Čekám na menstruaci..

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.10.20 15:19

Čekám na menstruaci..

Zdravím mám dotaz. Po šestinedělí jsem dostala antikoncepci cetazete ke kojení. Když jsem přestala kojit (+2 měsíce jsem kojila) po ukončení kojení jsem ještě pár dní brala ceratete s partnerem jsme moc sexuální život nevedli pořád jsme spinila po šestinedělí mi zjistili chlamydie, jedla jsem antibiotika sumetrlolim přestala jsem špinit na kontrole mi doktor řekl že mám celkem dost vysoko sliznici ale těhotenství tam nešlo vidět..měsíc utekl a já čekala na ms první den menstruace abych mohla začít brát antikoncepci.. jenomže menstruace nikde.. čekám na ni už 12 den, podbřišek pobolivá. Už 4 test těhotensky negativní.. dneska ráno opět negativní podbřišek pobolivá ale pořád nic. Zítra jdu na gyndu.. na kontrolu ale teď si druhé miminko nemůžeme dovolit. Těhotná teď být nechci. Byla jsme dost ve stresu z toho abych nebyla těhotná. myslíte že to vynechání antikoncepce nebo ten stres to mohlo nějak posunout.. uklidne té mě. Nebo ta infekční nemoc? jsem půl roku po porodu. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37126
12.10.20 15:25

Tak ja treba ms nedostala po porodu skoro rok :nevim: ono celkem trva, nez se to nastatuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
12.10.20 15:27

Vsechno z toho to muze byt. Stres, antibiotika, vysazeni HA, taky telo se po porodu vzpamatovava klidne dele nez pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.20 22:44

Zapomela jsem dodat že je to má být moje 2 menstruace

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat