Časté močenie, co to může být?

Kate680
5.6.26 13:44

Časté močenie

Ahojte, potrebovala by som poradiť. V strede apríla som mala pohlavny styk (Chráneny, užívam HAK). Nasledne prišla klasicky menštruacia ale ihned po menštruácii som spozorovala časté močenie, samozrejme zľakla som sa a tak som si urobila test po troch týždňoch, samozrejme negatívny. Keďže močenie trvalo naďalej, tak som bola stále na vážkach tak som po nejakom čase urobila ďalší test, tiež negatívny. No a poslený som robila pred včerom po viac ako mesiaci od styku, tiež negatívny. Medzi testami mi prišla aj druha menštruácia. Testy boli rovnakej značky. Viem, že tehotenstvo to teda pravdepodobne nebude, ale čo iné teda môže znamenať časté cikanie? Mám dni kedy je to úplne normalne a potom mám dni kedy močím každú hodinu až dve. Podotýkam, že sa momentálne nachádzam aj v stresovom období života a tak neviem, či na to tiež nemôže mať vplyv psychika

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36034
5.6.26 13:45

Stres nebo zánět močáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kate680
5.6.26 13:48

@JancaS84 Zápal asi nepredpokladám, kedže nemám bolesti ani ma nereže pri močení. Len z ničoho nič príde nutkanie a musím ísť. Necikám po kvapkách ani nič podobne

• Citovat
  • Upravit
1357
5.6.26 14:04

Už jsem ti to napsala před rokem (ne-li dýl), ať si najdeš terapii… Ty seš tím těhotenstvím opravdu posedlá, až nezdravě a připisuješ mu furt všechno, každou banalitu si vsugerováváš jako těhotenství :roll: prostě tělo není stroj, víc vypiješ, víc sníš a tak jdeš víc močit. Dělat si kvůli tomu xy těhotenských testů :zed: navíc, když užíváš HA. Pokud jsi teda zase nekašlala a nemyslíš si, že jsi pilulku zase vykašlala… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9211
5.6.26 14:22
@Kate680 píše: Více

Jejda, to může znamenat věcí… a buď ráda pokud chodíš jen jednou za 1-2 hodiny. Já mám období, kdy chodím i 3krát za hodinu. Těhotná nejsem na 100% a zánět teď nemám (posílala jsem si moč do laborky a mám doma testovací proužky), ale jinak záněty mohou být i bezpříznakové, bez řezání a pálení, jen časté chození, já měla zánět močáku nejmíň 30krát a příznaky jsem typické neměla nikdy. A stres na to má určitě také vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
5.6.26 15:27

Mela jsem neco podobneho a byla to nejaka bakterie v mocovych cestach. Preleceni antibiotiky pomohlo. A bylo to presne tak, ze jak jsem ucitila potrebu, musela jsem jit a kdyz jsem nesla, tak za chvilku jsem mela i unik moci.
Puvodne jsem si proto myslela, ze mne nejak dostihla inkontinence po porodu, ale gynekolozka mne hned po popsani obtizi poslala odevzdat moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
5.6.26 17:18

Upřímně by mě v téhle situaci těhotenství vůbec nenapadlo. Napadlo by mě jít k lékaři, aby zjistil, jestli jsem něco nechytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6045
6.6.26 08:34

Mě by při častém močení ani test dělat nenapadlo :lol:

To bude nějaká infekce - močový měchýře klidně i vaginální…

Časté močení v těhotenství je většinou až v pokročilém stadiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kate680
6.6.26 22:22

@Markéta188 Práveže čo čítam, tak veľa žien malo ako príznak uplne na začiatku časté močenie.

• Citovat
  • Upravit
42588
7.6.26 06:02

Kolik vypiješ denně kávy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.6.26 06:53

@Kate680 to jo, taky jsem chodila každou chvíli na malou, snad po pul hodině hned na začátku těhotenství..ale u tebe to moc na těhotenství nevypadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kate680
7.6.26 09:43

@Betty MacDonald Nepijem kávu vôbec

• Citovat
  • Upravit
Kate680
7.6.26 09:44

@ANYk9 Myslím, že mesiac a pol od toho styku by už test bol pozitívny v prípade tehotenstva. Jedine, že som mala zlé testy ale tomu neviem, či mám veriť

• Citovat
  • Upravit
147
7.6.26 09:58

@Kate680 tak jestli testy mas negativní tak tehotna nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kate680
7.6.26 20:26

@ANYk9 takto vyzeral môj test mesiac a pól od styku. Čiarka by tam už bola nie?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa