Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme 3 a máme 2+1. Každý kdo k nám přijde na návštěvu tak mi říká jak můžu být v tak malém bytě a poslední dobou mám taky takový pocit. (přes půl obýváku máme skákací hrad). Agátka je ještě malá a spinká s náma, ale až vyroste tak se určitě přestěhujem ať má svoje soukromí.
Zizalka píše:
Ahoj!My máme taky 2+1 a je nás pět. Jeden pokoj je dětský, kde jsou všechny tři děti a druhý je obyváko-ložnice. Máme tam rozkládací pohovku, kterou vždycky na spaní rozložíme (trvá pár minut).
Celé dětství jsem žila přesně takto až do dospělosti, kdy jsem se odstěhovala.
Jen nás nebylo 5, ale 4. Jeden pokoj dětský (já a bratr), druhý obyváko-ložnice s rozkládací pohovkou pro naše.
Zizalka píše:
Ahoj!My máme taky 2+1 a je nás pět. Jeden pokoj je dětský, kde jsou všechny tři děti a druhý je obyváko-ložnice. Máme tam rozkládací pohovku, kterou vždycky na spaní rozložíme (trvá pár minut).
Mám kamarádku, která s přítelem a pěti dětma bydlela nekolik let taktéž v jeho 2+1 do doby, než se vyřídilo majetkové vyrovnání po jejím rozvodu.
Udělali to tak, že děti (ty 4 větší) měli jeden pokoj a oni s tím nejmenším spali v obýváku na gauči. Ten nejsmenší samozřejmě ve svý postýlce.
A po letech, kdy se mohla vrátit do bytu , kde bydela před rozvodem, si polepšili a bydleli v tomtéž složení ve 3+1. Oni nadále spali a spí na gauči v obýváku, jen děti už měli (mají) pokoje 2.
Jsme též 3 a máme 2+1..nejhorší je, že nemáme půdu ani sklep, takže všechno je nacpané v bytě.Máme ložnicoobývák, kde máme postel, gauč, křeslo atd. + postýlku malého.Vejde se nám to tam, protože nemáme nábytek( skříně apod.)Líbí se mi japonský beznábytkový styl, takže proto.Ted jsme kupovali novou postel a ač se mi děsně nelíbí čalouněné, kvůli úložným prostorům jsme jí koupili a máme v ní půl bytu
Jinak v prázdné místnosti je budoucí dětský pokojík a skříně.Tam se pohodlně do budoucna vejdou i 2 děti.V chodbě máme u stropu 3 ohromné police, kde máme naskládanou druhou půlku bytu a při tom si jich návštěva ani nevšimne..
Naši mají 2+1 a byli jsme taky čtyři. Když jsme byli prťata, spali s náma naši v ložnici. Když jsme s bráchou povyrostli a potřebovali svůj prostor, stal se z ložnice dětský pokoj a naši spali v obýváku na rozkládacím gauči. Byl to byt o rozloze cca 60m. Obývák nebyl průchozí, takže i naši tam měli soukromí (neprocházelo se kolem nich třeba do kuchyně) Já mám taky 2+1 a umím si představit bydlet tu se dvěma dětma a mužem. Ale vím, že kdo např. jako dítě vyrůstal ve větším, neumí si představit rodinu v bytě 2+1
mame 2+1 (stary barak, naprosto pitomy byt, ale co uz- mam to tu rada
)
kluci maji jeden pokoj (34m), pak kuchyne a obyvako-loznice 63m(rozdelene zavesem, v obyvaku jen knihovna, pc a tak, v „loznici postel, komoda, skrin s manzelovym oblecenim a mymi "nezbytnostmi“, jinak mam veci u kluku v pokoji)… da se to ![]()
Bydlíme ve 2+1, je nás pět…2 dospělí a 3 děti. Ti 2 starší mají svůj pokoj, my máme v obýváku patrovou postel, která vlastně nezabere žádné místo a pod kterou se chystáme udělat vestavěné skříně. Tudíž se nám tam v pohodě vejde sedačka i obývací stěna. A zatím tam s námi spí nejmladší…v postýlce, ale už se chystá nová patrová postel k dětem do pokojíku, aby se tam vešly všechny 3 děti. ![]()
Jako občas si říkám, že už to tu snad nevydržím
…a to tu s námi je taťka jen o víkendu 1× za 14 dní, jezdí kamionem…
V budoucnu to ale stejně budeme řešit…prodejem našeho bytu a koupí většího.
Ahoj
Taky máme 2+1, je nás tu pět. My s manželem a tři děti (11,7,3). Dlouho mi přišlo, že se sem v pohodě vejdeme, ale čas letí, děti rostou a místo začíná chybět…
michaelah píše:
Ahoj
Taky máme 2+1, je nás tu pět. My s manželem a tři děti (11,7,3). Dlouho mi přišlo, že se sem v pohodě vejdeme, ale čas letí, děti rostou a místo začíná chybět…
asi tak…to místo začíná chybět ![]()
máme skoro stejně starý děti… ![]()
bydlíme taky v 2+1, děti mají naši bývalou ložnici, teď teda dětský pokoj, a my jsme v obýváku, kde jsme si nechali udělat sklopnou postel, což je super, zastelou se i peřiny, večer sklopíš, ráno zaklopíš a je plac hned…doporučuji.
ahojy Kubykulo,
Nemohla by jsi poslat foto té postele jak to máte??? ![]()
Petka25 píše:
ahojy Kubykulo,
Nemohla by jsi poslat foto té postele jak to máte???
ahojky, jasně, vyfotím ale až zítra…pošlu ![]()
Bydlela jsem 13 let v bytě o rozloze 40 m, bylo to panelákový 1+1, předělaný na 2+kk, velký pokoj měli 2 děti, my s mnželem pidi pokojíček s rozkládacím gaučem, kuchyňka nudlička.Do teď s mužem vzpomínáme že nám tam bylo dobře,a neyl tam ani balkon, teď mám 120 m + velký balkon, a trošku se ztrácíme
.jo a měli jsme tam i psa.když se lidi mají rádi vejdou se všude