Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Zvažuju o koupení bytu v Chomutově v ulici Ku-nd-ratická (musím napsat takto, jinak mi to nevzme text, údajně kvůli vulgarismům
). Klasický panelákový byt, 3+1 nebo 3kk. Co si o této lokalitě myslíte? Bude tady dobré bydlení pro rodinu s dětmi? Jaké to tam aktuálně je? Vím, že směrem dál na Jirkov asi nic moc. A že lepší by bylo jít směrem Severka / Jitřenka. Ale tady jsem našla něco za celkem ucházející cenu kolem 2 milionů.
Je to sídliště Březenecká a dlouhodobě si lidi stěžují na tuto lokalitu. Z důvodu „spoluobčanů“, nepořádku a hluku. Kdysi dávno byla Březenecká ta nejlepší varianta z chomutovských sídlišť, ale to už dávno neplatí. Asi to bude možná o jednotlivých uličkách, ale obecně Březenecká je špatná lokalita. Lepší jsou Zadní Vinohrady, Severka/Jitřenka, centrum města.
Ta Březenecká má dvě části - jedna blíž k Severce, druhá blíž k Jirkovu. Myslela jsem tu u Severky. Je to tam také špatné?
U severky to špatné rozhodně není. Celá horní ves je jedna z nejlepších lokalit ve městě. Ku.nd. ratická je sídliště, ještě relativně v pohodě celá Březenecká ještě jde, ale horní ves je lepší. Za Kun. d. ratickou dál směrem na Jirkov, už se to láme a tam už je to jen horší a Tvl ono to nevezme ulici ![]()
Přihlas se na FB do skupiny PRO CHOMUTOVÁKY a tam si přes lupu vyhledej ulici nebo název sídliště a počteš si. Budeš to mít z první ruky.