Poraďte bylinky v šestinedělí na psychiku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mateřídouška, meduňka…Taky záleží, co je příčinou tvého stresu…Pokud jsou to probémy s kojením, jsou různé čaje na zvýšení produkce MM.
Pokud jsou problémy vážného charakteru, je dobré to zkonzultovat s odborníkem, kterému věříš. Mohlo by se jednat o laktační psychozu nebo poporodní deprese a to je vážná věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muzu ti dat kontakt na mou znamou ktera se zabyva bylinnymi produkty, cinskou medicinou atd.Muze ti i zmerit akupunkturni body a zjistit kde jsi nejslabsi a doporuci bylinny extrakty.Ja k ni chodim. Kojim a beru od ni nejake mineraly. Pomohlo mi to jak na sres tak na vycerpani.Je z Prahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S kojením problém nemám.. Potřebuji zklidnit psychiku.
Být trošku klidnější a klidněji reagovat na stresové situace.
Samozřejmě kdybych cítila že je to vážné, tak zajdu k odborníkovi.
To si myslím že „zatím“ není! ![]()
- Citovat
- Upravit
Určitě můžeš čaj z meduňky. A relaxační dýchání. Zhluboka se nadechni tak, aby nádech šel až do břicha, zadrž dech cca na 3 vteřiny a pak vydechni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Psychika
Na uklidnění psychiky mám osvědčený bylinný olejíček z justu antistress aktivátor. Namazat na spánky, za krk, pod nos - nakapat do aromalampy, udělat si koupel s přísadou tohoto olejíčku. Skvělý. Bylinný. Díky skvělým bylinným prostředkům justu, jsem se zaregistrovala a rozhodně nelituji. Ty výhody stojí za to!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den Marky 983! Moc prosím o kontakt na známou, co pomůže s psychikou a únavou při kojení!
DĚKUJI!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marky983 píše:
Muzu ti dat kontakt na mou znamou ktera se zabyva bylinnymi produkty, cinskou medicinou atd.Muze ti i zmerit akupunkturni body a zjistit kde jsi nejslabsi a doporuci bylinny extrakty.Ja k ni chodim. Kojim a beru od ni nejake mineraly. Pomohlo mi to jak na sres tak na vycerpani.Je z Prahy.
Jsem tu nová a moc psát příspěvky neumím. Teď jsem našla možnost PROSBU O KONTAKT NA ZNÁMOU připsat přímo sem, tak snad to bude fungovat.
Děkuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dadka90 Napíšu ti do zpráv. Červeně se ti zpráva zobrazí nahoře v „Mé zprávy“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,

prosím o radu - nevíte které bylinky se mohou při kojení na uklidnění
psychiky? Máte někdo zkušenosti s Bachovi esenci?
Potřebuji trošku zklidnit nervy
Nebo i nějaké cviky či dýchání na zklidnění..
Díky za rady a zkušenosti