Bytový architekt Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
16.4.12 09:37

bytový architekt Praha

Dobrý den, budeme předělávat dětský pokoj pro naše 2 syny a rádi bychom si při rekonstrukci nechali poradit od bytového architekta. Nemáte někdo kontakt na šikovného a ne moc drahého bytového designéra nejlépe z Prahy? Předem děkuju Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.4.12 10:24

O bytovém architektovi jsem jinde než v televizi neslyšela a také bych pro kámoše potřebovala jednoho sehnat, nepředraženého z Prahy… ale od nikoho z okolí jsem bohužel nezaslechla, že by takové služby využili :nevim:

Najde se někdo se zkušeností? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
16.4.12 10:55

@Sarucha001 Definuj „ne moc drahého“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.4.12 11:23

Nevím přesně, jak se ceny za služby architektů pohybují, ale ráda bych se vešla do ceny 5000 Kč za zpracovaný projekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
16.4.12 11:28

Hmm, já platila 3000 za konzultaci (vlastnosti povrchů, stínění…) a barevný návrh výmalby, za komplet projekt (dětského pokoje) i s nákresy nábytku a výběrem svítidel chtěla paní 9-10 000 (to jsem nedala). Můžu poslat kontakt, ale je to teda víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.4.12 11:30

Děkuju za nabídku, ale 10.000 mi přijde už hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
16.4.12 11:39

Chápu (a věřím, že jsou i levnější, ještě se zeptám jednoho zdroje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.12 17:18

bytový architekt

Já jsem takovou službu využila, protože jsem se s posledním pokojem nemohla hnout z místa, prostě nepřišel nápad.
Kamarádka mi to dohodila. Nejdřív jsem byla rozpačitá, ale pak se to rozjelo.
Dokonce i můj manža byl nadšen a znáte chlapi, ty hned tak něco neoslní.
Pokud to nikdy nezkusíte, tak nebudete vědět o čem to je.
Já si řekla hop nebo trop.
Myslím, že peníze, co jsem dala za návrh jsem ušetřila v jejích nápadech.

• Citovat
  • Upravit
206
28.2.14 11:22

Ahoj,

rádi bychom zrekonstruovali byt, který vlastně vznikl spojením dvou menších. Už několikrát se různě (amatérsky :) ) upravoval a my bychom to teď rádi vzali „z gruntu“. Chtěla bych od architekta udělat několik návrhů jak by byt mohl být rozvržený, protože možností je několik tím, že tam jsou teoreticky dvě kuchyně, koupelny atd. Ale nic víc nepotřebuju (ani na to nebudou peníze). Nepotřebujeme rozvrhnout nábytek nebo vybrat barvy, jenom udělat několik plánků, ze kterých si vybereme, co nám bude nejlíp vyhovovat.

Ale říkám si, jestli něco takového architekti vůbec dělají? Na webových stránkách mají vždycky komplet balíček i s navržením interiéru. Nemáte s tím někdo zkušenost? A kolik to tak může stát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
28.2.14 12:34

Spíš bych hledala normálního architekta, než bytového. Bytový arch. může být často jen designer nebo tak. A cena bude začínat na 10 tis. min. Bohužel nemohu doporučit, nebyli jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
28.2.14 12:41

Aha, to mě nenapadlo. Říkala jsem si, že potřebujeme přestavět byt, tak to asi dělá bytový architekt :) No, já jsem si říkala, že by to mělo stát tak cca 10-15tis., ale to je naše maximum. Moc ráda bych využila něčí pomoci, když už se chceme pustit do takové velké akce, ale právě vůbec nevím kam se obrátit.

A můžu se zeptat z jakého důvodu jste nebyli spokojení? Na co by si člověk měl dát pozor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 19:59

bytový návrh

Návrh na celkovou rekonstrukci nám dělala designerka.
Nejsme z Prahy a ona ano, dělali jsme to přes e-mail, dopadlo to moc dobře.
Poslala návrh - my připomínky - ona zase opravu…atd.
Musím říct, že moc připomínek jsme neměli.
Zkuste to, posílám SZ, aby nebylo smazáno jako reklama.

• Citovat
  • Upravit
28.2.14 20:07

bytový architekt

Prosím, mohla bych se připojit, také bych potřebovala návrh rekonstrukce paneláku. Přes mail by se mi to docela líbilo, bylo by to asi časově moc nezatěžující.
Předem děkuji M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.14 14:46

Poradte mi prosim bytového architekta

Ahoj, poradte mi prosím architekta na zařízení dětského pokoje pro tři děti-9,6 a 3. Hledám někoho, kdo umí i svůj projekt zrealizovat:-- ne jenom an papíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.3.19 10:00

Bytovy architekt/designer Praha - zkusenosti

Ahoj,

Muzete prosim doporucit (pouze z vlastni zkusenosti) designera/architekta na rekonstrukci bytu? I negativni zkusenosti prosim. Dekuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný