Byt bez netu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1545
20.9.23 18:33
@Jan.Kkk píše:
Zdravím.
Budu se stěhovat do bytu a světě div se, není tam internet. Budova je na kraji města, byt garsonka v přízemí otočený ven od města. Předpokládám tedy, že nebudu moc se přihlásit na místní poskytovatele internetu, když nebudou mít anténu v dosahu. Taky nevím jak by se majitelům líbilo, kdyby jim někdo z venku vrtal do fasády a kolem okna kvůli anténě.
Hodně stahuju a rád hraju online na PC, musel bych si zaplatit neomezený internet v mobilu, který je drahý a nevím zda by vše fungovalo hladce.
Nemáte s tímto nějaké zkušenosti?

Obvolat mistni poskytovatele internetu a poptat se. Porozhlednout se ve spolecnych prostorach. Casto byvaji nalepky s kontakty na „techniky“ nebo poskytovatele, kteri u z v dome jsou. Zeptat se pronajimatele. Navstivit nejaky web kde je porovnavac nabidek pripojeni a poskytovatele vam pak zavolaji sami, kdyz jim nechate kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65243
20.9.23 18:38
@Jan.Kkk píše:
Díky za rekce. Se sousedy se ani předchozí majitelka moc nestýkala, takže je ani neznám, ale poohlednout bych se mohl. Co jsem viděl tak mají vedle okna anteny se stranetem, každý komu to dovoluje natočení na město. Jsou to městské byty, tak tam asi nikdo vrtání neřeší. Ostatním asi stačí net na mobilu, ještě mrknu na ty přípojky.
Jo a divím se, nájmy a prodeje, sleduji pravidelně už roky a i pochybné ubytovny mají net.

No je bezne, ze v byte neni net, protože ho byvaly majitel nechal odpojit. Musis si sam zaridit krabicku, router atd. Zeptej se sousedu, jaci poskytovatele tam jsou mozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.9.23 19:30
@Cenarius píše:
@Semtex @Kelsey víte kolik vůbec neomezená data stojí? 8o@Jan.Kkk třeba tam je natažená telefonní linka na ADSL/VDSL nebo optika.

Mám je v mobilu, protože mám družinu skoro ve sklepě a tam nefunguje WiFi. Takže mám v mobilu neomezená data. Je fakt, že tenhle sponzoring dělá manžel. Škola to za rok nevyřešila. My chceme hudbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
20.9.23 20:37

Internet se dá udělat i po starých telefonních dratech, pokud tam kdy byl telefon, není potřeba nic vrtat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí