Bydlení bez kauce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.4.13 20:49

bydlení bez kauce

Dobrý večer…chtěla jsem se zeptat, nejsem naivní, jen jestli to ještě někde funguje bez kauce. potřebovala bych se odstěhovat(nutně, sama s dítětem, duvod existenční problémy mych rodiču),ale nemám na kauci dopředu, jsem spolehlivá, ochotná pomoci s čímkoli, bílé pleti, čistotná…a nutně bych s dítětem potřebovala bydlet…Ostrava! pokud se najde nekdo kdo o něčem takovém ví budu nesmírně vděčná. dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
3.4.13 20:52

Já jsem to dělala, tak že jsem se s majiteli dohodla, že budu s polu s nájmem dávat i splátku na kauci. Ale už je to doba, přeji ať najdeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
3.4.13 20:53

Zkus poradnu pro občanstvá a lidská práva - sídlí naproti nové radnice prokešovo náměstí 3, vedle malinké pekárny - je tam zvonek dole, jsou hodně šikovní, držím palce :palec:
měli by tam být každý den +- od 8-16 hod
 http://www.poradna-prava.cz/…amy-397.html

Příspěvek upraven 03.04.13 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.4.13 21:02

Asi to chce přímo obvolat nabídky a ptát se individuálně :nevim: Ale za sebe říkám, že bez kauce bych nepronajala ani stání na parkovišti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 21:10

Chápu je to dnes dobou a lidmi

• Citovat
  • Upravit
12332
3.4.13 21:11
@Anonymní píše:
Chápu je to dnes dobou a lidmi

je to tak, určitě zkus tu poradnu, mám s nimi pracovní zkušenosti, ne že bych o nich jen slyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
3.4.13 21:12

Moji rodiče právě teď pronajali byt bez kauce, dohodli se tak s nájemníci. Škoda, že jsi nenapsala dřív :-(

Přeji hodně štěstí při hledání!! Myslím, že pár lidí se ještě najde, i když je to dost riskantni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 21:15
@Boriska píše:
je to tak, určitě zkus tu poradnu, mám s nimi pracovní zkušenosti, ne že bych o nich jen slyšela…

DĚKUJI :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.13 21:20

My pronajímáme byt už 3.člověku a vždy bez kauce a bez jakýchkoli problémů. Pečlivě nájemníky vybíráme.

• Citovat
  • Upravit
2947
3.4.13 21:21

Bydlime bez kauce v Praze 3+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.4.13 21:23

SORRY ZA OT:

Sakrys a nepronajima nekdo byt Opava, Krnov a okoli?? Uz mi moc casu nezbyva a umistit nasi smecku neni snadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
3.4.13 21:33

Taky jsem hledala bydleni pro me a pro dceru. Nasla jsem tedy 1kk, ale 50m ctverecnich v novostavbe a komplet zarizeny. Majitelka bytu mi kauci rozepsala s datumem splatnosti do sjednaneho data. V nedeli jsem podepsala smlouvu a dostala klice a v pondeli se stehovala od pritele, ted jsme s dcerkou stastny. :potlesk:
Tak nezoufej a uvidis ze se nejaka hodna dusicka najde. Hledej kdyz tak na bezrealitky. Hodne stesti a at se dari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.4.13 21:33

JÁ MÁM TAKY ot a kde hledat byt bez realitky a jejich provizí? Já zase Ústí nad Labem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 21:38

Pokud by to bylo jen trochu možné i stím rozepsáním do jistého data bych nemela problém

• Citovat
  • Upravit
6347
3.4.13 21:59

@terinka4444 musite narazit na blbce jako ja :mrgreen: najemce dluzi pres 2 najmy, bez kauce (vyborne dohozeni od pratel :cert: ). Od prosince ma vypoved, tak ted ho dostat jen z bytu :cert: a tech vymluv. Boze :zed: Ale jestli ho z toho bytu dostanete, je Vas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí