Capáčky a další boty - Essi nebo DPK?

10726
20.9.12 21:46

1.botičky na doma, na ven - podzim, zima

Co vybrat?

1.Capáčky kotníkové na doma, s gumovou podrážkou, tou fortelnější, ohebnou, hodí se i občas na ven na teď?

2.Na doma capáčky kotníkové nebo sandálky kotníkové?

3.Potřebuji něco na doma a něco na občasné chození venku. Co byste koupily?

Má skoro 12 měs., občas popojde s držením za ruce, botičky na doma, na ven - podzim, zima

Co vybrat?

Příspěvek upraven 20.09.12 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
20.9.12 21:49

Kolik je dítěti? Chodí samo? Nebo převažuje lezení?

Mám 13m. dceru, jen leze, staví se, ale nechodí. Boty nemá žádné, doma je naboso, na ven má kožené botičky (za cca 450kč) a to jen proto, aby jí nebyla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
20.9.12 22:05

Když jsme malé koupili papučky, tak nechtěla ani za nic, tak jsme ju vybavili hrubšíma ABSkama :-) a na ven měla kožené capáčky s beránkem uvnitř, ale seděla jen v kočárku.
A dodnes doma chodí jen v ponožkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.9.12 22:09

Příspěvek upraven 21.06.16 v 16:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
20.9.12 22:18

http://www.bata.cz/…itemid/36407

mě kamarádka tvrdí, at koupím od BaŤi tyto levné capáčky. Mají teda jinou podrážku než co jsem viděla jedny konkrétní od DPK. Ty byly za 790,–.
Tyhle jsou levnější, podrážka mi připomínala bílou obyčejnou gumovací gumu z papírnictví, jen na sobě měla vzorek. U těch z DPK je ohebná, ale taková jakoby pevnější. O cenu mi tolik v tomto př. nejde, spíš které.

A pak nevím, jestli domů capáčky a ven botičky nebo domů sandálky a ven botičky nebo co vlastně.

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
20.9.12 22:22

Domů - nic, ven - něco, aby jí nebyla zima na nohy (teda jestli s ní chceš venku chodit za ruce tak boty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.9.12 22:47

Na doma kožené capoše bez podrážy, mám www.dadoos.cz , mají měkčí došlap. Na ven měli obě děti první botičky od Pegresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.9.12 23:05

Doma dávám aktuálně téměř 9měsíční, která převážně leze, ale hodně obchází nábytek, kožené capáčky toho typu, co dávala odkaz Lama Lama, mám teda jedny Robeez a jedny Liliputi, další zančky neznám, ale slyšela jsem, že se celkem liší střihy s ohledem na šířku nohy atd. Nic s podrážkou bych nedávala, dokud dítě vyloženě nechodí, protože to zavazí při lezení. Máme převážně plovoučku, i když dřevěnou, tak sále dost studenou, ponožky s protiskluzem sice fungují, ale sundává si je a má studené nohy. Naven do kočáru je má taky. Starší děcka pak měly první chodící boty Elefanten z Deichmana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
20.9.12 23:31

Ahoj, co člověk, to jiný názor…jinak to bylo před 10 lety a jinak je to dnes :roll: takže rozhodnutí bude čistě na tobě…
mám 11 měsíčního prcka, chodí kolem nábytku, za ručičky a udrží se chvíli sám bez opory…koupila jsem mu na doma sandálky, ale ty mu budu dávat až bude sám chodit (takže nám možná do té doby budou malý :zed: jsem se unáhlila ) a zítra si jdu pro tyhle: http://www.dpk.cz/…-slun-0812-7 jsou perfektní pro první krůčky, budu je dávat do kočárku a i chvíli na doma, aby si na botu zvyknul…jsou pěkně měkké, ohebné, drží hezky kotník :palec: prý jsou vhodné právě pro děti co obchází nábytek…
každopádně boty pro prcka budu kupovat vždy jen s žirafou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.9.12 23:37

