Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak nas opet skolila strevni viróza, během ani ne roku a pul uz počtvrté. Na muj vkus je to pomerne často.
Starsi dcera to vždy donese, ma relativne dobry prubeh a nas dospele to pak sejme, ja jednou skončila i na kapackach.
Tentokrát to chytla i 11m dcera a ja uz jsem zoufala.
Da se tomu nejak preventivne zabranit? Asi tezko, když je to virove
Existuji leky pro dospele, při akutnim zvraceni?
@Hanulka82 při akutním zvracení se u nás používalo živočišné uhlí. jinak se zeptám, berete probiotika? jsou jak pro děti, tak pro dospělé a mi, osobně, to tedy hodně pomohlo. ![]()
Probiotika bezne nbereme, ted jsem je nasadila holkam, pro dospele nemame ![]()
Nezávidím. Dávat probiotika, něco na celkové zlepšení imunity. Na akutní zvracení pro dospělé je Torecan čípky.
Ahojky, na akutní zvracení je Torecan, ale je na předpis. Jinak holka teď dotahla ze školky střevní virózu, ale zvracela jen párkrát a my s přítelem zatím teda nic. Neustále si myjeme ruce a já si je i dezinfikuji.. a preventivně beru probiotika…
Probiotika a kup smektu, tu muzou i malinke deti. Aspon 3× za den,vsichni.Pak endiaron, na uvraceni nevim, me pomaha zazvor. A dobry je koupit kuliska, nebo vodnicka kvuli dehydrataci. Drzim palce, taky s tim bojujeme.Me to silene skolilo i v 9mesici, nikomu nepreji
.
Kuliska mame, to decka ale téměř nechteji. smectu jsme do nich trochu dostali…
sakra, skoda ze ten trecan je na predpis, to je mi houby platny ![]()
@wildcherry ja radeji rodit nez mit toto
![]()
Tak pro velky uspech po trech mesicich opet zvraceni u strasi holky v noci. ja uz fakt nevim
![]()
ptala jsem se minule v lekarne a nicna akutni zvraceni (krome ziv. uhli) není. torecan mi bez predpisu nevydaji…
probiotika bereme, uz vazne nevim, co delat