Byt 2+1 pro 4 osoby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hodaka
18.1.11 20:31

Bydlela jsem 13 let v bytě o rozloze 40 m, bylo to panelákový 1+1, předělaný na 2+kk, velký pokoj měli 2 děti, my s mnželem pidi pokojíček s rozkládacím gaučem, kuchyňka nudlička.Do teď s mužem vzpomínáme že nám tam bylo dobře,a neyl tam ani balkon, teď mám 120 m + velký balkon, a trošku se ztrácíme :lol: .jo a měli jsme tam i psa.když se lidi mají rádi vejdou se všude :wink:

• Citovat
  • Upravit
6
18.1.11 20:43

My jsme 3 a máme 2+1. Každý kdo k nám přijde na návštěvu tak mi říká jak můžu být v tak malém bytě a poslední dobou mám taky takový pocit. (přes půl obýváku máme skákací hrad). Agátka je ještě malá a spinká s náma, ale až vyroste tak se určitě přestěhujem ať má svoje soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.1.11 20:48
Zizalka píše:
Ahoj!My máme taky 2+1 a je nás pět. Jeden pokoj je dětský, kde jsou všechny tři děti a druhý je obyváko-ložnice. Máme tam rozkládací pohovku, kterou vždycky na spaní rozložíme (trvá pár minut).

Celé dětství jsem žila přesně takto až do dospělosti, kdy jsem se odstěhovala. :wink: Jen nás nebylo 5, ale 4. Jeden pokoj dětský (já a bratr), druhý obyváko-ložnice s rozkládací pohovkou pro naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
18.1.11 21:17
Zizalka píše:
Ahoj!My máme taky 2+1 a je nás pět. Jeden pokoj je dětský, kde jsou všechny tři děti a druhý je obyváko-ložnice. Máme tam rozkládací pohovku, kterou vždycky na spaní rozložíme (trvá pár minut).

Mám kamarádku, která s přítelem a pěti dětma bydlela nekolik let taktéž v jeho 2+1 do doby, než se vyřídilo majetkové vyrovnání po jejím rozvodu.
Udělali to tak, že děti (ty 4 větší) měli jeden pokoj a oni s tím nejmenším spali v obýváku na gauči. Ten nejsmenší samozřejmě ve svý postýlce.
A po letech, kdy se mohla vrátit do bytu , kde bydela před rozvodem, si polepšili a bydleli v tomtéž složení ve 3+1. Oni nadále spali a spí na gauči v obýváku, jen děti už měli (mají) pokoje 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
18.1.11 21:27

Jsme též 3 a máme 2+1..nejhorší je, že nemáme půdu ani sklep, takže všechno je nacpané v bytě.Máme ložnicoobývák, kde máme postel, gauč, křeslo atd. + postýlku malého.Vejde se nám to tam, protože nemáme nábytek( skříně apod.)Líbí se mi japonský beznábytkový styl, takže proto.Ted jsme kupovali novou postel a ač se mi děsně nelíbí čalouněné, kvůli úložným prostorům jsme jí koupili a máme v ní půl bytu :lol: Jinak v prázdné místnosti je budoucí dětský pokojík a skříně.Tam se pohodlně do budoucna vejdou i 2 děti.V chodbě máme u stropu 3 ohromné police, kde máme naskládanou druhou půlku bytu a při tom si jich návštěva ani nevšimne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
18.1.11 21:39

Naši mají 2+1 a byli jsme taky čtyři. Když jsme byli prťata, spali s náma naši v ložnici. Když jsme s bráchou povyrostli a potřebovali svůj prostor, stal se z ložnice dětský pokoj a naši spali v obýváku na rozkládacím gauči. Byl to byt o rozloze cca 60m. Obývák nebyl průchozí, takže i naši tam měli soukromí (neprocházelo se kolem nich třeba do kuchyně) Já mám taky 2+1 a umím si představit bydlet tu se dvěma dětma a mužem. Ale vím, že kdo např. jako dítě vyrůstal ve větším, neumí si představit rodinu v bytě 2+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
18.1.11 22:15

mame 2+1 (stary barak, naprosto pitomy byt, ale co uz- mam to tu rada :D )
kluci maji jeden pokoj (34m), pak kuchyne a obyvako-loznice 63m(rozdelene zavesem, v obyvaku jen knihovna, pc a tak, v „loznici postel, komoda, skrin s manzelovym oblecenim a mymi "nezbytnostmi“, jinak mam veci u kluku v pokoji)… da se to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
18.1.11 23:14

Bydlíme ve 2+1, je nás pět…2 dospělí a 3 děti. Ti 2 starší mají svůj pokoj, my máme v obýváku patrovou postel, která vlastně nezabere žádné místo a pod kterou se chystáme udělat vestavěné skříně. Tudíž se nám tam v pohodě vejde sedačka i obývací stěna. A zatím tam s námi spí nejmladší…v postýlce, ale už se chystá nová patrová postel k dětem do pokojíku, aby se tam vešly všechny 3 děti. :wink:
Jako občas si říkám, že už to tu snad nevydržím :zed: …a to tu s námi je taťka jen o víkendu 1× za 14 dní, jezdí kamionem…
V budoucnu to ale stejně budeme řešit…prodejem našeho bytu a koupí většího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
19.1.11 08:23

Ahoj
Taky máme 2+1, je nás tu pět. My s manželem a tři děti (11,7,3). Dlouho mi přišlo, že se sem v pohodě vejdeme, ale čas letí, děti rostou a místo začíná chybět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
19.1.11 12:29
michaelah píše:
Ahoj
Taky máme 2+1, je nás tu pět. My s manželem a tři děti (11,7,3). Dlouho mi přišlo, že se sem v pohodě vejdeme, ale čas letí, děti rostou a místo začíná chybět…

asi tak…to místo začíná chybět :think:
máme skoro stejně starý děti… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
19.1.11 21:51

bydlíme taky v 2+1, děti mají naši bývalou ložnici, teď teda dětský pokoj, a my jsme v obýváku, kde jsme si nechali udělat sklopnou postel, což je super, zastelou se i peřiny, večer sklopíš, ráno zaklopíš a je plac hned…doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
20.1.11 11:18

ahojy Kubykulo,
Nemohla by jsi poslat foto té postele jak to máte??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
20.1.11 21:52
Petka25 píše:
ahojy Kubykulo,
Nemohla by jsi poslat foto té postele jak to máte??? :think:

ahojky, jasně, vyfotím ale až zítra…pošlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný