Barový pult v kuchyni

7041
17.1.11 08:27

Barový pult v kuchyni

Potřebovala bych radu.
Jelikož plánujeme zařizování pokoje (cca 4×6m) kuchyně plus obyvák dohromady, snažíme se vymyslet co nejlepší možnou variantu.
Není moc místa na velký jídelní stůl, proto jsme uvažovali že kuchyni a obyvák bychom rozdělili barovým pultem - dostatečně širokým, aby se dal využít.
Jenže, koukám po internetu, a pokud to není přímo v kuchyňském programu tak samostatně nemůžu najít ke koupení. Víte, kde bychom mohli sehnat? Nebo si raději máme nechat vyrobit? Jaké máte zkušenosti?
Moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Loraine
17.1.11 10:07

Ahojky, tak přesně tohle jsme řešili před vánoci. Místnost máme rozměrově přibližně stejnou. Byla jsem v Oresi a tam to nabízejí v pohodě. Samostatný pultík ke koupi mají v Ikee.My nakonec udělali stejnak kuchyni do L , pultík jsme nedali, protože nám nakonec přišlo, že by to místnost zmenšilo,jak jí to rozdělí,ale záleží taky kde máte dveře a tak.Stůl jsme dali naproti a spokojenost. Nejlepší je jít někam, kde Ti udělají 3D návrh, s tím pak můžeš objet různý prodejny a oni ti nabídnou

• Citovat
  • Upravit
11408
17.1.11 11:11

my mame mistnost asi 3,5×7,5m a kuchyn bude do U, zakoncena snizenou pracovni deskou na nozickach, ktera bude slouzit jako stul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrajan
25.2.11 00:53

Máme obývák s kuchyní rozdělenou barovým pultem.A pult je z ytongu,normálně vyzděnej.Přemýšleli jsme čím to obložit,buď se mi nic nelíbilo nebo to byla pěkná pálka.Nakonec jsme koupili tapetu s moderním vzorem a všem se to líbí,je to originální a vyšlo to na pár kaček :-)

• Citovat
  • Upravit
2.3.11 20:13

Ahoj jestli chceš můžu ti udělat návrh aby jsi viděla jak by to vypadalo. Jsem na mateřské ale stále pracuji jako obchodní zátupce pro nabytkářskou firmu a všem maminkám nabízím návrhy zdarma a samozřejmě nezávazně. POkud by jsi měla zájem pošli mě půdorys místnosti na jindra.spur@seznam.cz a já ti během pár dnů polšu návrhy ve 3D. Pokud teda chceš? AHoj JIndra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný