Časté problémy s kvasinkami

23.7.21 01:57

Časté problémy s kvasinkami

Zdravím mám otázku, docela často trpím na kvasinkovou infekci a jelikož nemám teď možnost se dostat na gynekologii tak nevím co si kupit aby jsem měla klid… S přítelem jsme se teď snažily o miminko a před pár dny byli na koupališti tak nevím zda to může být s toho…ale trpím už delší dobu…a pořád se mi to vrací..a při sexu mě to hodně štípe.. přemýšlím nad cenesten ale nevím zda je lepší si koupit ten jeden prášek a krém a nebo je druhá varianta krém do vnitř…nebo existuje více výrobků ale nevím co je nejlepší.. děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
562
23.7.21 06:52

Když jsem neměla možnost jít hned za gynekologem, což je pro mě vždy ta nejlepší varianta, protože mi předepíše něco, co zabere a nevrací se to, tak mi celkem zabral canesten tabletka, dobré v kombinaci s nějakým krémem nebo clotrimazol.

Může to být klidně z toho koupáku. Stačí, že máš na sobě dlouho mokré plavky a je to. Cokoli, v čem se ti paří zadek. Hodně se mi to stávalo u jednoho typu kalhot, ve kterých jsem byla dlouho na cestách.

Taky pokud jsi nadšenou konzumentkou cukru, máš ráda sladké, tak to omez. Já na to moc nedala, ale opravdu to pomůže, když ve své stravě omezíš cukr a budeš jíst více ovoce a zeleniny.

A pokud máš kvasinky, tak než to pčeléčíš, na sex radši zapomeň… Nejen, že to pak bolí a z příjemného si uděláš nepříjemné, ale ještě si to vzájemně předáváte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.21 15:01

@NEITIRI Dobře, děkuji moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat