Znovu menstruace - je to kvůli stresu?

1072
13.9.13 10:35

je to kvůli stresu?

Dobrý den, chtěla bych poradit ohledně menstruace. Měla jsem ji minulý týden a po týdnu jí mám znova. Vím, že při stresu se může opozdit nebo naopak přijít dřív, ale po týdnu se mi to nezdá. Znepokojuje mě to hlavně proto, že to mám hodně silné a tedy velice moc při tom krvácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
13.9.13 10:37

Spíš si zajdi na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
13.9.13 10:46

@jajda32 tak to samozřejmě, doktorka je tam, ale až v pondělí. Tak jsem chtěla vedět jestli má někdo podobnou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.9.13 11:34

Spíš endometrioza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
13.9.13 12:27

Já to tak měla v pubertě.. na nic se nepřišlo, jen jsem dostala anitikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
13.9.13 12:54

@xsaleen jako tak silné nebo po třeba týden po sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
13.9.13 13:55

@Peťa77 měla jsem to tak 3× za sebou vždy po 14dnech silnější ms.. jak by to bylo dál nevím, pak jsem byla u dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KlaraSSS
13.9.13 13:57
@Peťa77 píše:
Dobrý den, chtěla bych poradit ohledně menstruace. Měla jsem ji minulý týden a po týdnu jí mám znova. Vím, že při stresu se může opozdit nebo naopak přijít dřív, ale po týdnu se mi to nezdá. Znepokojuje mě to hlavně proto, že to mám hodně silné a tedy velice moc při tom krvácím.

Celý život mám menstruaci o týden dříve, někdy i po 14dnech. ANO, je to stresem. Vajíčko ti zkrátka nedozraje a praskne dřív a následuje menstruace. Existuje jediné řešení - hormony. Dříve jsem brala hormonální antikoncepci, tu mi ale bohužel z důvodu špatných jaterních testů a jiných zdravotních komplikací vzali a mám smůlu. Pokud je to pouze přechodný jev, nemáš to pravidelně, tak se zkrátka nestresuj (vím, říká se to snadno) a menstruace se ti upraví. Gynekolog ti nasadí tak max. hormonální antikoncepci. Pokud se ti to stalo poprvé, může se jednat o samovolný potrat. V každém případě bych navštívila gynekologa a máš to jisté.

• Citovat
  • Upravit
1072
13.9.13 19:33

@xsaleen díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
13.9.13 19:34
@KlaraSSS píše:
Celý život mám menstruaci o týden dříve, někdy i po 14dnech. ANO, je to stresem. Vajíčko ti zkrátka nedozraje a praskne dřív a následuje menstruace. Existuje jediné řešení - hormony. Dříve jsem brala hormonální antikoncepci, tu mi ale bohužel z důvodu špatných jaterních testů a jiných zdravotních komplikací vzali a mám smůlu. Pokud je to pouze přechodný jev, nemáš to pravidelně, tak se zkrátka nestresuj (vím, říká se to snadno) a menstruace se ti upraví. Gynekolog ti nasadí tak max. hormonální antikoncepci. Pokud se ti to stalo poprvé, může se jednat o samovolný potrat. V každém případě bych navštívila gynekologa a máš to jisté.

díky. Jinak stalo se mi to poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
13.9.13 19:35
@Katchus píše:
Spíš endometrioza :nevim:

díky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
13.9.13 22:13

Já mám zkušenost s vynecháním ze stresu, s dřívějším nástupem ne

• Citovat
  • Upravit
278
14.5.16 19:09

Ahoj :mavam:
Mám podobný problém jako zakladatelka a nevím si rady, hlavně je víkend, tak se doktora zeptat nemůžu a na pohotovost se mi zbytečně nechce…
Minulý týden ve čtvrtek mi skončila MS, včera jsem začala špinit a dnes krvácet, pobolívá mě břicho, ale nic drastického. Antikoncepci neberu.Vzdy to mam jinak pravidelně, bez problému, proto me to znepokojilo…
Máte někdo podobnou zkušenost? a přišly jste na to z čeho to bylo? Jestli to mám řešit nebo nechat být…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí