Business class Leo Express
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Business class Leo Express
Jel nekdo Business tridou Leem? Cetla jsem, ze pri ceste nad 50 minut je v cene jizdenky i obcerstveni a piti. Jak to presne je? Vyplati se ta jizdenka vubec? Cesta by byla cca 2h 10min. Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo, jeli jsme a dostali na výběr ze základních nápojů (voda, kafe, čaj) a k jídlu snad ze dvou základních baget, pokud si pamatuju. Ta bageta byla dobrá na zahnání hladu, ale že bych si jako pochutnala nebo si něco takového dobrovolně koupila, to asi ne. Bylo to fajn, že tam bylo celkově víc prostoru a místa na nohy. Při dvouhodinové cestě bych se na to asi vykašlala, záleželo by na výši příplatku. My jeli dost hodin a rozdíl v ceně jízdenek byl asi stovku, tam se to vyplatilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka Dekuji, ale to jsem cetla. Jen jsem chtela upresneni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk Prave, tam je rozdil asi 200kc, coz mi prijde dost. Proto jsem si rikala, ze pikud to je jen bageta a piti, tak se to jen skrz lepsi sezeni ani nevyplati. Tak jestli tam neni treba jakoby obed, co nabizi. Ale asi jen bageta, croisant a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maty1989 ne, fakt nám podali jídelní lístek s tím, že můžeme vybírat z označených potravin. A označené byly jen ty dvě bagety (možná ještě něco, abych nekecala, ale podobná drobnost). A byla to malá bílá bagetka s kouskem šunky do celofánu zatavená. Dvě stovky bych nepřiplácela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.