Bydlení skoro mimo město

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
veverunka11
7.6.11 14:12

Bydlení skoro mimo město

Bydlení skoro mimo město

Chci se vás optat na názor,jestli byste do takového pronajatého bytu šli.

1. Nachází se asi 20-25 minut od centra města,podotýkám,že žijeme v malinkatém městě.Má 10 000 obyvatel.

2)Je to starší bytovka,postavená v roku 1962. 3)Kachle tam taky nejsou moderní,ale to by se asi časem dalo upraviz :lol: :lol:,až budou penízky. 4)Jsme starší rodina s jednou dcerkou,které je už je v pubertě. 5)Je tam pěkný výhled na krajinu.
Co myslíte holky,šli byste do toho :?: :?: :?: :?:
Jsme starší rodina.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31272
7.6.11 14:20

já bydlím taky vlastně mimo město, i když je to město veliké, bydlím defacto v poli cca 3 km od cedule města…na zastávku MHD to mám cca 1km pěšky.
A pohoda - a to se autem nepohybuju, nebo jen minimálně.
Hlavně je super ta příroda a všechno, klídek a přitom kousek do civilizace :palec:
jediné co by mě zajímalo je sjízdnost přístupové cesty v zimě …abyste se mezi lidi neproházeli až v březnu… :wink:
a taky: a jestli se ten barák nerozpadá. Jinak je stará zástavba většinou kvalitnější než ty nové moderní rychlokvašky.

já bych do toho šla :palec:

Příspěvek upraven 07.06.11 v 14:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
7.6.11 14:34

My teď chceme kupovat byt na vesnici. Je cca 7km od centra města. Je to taky bytovka, taky krásný výhled, velký byt 4+1. Rekonstrukce je tam nutná, ale bude se dělat postupně. Cena je naprosto božská.
Takže za mně ano, jděte do toho pokud chcete.
Podotýkám, že do teď jsme bydleli ve městě, popřípadě ve vedlejší obci, která je ale plně dostupná MHD, je zde několik obchodů a podobně. V té vesnici není obchod a autobus tam rozhodně tak často nejezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.6.11 14:40
veverunka11 píše:
Bydlení skoro mimo město

Chci se vás optat na názor,jestli byste do takového pronajatého bytu šli.

1. Nachází se asi 20-25 minut od centra města,podotýkám,že žijeme v malinkatém městě.Má 10 000 obyvatel.
2)Je to starší bytovka,postavená v roku 1962. 3)Kachle tam taky nejsou moderní,ale to by se asi časem dalo upraviz :lol: :lol:,až budou penízky. 4)Jsme starší rodina s jednou dcerkou,které je už je v pubertě. 5)Je tam pěkný výhled na krajinu.
Co myslíte holky,šli byste do toho :?: :?: :?: :?:
Jsme starší rodina.

a jaká je tam doprava do města? do práce? holka do školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
7.6.11 14:56

Ráno určitě,odpoledne taky,talže by se to dalo tady vám dámk na ukázku,mám z toho strach vám to ukázat
http://www.sreality.cz/…y-/817198428
Je to samé,akorát máme pronájem :upozorním nejsme cikáni :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
469
7.6.11 15:04

my se teď odstěhovali z Prahy. a nejdůležitější pro mě byla dostupnost dopravy-vlaku.

Nevím,jak to bydlení vypadá ve skutečnosti, ale nešla bych do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.6.11 15:05

jako velké + mi přijde ta sjezdovka. to musí být super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
7.6.11 15:07

Pak jsem měla další byt,jenže kauce a nevím,kdet o splašit,nepracuji,manžík jo.
 http://www.sreality.cz/…i/2041607516

http://www.sreality.cz/…a/3296228700

Ten druhý v purkyňovce je celkem dobrý,ale ten asi bude uč :huban: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7.6.11 15:11

jo, šla, proč ne? 20 až 25 minut to je kousek. Zajímala bych se, jací tam jsou sousedé a co je poblíž, aby vás tam pak nerušilo něco, čeho jste si dřív nevšimli. Taky jsem v podobné bytovce svého času bydlela, a v pohodě. Kachle bych neřešila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
7.6.11 15:15

Můj syn 30 roků,říká vykašli se na to,a já na to a proč??Že je to hnusní,my si tam dáme nábyteka může to být hezký nechápu,nevadí,já jsem pevně taky rozhodnutá že jo,dcera taky a manža taky.doufám :mrgreen: ,napíšu jak to dopadlo

• Citovat
  • Upravit
469
7.6.11 15:18

tak to první bylo nej. Důležité je , jak si to tam dokáže zabydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzulenda12
8.6.11 15:35

8-o 8-o 8-o fuj, mě se teda nelíbí ani jeden byt…a ten první je naprosto příšerný, vždyť to vypadá jak v cikánově :poblion: a že tam je sjezdovka? hmm, tak kvůli tomu tten byt asi kupovat nebudete, ne??

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
8.6.11 16:03

já vím,v těch koutech jsme to odřekli,ale ta purkynovce mi bsy to nevadilo

• Citovat
  • Upravit
27247
16.6.11 12:09
zuzulenda12 píše:
8-o 8-o 8-o fuj, mě se teda nelíbí ani jeden byt…a ten první je naprosto příšerný, vždyť to vypadá jak v cikánově :poblion: a že tam je sjezdovka? hmm, tak kvůli tomu tten byt asi kupovat nebudete, ne??

Ne každý má na to, aby si koupil/pronajal byt v prestižní čtvrti v novostavbě a ne každý tam chce bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí