Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím
!Chtěla jsem se zeptat,zda nemáte některá taky takový problém jako já
.Jsem po porodu necelé 3 měsíce,po šestinedělí jsem začala brát Cerazette,ta mi neseděla a tak neberu radši nic.Krvácela jsem po ní co 14 dnů
.Teď neberu cca 14 dní nic a znovu se mi dostavila celkem silná MS
.Je to při tom kojení normální,že můžu buď pořád krvácet a nebo nic,třeba jen špinit
?Už mě to strašně otravuje,jak kdybych byla opět šestinedělka
.Děkuji za rady
.
To nebude kojením, ale máš rozhozený tělo těma hormonama a chvíli trvá než se to dá dohromady a zase zpravidelní… Taky mi takhle po šestinedělí nesedly prášky a po vysazení ještě cca 2 měsíce trvalo než jsem se srovnala a všechno se zaběhlo do normálu a nějaké pravidelnosti…
Ahoj mozna trosku obnovim diskuzi, jsem rok po porodu a posledni dva mesice tyden co tyden max. co 14 dni krvacim (slabe) nekdy 2-3 dny. Zakladatelko ustalilo se ti to nebo jsi sla k lekari a pomohl ti s tim on. Kojim uz jen 2× za den (rekla bych ze problemy zacaly v dobe kdy jsme zacaly snizovat kojeni). Neberu zadnou HA jen tesne po sestinedeli jsem mela pichnutou Sayanu na tri mesice. K doktorovi jdu v patek, ale uprimne mam strach aby to bebyl nejaky pruser… ![]()
Ahoj prosim o radu nebo spis me zajima jestli mel nekdo taky takovy problem jsem rok a pul po porodu prvni MS se dostavila po 13mesicich prvny cykly na me sice kratke cca 27 dnu ale velmi silne a ted posledni dva mesice to mam rozhozene dostanu MS v terminu ale po tydnu krvacim znova…uz jsem objednana k lekari tento cyklus uz krvacim po 3
stale kojim teda ted uz jen 2× za 24 hodin. setkal se stim nekdo? hormony zadne neberu ani nemuzu mam trombofilii
Tělo je rozhozené, může trvat, než se to srovná. Já dostala MS prvně 4 měsíce po porodu, i přesto, že jsem plně kojila, pravidelnost také nikde. Tím, že dojdeš pro jistotou k doktoru, určitě nic nezkazíš.
Dik snad bude vse ok jsem ted ve stresu teta umrela na rakovinu prsu a ja ted vidim vse cerne…v listopadu byl ster ok tak snad jen hormony ![]()