Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebovala bych radu.
Jelikož plánujeme zařizování pokoje (cca 4×6m) kuchyně plus obyvák dohromady, snažíme se vymyslet co nejlepší možnou variantu.
Není moc místa na velký jídelní stůl, proto jsme uvažovali že kuchyni a obyvák bychom rozdělili barovým pultem - dostatečně širokým, aby se dal využít.
Jenže, koukám po internetu, a pokud to není přímo v kuchyňském programu tak samostatně nemůžu najít ke koupení. Víte, kde bychom mohli sehnat? Nebo si raději máme nechat vyrobit? Jaké máte zkušenosti?
Moc děkuji za odpovědi
Ahojky, tak přesně tohle jsme řešili před vánoci. Místnost máme rozměrově přibližně stejnou. Byla jsem v Oresi a tam to nabízejí v pohodě. Samostatný pultík ke koupi mají v Ikee.My nakonec udělali stejnak kuchyni do L , pultík jsme nedali, protože nám nakonec přišlo, že by to místnost zmenšilo,jak jí to rozdělí,ale záleží taky kde máte dveře a tak.Stůl jsme dali naproti a spokojenost. Nejlepší je jít někam, kde Ti udělají 3D návrh, s tím pak můžeš objet různý prodejny a oni ti nabídnou
my mame mistnost asi 3,5×7,5m a kuchyn bude do U, zakoncena snizenou pracovni deskou na nozickach, ktera bude slouzit jako stul..
Máme obývák s kuchyní rozdělenou barovým pultem.A pult je z ytongu,normálně vyzděnej.Přemýšleli jsme čím to obložit,buď se mi nic nelíbilo nebo to byla pěkná pálka.Nakonec jsme koupili tapetu s moderním vzorem a všem se to líbí,je to originální a vyšlo to na pár kaček ![]()
Ahoj jestli chceš můžu ti udělat návrh aby jsi viděla jak by to vypadalo. Jsem na mateřské ale stále pracuji jako obchodní zátupce pro nabytkářskou firmu a všem maminkám nabízím návrhy zdarma a samozřejmě nezávazně. POkud by jsi měla zájem pošli mě půdorys místnosti na jindra.spur@seznam.cz a já ti během pár dnů polšu návrhy ve 3D. Pokud teda chceš? AHoj JIndra