Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kate680 a jestIi si stáIe mysIi že jsi těhotná tak proč si neuděIáš test znova na to aby jsi i ted viděIa že nejsi těhotná ![]()
@ANYk9 tento test som si urobila v stredu a iný nemám. Každopádne skúsim ešte jeden a ak bude negatívny tak tehotná naozaj nie som
Zkusíš ještě jeden test
Jsi psychicky nemocná. Tohle chování není normální ![]()
@ANYk9 píše: Více
Jo, jen pak bude hledat jiný rádoby příznak, který patří k těhotenství. Založila tady xy diskuzi, pořád přesvědčená, že je těhotná. Pak zakládala i anonymně, jednou píše česky, teď už spíš jen slovensky. Nechápu, proč provozuje sex, když je potom přesvědčená, že je těhotná…
už dávno se měla léčit.
@Mall126 bola som cez rok úplne bez sexu, čiže rok aj niečo som absolútne nič nepridávala. No a teraz sa bojím znova. A áno uvedomujem si, že to čo riešim nie je normálne ale inak si neviem vysvetliť to prečo stále močím momentálne
@Mall126 píše: Více
No potěš koště jestli je to ona je zpět. Tu si pamatuji, byla fakt psycho..
@JancaS84 píše: Více
Největší perlou byla diskuze, jak byla přesvědčená, že vykašlala antikoncepci
spousta uživatelek psala, že ne, ale ona dělala několik testů a jela si svoje…
@Kate680 píše: Více
A nebylo by lepší, zajít za psychologem a léčit se, než vyhazovat spousty peněz za těhotenský testy? A třeba používat dvojí ochranu (HA+kondom)? S tímhle tempem budeš za chvíli sama, až chlap pozná, jak mimo jsi…
@Mall126 Mám HA a pharmatex. Chcela som HA a kondom ale ten chlap nechce. A áno vie že mám extrémny strach z tehotenstva a aj chápe prečo. Mám hendikep ktorý je dedičný a nechcem dieťaťu zničiť život aj keď niekde hlboko v sebe viem že túžim mať niekdy rodinu
No comment
Prober se. Jdi k psychologovi a k urologovi. Co pořád hledáš tady? Vždyť vidíš reakce lidí na sebe
Jdi prostě k tomu psychologovi a radši i k psychiatrovi. Nebo nesoulož.