Caya - antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
140
11.10.24 23:18

caya- antikoncepce

Ahoj,
dnes jsem si koupila diafragmu caya. Vubec nemam zadne zkusneosti. Funguje to? Jak dlouho to tam muzu nechat? na internetu jsem nasla jen ze minimalne 6 hodin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
671
12.10.24 07:28

Ano 6h.
Koupila jsem asi před půl rokem a použila zatím jen 2× úplně mi nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
12.10.24 07:29

@Pajjjina ja ji prave ani necitim, bojim se ze jsem ji nedala tak jak by mela byt a nesplni timpadem svoji funkci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
21.10.24 19:31

Pesary byly ještě nedávno rozšířený nástroj. Vyráběly se v řadě rozměrů a odborník určil, která velikost žena potřebuje. Dnes je situace složitá, protože jsou dostupné jen v jedné nebo dvou velikostech, takže není záruka, že dělohu neprodyšně uzavřou. V každém případě je potřeba používat také spermicidní gel. Správné zavádění musíš nacvičit, je v pořádku, že pesar necítíš ani Ty, a třeba ani partner. Musí zůstat na svém místě nejméně 6 hodin, ale lepší je nespěchat. V pochvě může zůstat o hodně déle, ale uvádí se, že ne déle než 24 hodin, protože potom je zvýšené nebezpečí toxického šoku stejně jako u zapomenutého tamponu. To jak Ti diafragma sedí, poznáš při menstruaci. Je výhoda, že Ti menstruace nemůže přivést do rozpaků a schůzku s přítelem nijak překazit. Nauč se tu správnou taktiku, aby Tě partner nepřekvapil nechráněnou a nemusela sis čepici zavádět narychlo v jeho přítomnosti, protože je to podstatně náročnější, než oblékání kondomu. Neuděláš chybu, pokud nemůžeš vyloučit, že se s přítelem uvidíš, když si pesar zavedeš hned ráno a ponecháš ho na svém místě třeba až do dalšího dne, i kdybys ho nevyužila a po umytí si ho hned zavedla zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí