Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj maminky, nemáte někdo doma cestovní postýlku cam daily plus? já jí koupila z „druhé ruky“ a chybí mi návod a trochu s ní občas bojujeme, tak jestli byste nebyla některá ochotna návod naskenovat a poslat mailem? díky
Ahoj. Mám, ale u našich (i s návodem). Potřebuješ něco konkrétního?
hkac píše:
no nějak se nám hroutí ty kratší stěny a nevíme, jestli je to tím, že ji špatně skládáme anebo jsme ji už koupili rozbitou
lomikarka píše:hkac píše:no nějak se nám hroutí ty kratší stěny a nevíme, jestli je to tím, že ji špatně skládáme anebo jsme ji už koupili rozbitou
Pokud ji máte nataženou (tj uprostřed dna zatlačenou až k zemi), tak by se to hroutit nemělo. Já jsem s tím taky nejdřív bojovala, až pak jsem zjistila, že když ji skládám, musím to dno zvednout jako první, a když rozkládám (tj stavím psotýlku), musí být to dno trochu vytažené a až úplně nakonec se natáhne zatlačením prostředka k zemi. Snad jsem to napsala aspoň trochu srozumitelně, spisovatel ze mě asi nebude
.
no my postýlku složíme, ta krásně stojí, pak si ovšem stoupne dítko, opře se o jednu (tu kratší) stěnu a ta se rozlomí, jakoby nebyla úplně dobře složená ta stěna joooo mimochodem hezká profilová fotka
hned bych si dala
Tak to si myslím, že bude problém v postýlce, páč tohle se upevňuje právě tím, že se natáhne dno. My máme teda největší problém postýlu složit, páč nám ta jedna strana nejde „zlomit“ moc snadno.
A nemůžeš se zeptat předchozího majitele, co je na tom špatně?
hkac píše:
A nemůžeš se zeptat předchozího majitele, co je na tom špatně?
no asi můžu, ale kupovala jsem ji přes mimibazar a už je to nějakou dobu, ale to jsme jí měli složenou tak 3× až teď když holka začala stát, tak začal problém
Ahoj, já mám novou, ale u našich samozřejmě
, nicméně při skládání taky bojujeme a o rozkládání ani nemuvím…Mi to nejde dotěď, manžel už to nějak vychytal… Zkusím návod pohledat, ale platí uvedené výše.
Lightsun píše:
Ahoj, já mám novou, ale u našich samozřejmě, nicméně při skládání taky bojujeme a o rozkládání ani nemuvím…Mi to nejde dotěď, manžel už to nějak vychytal… Zkusím návod pohledat, ale platí uvedené výše.
to bys byla zlatá, určitě to vezmeme ještě jednou a podle výše uvedeného, ale návod by byl taky fajn ![]()
lomikarka píše:
no my postýlku složíme, ta krásně stojí, pak si ovšem stoupne dítko, opře se o jednu (tu kratší) stěnu a ta se rozlomí, jakoby nebyla úplně dobře složená ta stěna joooo mimochodem hezká profilová fotkahned bych si dala
Ahoj, nám to dělalo totéž a pak jsme zjistili, že je potřeba zacvaknout nejprve boky a dno až nakonec, tak jak to psala hkac.
Prosím o radu
Dobrý den, koupila jsem postýlku Cam daily plus z druhé ruky a poslali mi ji bez návodu postýlku mám složenou, přebalovák je taky složený ale nevím si rady se závěsným dnem mám 4ks tyček zapadajících do sebe a jednu delší navíc a nevím jak na to
Moc vám všem děkuji za rady nebo popřípadě pokud nemáte někdo návod a možnost ho naskenovat a poslat na email.
Zdravím vsechny, muze mi prosím nekdo popsat jak funguje poskládání postýlky? neustále mi padá jedna strana, mám ji z druhé ruky, bez návodu, tak fakt nevím.. tri strany jsem poskladala se zapojením dna, ale ta ctvrta (jedna z delsích stran) mi proste ne a ne zapadnout a já uz nevím, jestli to nerozpárám a nepodívám se na ten mechanismus.. docházejí mi síly, jsem tehu, rocni prcek kolem me huci a chce dovnitr..
vsak to znáte a to jak na potvoru nejde:D paní, která mi pstel prodala v klidu komunikovala, ale dneska se ji nemuzu dovolat, tak se ani nezeptam, zda mi neprodala smejd:D
Nemáte nekdo návod ke cam daily plus 2009? nenaskenoval by mi jej nekdo? moc prosím ![]()