Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych dceři na Vánoce dát předplatné nějakého dívčího časopisu, ale moc se v nich nevyznám.
Poradíte, co mají vaše dcery rády, v čem si pročtou, jsou tam třeba i nějaké vyplňovačky, kreslení… nebo já nevím, co ![]()
Já kupuji dceři malého luštitele, jsou tam sice jen křížovky, ale to jí baví luštit a pak posíláme, třeba něco vyhraje.
@danik
Zajdi do nějaké trafiky/tabáku, kde mají časopisy vystavené jakoby vpředu a podívej se jaký mají obsah, co v nich je. Myslím, že ty poznáš nejlíp, co bude tvé dítko bavit. Každého baví něco jiného - někoho číst, jiného právě lušťovky.
@zvidavajanca na to se taky chystám:-). Jenže mě přijde, že hodně časopisů (typu Barbie atd) jsou zabalené v průhledné folii a dovnitř se nedostanu.
@danik
To jako jo, ale to spíš koupit jedno číslo a podívat se než objednáš na celý rok
Nevím, Barbie mi třeba přijde… no nekoupila bych to. Ale to je věc názoru + každé dítě je jiné.
Barbie byl je příklad, ta se mi taky moc nelíbí. Já právě nevím, jaký ji koupit… ona moc číst nechce, tak jsem chtěla nějaký tip, co se dětem jejího věku líbí
@danik píše:
Chtěla bych dceři na Vánoce dát předplatné nějakého dívčího časopisu, ale moc se v nich nevyznám.
Poradíte, co mají vaše dcery rády, v čem si pročtou, jsou tam třeba i nějaké vyplňovačky, kreslení… nebo já nevím, co
Mě napadla Mateřídouška ![]()
Raketa http://www.labyrint.net/…-brouci-spol , bavi to i me a neni to stupidni.
Bych vzala dceru k trafice a nechala ji vybrat.
Naši dceru by časopis pro sebe, potěšilo by ji to, to ano, ale úplně si dovedu představit, že každý měsíc by byla schopná v té trafice si vybrat úplně jiny, ne ten stejný.
Takže bych to řešila formou barevného poukazu a pravidelně dítě nechala vybrat, který chce ![]()
@Kelsey
Tohle si myslím není moc dobré. Protože ve spoustě časopisů je něco na pokračování, takto bude mít o každého kousek. ![]()