Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já jsem to dělala, tak že jsem se s majiteli dohodla, že budu s polu s nájmem dávat i splátku na kauci. Ale už je to doba, přeji ať najdeš ![]()
Zkus poradnu pro občanstvá a lidská práva - sídlí naproti nové radnice prokešovo náměstí 3, vedle malinké pekárny - je tam zvonek dole, jsou hodně šikovní, držím palce ![]()
měli by tam být každý den +- od 8-16 hod
http://www.poradna-prava.cz/…amy-397.html
Příspěvek upraven 03.04.13 v 21:05
Asi to chce přímo obvolat nabídky a ptát se individuálně
Ale za sebe říkám, že bez kauce bych nepronajala ani stání na parkovišti ![]()
@Anonymní píše:
Chápu je to dnes dobou a lidmi
je to tak, určitě zkus tu poradnu, mám s nimi pracovní zkušenosti, ne že bych o nich jen slyšela…
Moji rodiče právě teď pronajali byt bez kauce, dohodli se tak s nájemníci. Škoda, že jsi nenapsala dřív ![]()
Přeji hodně štěstí při hledání!! Myslím, že pár lidí se ještě najde, i když je to dost riskantni
@Boriska píše:
je to tak, určitě zkus tu poradnu, mám s nimi pracovní zkušenosti, ne že bych o nich jen slyšela…
DĚKUJI ![]()
My pronajímáme byt už 3.člověku a vždy bez kauce a bez jakýchkoli problémů. Pečlivě nájemníky vybíráme.
SORRY ZA OT:
Sakrys a nepronajima nekdo byt Opava, Krnov a okoli?? Uz mi moc casu nezbyva a umistit nasi smecku neni snadne ![]()
Taky jsem hledala bydleni pro me a pro dceru. Nasla jsem tedy 1kk, ale 50m ctverecnich v novostavbe a komplet zarizeny. Majitelka bytu mi kauci rozepsala s datumem splatnosti do sjednaneho data. V nedeli jsem podepsala smlouvu a dostala klice a v pondeli se stehovala od pritele, ted jsme s dcerkou stastny. ![]()
Tak nezoufej a uvidis ze se nejaka hodna dusicka najde. Hledej kdyz tak na bezrealitky. Hodne stesti a at se dari ![]()
JÁ MÁM TAKY ot a kde hledat byt bez realitky a jejich provizí? Já zase Ústí nad Labem
Pokud by to bylo jen trochu možné i stím rozepsáním do jistého data bych nemela problém
@terinka4444 musite narazit na blbce jako ja
najemce dluzi pres 2 najmy, bez kauce (vyborne dohozeni od pratel
). Od prosince ma vypoved, tak ted ho dostat jen z bytu
a tech vymluv. Boze
Ale jestli ho z toho bytu dostanete, je Vas ![]()
Dobrý večer…chtěla jsem se zeptat, nejsem naivní, jen jestli to ještě někde funguje bez kauce. potřebovala bych se odstěhovat(nutně, sama s dítětem, duvod existenční problémy mych rodiču),ale nemám na kauci dopředu, jsem spolehlivá, ochotná pomoci s čímkoli, bílé pleti, čistotná…a nutně bych s dítětem potřebovala bydlet…Ostrava! pokud se najde nekdo kdo o něčem takovém ví budu nesmírně vděčná. dekuji.