskou dr, možná tě pošle na dětskou gynekologii. Holčička klidně může mít zánět, udělají jí stěr a dostane mastičku.

Já si právě nejsem vůbec jistá, jestli je tady u nás nějaká dětská gynda :think:
No, uvidíme, v pondělí zajdeme k obvodní a snad nás někam pošle.
Jen by mě zajímalo, z čeho může takle malá holka mít zánět :think:

• Citovat
  • Upravit
35438
14.9.13 11:17

@Jančakecalka Určitě někde bude, u nás je to jedna gynekoložka, dělá i normální i dětskou. Pediatr bude vědět. Do pipky může chytit bakterie, můžou se přemnožit na kalhotkách, když se zapaří, můžou to být klidně vaše bakterie, kteé chytne ve vaně, ne jako, že jste čuňata :D ale některé dítě může takhle pochytat kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.9.13 11:19
@Tiger-lily píše:
@Jančakecalka Určitě někde bude, u nás je to jedna gynekoložka, dělá i normální i dětskou. Pediatr bude vědět. Do pipky může chytit bakterie, můžou se přemnožit na kalhotkách, když se zapaří, můžou to být klidně vaše bakterie, kteé chytne ve vaně, ne jako, že jste čuňata :D ale některé dítě může takhle pochytat kde co.

Dík, snad to v pondělí nějak dopadne, jenom doufám, že se jí to během víkendu ještě více nezhorší.
Taky mě napadlo, jestli to nemůže být nějaká reakce na nové léky co bere na epilepsii, ale to snad dokáže posoudit doktorka ;)

• Citovat
  • Upravit
35438
14.9.13 11:22

@Jančakecalka :( Chudák malá, to nevím, za doktorkou určitě běžte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.9.13 11:25
@Tiger-lily píše:
@Jančakecalka :( Chudák malá, to nevím, za doktorkou určitě běžte.

Jojo, určo půjdeme, to nenechám jen tak, není to sranda :|

• Citovat
  • Upravit
11565
14.9.13 11:25

Kamarádky malá měla poševního streptokoka. V tomhle věku dokonce. Čili bych určitě šla za dětskou a případně i za gynekoložkou, pokud Tě pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.9.13 11:26
@Slečna Ferka píše:
Kamarádky malá měla poševního streptokoka. V tomhle věku dokonce. Čili bych určitě šla za dětskou a případně i za gynekoložkou, pokud Tě pošle.

Jojo, půjdeme, nenechám to být.
Streptokoka 8o ty jo, nestraš :|

• Citovat
  • Upravit
4144
14.9.13 11:47
@Jančakecalka píše:
Já si právě nejsem vůbec jistá, jestli je tady u nás nějaká dětská gynda :think:
No, uvidíme, v pondělí zajdeme k obvodní a snad nás někam pošle.
Jen by mě zajímalo, z čeho může takle malá holka mít zánět :think:

Třeba z prášku nebo aviváže..u mé dcery jsem zjistila, že si tam šhá rukama..tak jsem ji řekla, ře nemůže, že dostane infekci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
14.9.13 11:48
@Jančakecalka píše:
Zdravím :mavam:
Mám dotaz ohledně mé 4-leté dcerky.
Včera, než se šla večer koupat, tak jsem si všimla, když si sundala kalhotky, že má na nich zelenožlutý jakoby výtok, takový hrudkovitý, táhlý-omlouvám se za popis, ele nevím, jak jinak to popsat.
Ptala jsem se jí, jestli jí nepálí nebo nesvědí pipinka, ale prý ne.
Po koupání jsme jí důkladně osušily a nic. Dneska ráno opět malý náznak výtoku či co to je.Je to bez zápachu. Mám s ní jít v pondělí na pediatrii nebo rovnou na gyndu? Ale moje gynekoložka holčičky nebere, kam tedy jít?
Díky za příspěvky. ;)

Princezna..tak krátký život a takové problémy. Je bojovnice asi..přeji hodně štěstí a zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
14.9.13 12:29

Doporučuju skočit do lékárny a koupit hypermangan a nebo rosalgin a dát jí do vany na sedací koupel. Voda aby byla jen světloučce růžová-u hypermanganu stačí na špičku nože na celou vanu nebo třeba čtvrtinku sáčku rosalginu. Malé bych řekla ať si tam pohraje v růžové vodičce a neříkala bych jí nic o tom že je to léčivé ať se zbytečně nestresuje. Třeba to budete mít do pondělí vyléčené a nebudete muset k doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
14.9.13 12:34

I když s pediatrem bych to v pondělí raději stejně konzultovala…jen si myslím že to můžete přes víkend přeléčit. Rozhodně jí tím neublížíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hamanek1
14.9.13 15:04

Ve 4 letech 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
25.9.13 06:42
@madanga píše:
Princezna..tak krátký život a takové problémy. Je bojovnice asi..přeji hodně štěstí a zdraví :kytka:

Ano, tak krátký život a pořád nějaké potíže. No, už v tomje jasno, měla to po nových lékách na epilepsii, má sedací koupele a nějaké vitamíny a také nesmím používat aviváž, aby jí to zase nezačlo ještě více dráždit. Naštěstí to ten streptokok nebyl. Dělali jí stěr a odběr krve, takže už v pořádku, hurá. :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa