Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já tu bydlím a moc Rusů tu tedy není. Bydlení skvělé, klidne. Dva parky poblíž a těsto obsanska vybavenost perfektní.. ???? neměnila bych
Novostavby na Letné? nejsou, teda nevím o nich. Rusové kupují byty v Prague marina, ale ro není Letná.
Letná je na bydlení parádní. Senzační dostupnost všeho, co si zamaneš. Ale co já vím, tak bydlení na Letné je celkem mastné a novostavby tam snad ani nejsou, rusové asi taky ne… Nespletla sis lokalitu? Jakože třeba Luka? Tam je novostaveb kopec, stejně jako Rusů. Ale špatný to tam taky není. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, jaké je bydlení v Praze na Letné? Má to být velmi populární lokalita.
Slyšela jsem ale, že je to tam samý Rus. Zajímají mě novostavby, zdají se na Prahu cenově dostupnější.
Letná je super.
Všude v Praze žijí cizinci, ale že by zrovna na Letné bylo víc Rusů… Momentík, už vím, kam se mrknu
Děvčata, fakt že jo. Nějaká „větší“ komunita (v přepočtu na sídelní jednotku) tam je.
Letná je super lokalita, všechno po ruce, občanská vybavenost míří na rodiny s dětmi. Ale to bydlení tam rozhodně levný není.
Já to spletla s Letňany, takže se ptám na Letňany
https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-cast-obce-letnany-ulice-veselska/2584830300#img=0&fullscreen=false
@Anonymní píše:
Já to spletla s Letňany, takže se ptám na Letňanyhttps://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-cast-obce-letnany-ulice-veselska/2584830300#img=0&fullscreen=false
Já si myslela, žes myslela spíš Letňany
Ani tam ale to bydlení není úplně za hubičku (to sice nikde v Praze, ale ani na pražské poměry). Rozhodně to tam není „samý Rus“ (mezi námi - i kdyby…?). Nové Letňany jsou příjemná lokalita, taky pro bydlení s rodinou, i když tam mají naprosto dementně vyřešenou konečnou metra a dojíždí se busy.
@SlečnaDahlia píše:
Já si myslela, žes myslela spíš LetňanyAni tam ale to bydlení není úplně za hubičku (to sice nikde v Praze, ale ani na pražské poměry). Rozhodně to tam není „samý Rus“ (mezi námi - i kdyby…?). Nové Letňany jsou příjemná lokalita, taky pro bydlení s rodinou, i když tam mají naprosto dementně vyřešenou konečnou metra a dojíždí se busy.
A kde to v Praze je za hubičku… ![]()
@Bábrdl píše:
A kde to v Praze je za hubičku…
Výslovně píšu, že sice nikde, ale že i vzhledem k pražským poměrům je na Letňanech draho. Je to žádaná lokalita.
@SlečnaDahlia píše:
Výslovně píšu, že sice nikde, ale že i vzhledem k pražským poměrům je na Letňanech draho. Je to žádaná lokalita.
A kde je podle tebe ve srovnání s Letňany „levno“. To by mě zajímalo.
Žádaná lokalita je celá Praha.
@Bábrdl píše:
A kde je podle tebe ve srovnání s Letňany „levno“. To by mě zajímalo.Žádaná lokalita je celá Praha.
Mně ty byty na Letňanech přijdou právě levnější než jinde v Praze.
@Bábrdl píše:
A kde je podle tebe ve srovnání s Letňany „levno“. To by mě zajímalo.Žádaná lokalita je celá Praha.
„Levno“ nikde, nechutně draze je po celé Praze. Ale lokality v Praze průměrně levnější (a samozřejmě méně atraktivní) než čtvrť novostaveb v Letňanech samozřejmě jsou. A ne „podle mě“, udělej si jen tak letmý průlet nabídkami realitek nebo soukromníků a srovnej ceny bytů v Letňanech třeba s Libní.
@Anonymní píše:
Já to spletla s Letňany, takže se ptám na Letňanyhttps://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-cast-obce-letnany-ulice-veselska/2584830300#img=0&fullscreen=false
tak to už vypadá pravděpodobněji
jinak Letňany jsou taky príma. Já jsem žila x let okolo Hůrky, kde se to Rusama jen hemží a problémy s nimi nikdy nebývaly. Byly to obvykle slušný rodiny s dětmi, které chodily v neděli na procházku, na nákupy… Daleko lepší než třeba v Libni, kde Rusové sice nejsou, ale cikáni na nás házeli z oken smetí. V rámci prahy jsou Letňany jedna z těch lepších adres. Docela fajn je o taky kolem Zličína, co se teď vzmohly Vysočany a eventuálně Bohnice, ale tam už je ta doprava trochu horší.
Dobrý den, jaké je bydlení v Praze na Letné? Má to být velmi populární lokalita.
Slyšela jsem ale, že je to tam samý Rus. Zajímají mě novostavby, zdají se na Prahu cenově dostupnější.