Bydlení bez kauce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2947
3.4.13 21:59
@terinka4444 píše:
JÁ MÁM TAKY ot a kde hledat byt bez realitky a jejich provizí? Já zase Ústí nad Labem

Ja hledala na bezreality.cz nebo tak nejak - nechci delat reklamu, jen radim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.4.13 22:26
:*
@palapa píše:
Ja hledala na bezreality.cz nebo tak nejak - nechci delat reklamu, jen radim
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.13 23:33

Koukněte se tady www.bezrealitky.cz
Kamarádka tady našla pěkný byt (2kk) bez akontace!!! Jen si dávejte pozor na p. Klečkovou(2kk, přecechtělova) Vezme si peníze a když se nájemník zpozdí jen o 3 až 3 dny tak ho v noci vyhodí na ulici i z dětma a ještě vás okrade o věci, které pak prodá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.13 20:14
@Hrubeska píše:
@terinka4444 musite narazit na blbce jako ja :mrgreen: najemce dluzi pres 2 najmy, bez kauce (vyborne dohozeni od pratel :cert: ). Od prosince ma vypoved, tak ted ho dostat jen z bytu :cert: a tech vymluv. Boze :zed: Ale jestli ho z toho bytu dostanete, je Vas :mrgreen:

to bych si nikdy nedovolila k cizím lidem, byla bych vděčná, pro mě by to moc znamenalo, jsem vychována slušně a také tak jednám. nepomohla by vám policie? ohle už bych si nenechala líbit :cert: a vy jste z OV?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.13 20:19

Ona je doba blbá každý si chce svoje posichrovat, ale pokud by to zašlo až tak daleko že bez kauce a nejsou zaplacené nájmy asi bych tu policii zavolala, nechápu jak muže být někdo tak oprsklý to mě štve nejvíc, se potom nedivím že lidi nemají duvěru!!! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max