Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
Mohu se zeptat, jestli je reálné, sehnat v Brně byt na měsíc který nestojí 30 tisíc? (Stačí 1kk) Hotel je k nezaplacení na tak dlouho v Brně.
Nikdy bych neřekl, že to může být takový problém. Děkuji za jakékoliv doporučení.
Nevim jak byt, ale v některých ubytovnách nebo ne moc vytížených hotelech se možná dá domluvit na slušné ceně. Ale určitě ne v centru Brna, ale někde, kde mají volno v ten daný měsíc, že třeba není sezona.
Airbnb jsi zkoušel? Zkus napsat od kdy do kdy a kde v Brně, treba se ti někdo ozve i tady…
Byt na měsíc, jo…
![]()
Proč by se někdo trápil papírováním kvůli jednomu měsíci, když nemá problém ho pronajmout na neurčito?
Ubytovna, penzion nebo hotel….
@Janli píše:
Byt na měsíc, jo…![]()
Proč by se někdo trápil papírováním kvůli jednomu měsíci, když nemá problém ho pronajmout na neurčito?
Ubytovna, penzion nebo hotel….
Přijde mi to jako nejjednodušší varianta. Hotel se nedá zaplatit a chci to i s kuchyní. Prohledal jsem internet křížem krážem a buď je cena 30tis. + nebo se dá vše vzít od půl roku nahoru. Jezdil jsem po Evropě do různých velkých měst a takový problém a ceny jsou snad jen u nás doma. (Někdo vám neodpoví na telefony, čekací doba, cena, doba nájmu).
@K. Rocánková píše:
Airbnb jsi zkoušel? Zkus napsat od kdy do kdy a kde v Brně, treba se ti někdo ozve i tady…
Ano, nejnižší cena je 34tis. Děkuji za nápad.
@Jakub21 píše:
Přijde mi to jako nejjednodušší varianta. Hotel se nedá zaplatit a chci to i s kuchyní. Prohledal jsem internet křížem krážem a buď je cena 30tis. + nebo se dá vše vzít od půl roku nahoru. Jezdil jsem po Evropě do různých velkých měst a takový problém a ceny jsou snad jen u nás doma. (Někdo vám neodpoví na telefony, čekací doba, cena, doba nájmu).
Chápeš, že majitelé bytů nemají důvod? Na každý byt je minimálně deset nájemců, nemají potřebu pronajímat na tak krátkou domu. A pokud ano, tak jako Ab a to si nechají adekvátně zaplatit. Zkus obvolat penziony kolem Brna. Mají teď hluchou sezónu, tak ti třeba udělají cenu….
@Jakub21 zkus obvolat VS koleje.
Kámoška tam dlouho bydlela v 1+1 sama už jako pracující…
@Janli píše:
Na každý byt je minimálně deset nájemců
Tak to samozřejmě není, protože nabídka stále výrazně převyšuje poptávku, ale pochopitelně žádný majitel bytu nemá zájem na tom, aby tam byl někdo měsíc a pak zase musel do bytu shánět někoho dalšího, řešit energie atd.
@Elnc píše:
Tak to samozřejmě není, protože nabídka stále výrazně převyšuje poptávku, ale pochopitelně žádný majitel bytu nemá zájem na tom, aby tam byl někdo měsíc a pak zase musel do bytu shánět někoho dalšího, řešit energie atd.
Kde, prosím tě? ![]()
@Jakub21 píše:
Ano, nejnižší cena je 34tis. Děkuji za nápad.
Já nevím co hledáš, ale první ubytovna co jsem rozkliknul https://www.ubytovnabrnomalomerice.cz/ tak je za zlomek ceny. Kuchyňka a WC společné, ale jsou.
@Janli píše:
Kde, prosím tě?
Namátkou: https://www.sreality.cz/…em/byty/brno
@Cenarius píše:
Já nevím co hledáš, ale první ubytovna co jsem rozkliknul https://www.ubytovnabrnomalomerice.cz/ tak je za zlomek ceny. Kuchyňka a WC společné, ale jsou.
Tak v Maloměřicích na ubytovně chceš fakt bydlet… stačí mi to osazenstvo, které nastupuje tím směrem na bus…
@Anais Brno píše:
Tak v Maloměřicích na ubytovně chceš fakt bydlet… stačí mi to osazenstvo, které nastupuje tím směrem na bus…
Tak píše že nejlevnější našel za 34 tis. Tady je to za 6500,– sólo pokoj. Myslím, že těch ušetřených 27,500 by mě donutilo to tam ten měsíc zvládnout. Však tam bydlí spousty dělníků apod.
@Anais Brno píše:
Tam nikdy bych nešla. Lepší je to v Komíně u vozovny trolejbusů naproti je škola s hotelem tam to nebylo moc drahý, jak je to teď nevím.