Na doma neměl a nemá nic, na ven měl první botky Pegres, zateplené kotníkové. Začínal chodit právě v tomhle období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.9.12 08:05
@Purelily píše:
Ahoj, co člověk, to jiný názor…jinak to bylo před 10 lety a jinak je to dnes :roll: takže rozhodnutí bude čistě na tobě…
mám 11 měsíčního prcka, chodí kolem nábytku, za ručičky a udrží se chvíli sám bez opory…koupila jsem mu na doma sandálky, ale ty mu budu dávat až bude sám chodit (takže nám možná do té doby budou malý :zed: jsem se unáhlila ) a zítra si jdu pro tyhle: http://www.dpk.cz/…-slun-0812-7 jsou perfektní pro první krůčky, budu je dávat do kočárku a i chvíli na doma, aby si na botu zvyknul…jsou pěkně měkké, ohebné, drží hezky kotník :palec: prý jsou vhodné právě pro děti co obchází nábytek…
každopádně boty pro prcka budu kupovat vždy jen s žirafou ;)

nad temi uvazuji, maji sirsi i uzsi strih. Trochu me zabrzdilo ze nekdo tady v nejake diskuzi o botech psal, teda psala, ze mela od DP¨K sandale a ze ji pak doktorka rekla, ze nevyhovuji, ze se jim zevnitr vytahovala latka - tak aby vsechny DPK nebyly takovy smejdy.

Jo a sly byste nakupovat odpol, ze maji decka vetsi nohu, nebo to nemuze byt takovej rozdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.9.12 08:32

Malá se předevčírem rozjela a teď už víc chodí než leze.. A ty baby v těch obchodech mi pořád tvrděj, že když jsou jí 20 malý, tak jí mám koupit vel. 22 aby tam měla dostatek místa.. Ale v tom prostě ještě chodit nemůže.. Tak jsem jí koupila 21 kotníčkový na ven a na doma má ponožko-boty z HM.. Tím chci hlavně říct, že se může rozejít ze dne na den a pak ti budou capáčky celkem naprd :nevim: V těch botách lítá venku daleko jistěji než v těch ponožkách doma.. Takže ačkoliv jsou pro mě naprosto odpudivý, asi koupíme na doma takový ty klasický bačkůrky šněrovací kotníčkový.. Taky tápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.9.12 08:57

Capacky a dalsi boty-Essi nebo DPK

Tak když jsem se trochu konečně zorientovala v dětských botech, tak mám dotaz:

preferovali byste v capackach Essi nebo DPK? O DPK jsem cetla, ze maji dve sirky. U Essi tam musim zavolat.

Kterou z techto dvou firem preferujete u jinych dets.bot,nez jsou capacky?

A pro pilné dopisovatele:
radeji boty nebo protiskluzove ponozky na doma? Pokud boty, tak capacky nebo sandaly? A pokud sandaly, tak s otevrenou ci uzavrenou spickou?

Jo a uz jsem i cetla nazor, ze pokud se dite rozchodi temer ze dne na den, ze capacky nevyuziju.

Tak babo rad :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.9.12 08:59

Já preferuju DPK, maj narozdíl od Essi žirafu…

Doma lítal tarší prcek normálně naboso v obyč ponožkách, mladší to bude mít taky tak, až se pořádně rozchodí… Zatím udělá v prostoru sám jen tak 10 kroků max, takže zatím boty nemá…

Ještě doplním, že ven dávám mrněti kožený capáčky… Něco takovýhohle:

http://www.capiki.cz/…o-kluky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 09:02

Značku neporadim, malej má divnou nohu :lol: a nesedí mu pomalu nic. :roll: Takže na značku nekoukám, ale koukám na to jak mu botička sedí. :)

Capáčky jsem využila dlouho, od tý doby co začal stát, dělat pár krůčků, ale pořád hodně lezl. Cca půl roku, ale já mám lenocha. :mrgreen:

Na doma mám sandálky, chtěla jsem uzavřenou špičku, ale ty jsem mu nedostala na nohu, :? tak má s otevřenou a řekla bych, že to je jedno. :nevim: Pokud má zrovna hrací náladu, leze po posteli atd., což je většina dne, :mrgreen: tak má jenom ponožky nebo chodí bos. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková