Bydlení Brno - Kamechy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1066
17.9.15 14:23

Bydlení Brno - Kamechy

Ahojte, chtěla bych se zeptat, zda je tady někdo, kdo bydlí v Brně na Kamechách a jak je spokojený? Chceme tam kupovat byt, který zatím ještě není postavený a bude ho stavět firma Reko a. s.( Máte někdo zkušenosti s touto firmou?) Jedná se o novostavbu, tak by mě zajímalo jak tam jste spokojeni s bytama? Mám z toho docela obavy, když všude čtu, jak jsou novostavby hrozný…Jinak okolí Kamech znám, to se mi tam líbí hodně teď bydlíme v Bystrci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
17.9.15 14:39

Nemm osobní zkušenost, ale kamarádka tam byt prodala, protože kvalita byla strašná. bydleli v prvním patře, slyšeli zapnutí vypínače pod střechou. nemluvím o tom, že se jim první zimu u oken uvnitř bytu dělala námraza.
Bydleli v ulici Chvalovka.
Každá etapa ale může být jiná.
Já osobně bych tam byt nekoupila, za dvacet let, až budou celé Kamechy postavené (a že to bude mega sídliště) a až ty domy nebudou vypadat tak krázně nově, to dle mého bude oškliv betonové sídliště. vemte si třeba sídliště jako Lesná nebo Líšeň. Sice velké paneláky, ale daleko od sebe, hodně zeleně… Tady je dům, chodník, silnice, chodník, dům, a to mnoho bloků na všechny strany. Všechno beton, kam se podíváš, pouze malinko zeleně ve vnitroblocích (ale v jednom třeba teď postavili školku, přízemní školka mezi vysokými domy, mňamka…)
Ale to je pouze můj soukromý názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
28.11.15 14:24

@Naominka ahoj,my taky kupujeme byt na Kamechách, dokončen bude příští podzim. Slyšela jsem různé názory, nejvíc si lidi stěžují na hluk od sousedů. Ale to je všude. Bydlí tam moje kamarádka a je moc spokojená. Obecně se mi to tam zdá klidné a moc se mi líbí okolí Kamech.No,snad budeme mít štěstí na sousedy a taky stavba pofrčí jak má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
30.11.15 18:50

@Teruška85 ahojky tak to budem asi sousedé :potlesk: nám ho mají dokončit v listopadu tak jsem zvědavá jak budem spokojeni :) jinak jsem tam potkala holčinu a říkala že tam bydlí chvílu ale že si nemůže stěžovat, ani prej žádnej hluk neslyší tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
30.11.15 21:15

@Naominka my taky listopad :-) chodíme se dívat na stavbu a zatím to běží dobře. Snad budeme spokojeni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
30.11.15 21:32

Když pominu to, že se kvůli Kamechám zničila příroda za Bystrcí a že je to nepříjemné prostředí plné paneláků bez přírody tak ty byty moc kvalitně udělané nebyly. Bydlelo tam několik spolužáků, často jsme se navštěvovali a ten hluk tam byl fakt velký, zdi byly snad z papíru :lol:. Ale byla to ta první etapa, možná už se polepšili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
2.12.15 10:01

@Teruška85 tak to budem ve stejnym baraku nejspis :D taky se chodime divat na stavbu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
23.3.16 12:11

My bydlime na Kamechach od roku 2010 a spokojenost doted. Byt jsme kupovali v roce 2008 a jeste nestal.
Problemy s hlukem od sousedu nemame zadny. Hluk slysime jen z chodby, ale to je asi vsude. Na kvalitu si zatim taky neztezujeme. Par prasklin na zdi mame jak si barak seda, ale jinak spokojenost. Zatim nemame v planu menit lokalitu. Mame tu vse co potrebujeme. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
23.3.16 12:14

@aknah31 super,my už se moc těšíme. Na Kamechách se nám moc líbí a koukala jsem, že je tam i spoustu kroužků pro děti, miniškolka a tak, taky super dětská cukrárna- prostě sídliště pro mladé rodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
23.3.16 12:17

@Teruška85 krouzku je tu spousta. Miniskolky jsou tu tusim tri. Syn chodil do rosnicky v Kamechacku a mladsiho tam mam v planu dat od zari taky. www.kamechacek.cz
Uz tu stoji i Albert, takze se nemusi dole na Ecerovu.
Jak rikam my jsme spokojeni. Nerikam ze se tu musi libit kazdemu ale nam se tu libi moc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.3.16 17:06

Také tu bydlíme a jsme spokojeni. Jen zatím velmi špatná situace s umístěním dětí do školek. Ale měla by se tu stavět nová školka.. Tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
24.3.16 08:35

@zuzanx to je problém no, navíc my už budeme spadat pod Žebětín a tam vůbec nevím jak to je.Ale malý má teprve přes rok, tak je předčasné to řešit. Pokud se bude stavět ještě jedna školka, bude to fajn, jak jsem koukala, je to tam samý kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
24.3.16 16:05

My jsme také katastr Žebětín :lol: V Žebětíně je jen jedna školka, ale prý je moc dobrá. I základka má výborné recenze. Jen prostě když jsi na Kamechách, tak je ta Žebětínská školka docela z ruky, bus jede ráno co 20min a pěšky je to přímo po hlavní silnici… Takže pokud není k dispozici auto, tak nic moc no :-( Proto spíš tak nějak doufám v tu novou školku, která by měla být pro Bystrc i Žebětín… Uvidíme :-) No každopádně asi budete naši blízcí sousedé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
24.3.16 19:46

@zuzanx to asi jo, no už se nemůžeme dočkat, teď bydlíme v 1+1 a je to někdy na budku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
24.3.16 19:54

@Teruška85
a teď jdete do jak velkého bytu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...