Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ja treba ms nedostala po porodu skoro rok
ono celkem trva, nez se to nastatuje.
Vsechno z toho to muze byt. Stres, antibiotika, vysazeni HA, taky telo se po porodu vzpamatovava klidne dele nez pul roku.
Zdravím mám dotaz. Po šestinedělí jsem dostala antikoncepci cetazete ke kojení. Když jsem přestala kojit (+2 měsíce jsem kojila) po ukončení kojení jsem ještě pár dní brala ceratete s partnerem jsme moc sexuální život nevedli pořád jsme spinila po šestinedělí mi zjistili chlamydie, jedla jsem antibiotika sumetrlolim přestala jsem špinit na kontrole mi doktor řekl že mám celkem dost vysoko sliznici ale těhotenství tam nešlo vidět..měsíc utekl a já čekala na ms první den menstruace abych mohla začít brát antikoncepci.. jenomže menstruace nikde.. čekám na ni už 12 den, podbřišek pobolivá. Už 4 test těhotensky negativní.. dneska ráno opět negativní podbřišek pobolivá ale pořád nic. Zítra jdu na gyndu.. na kontrolu ale teď si druhé miminko nemůžeme dovolit. Těhotná teď být nechci. Byla jsme dost ve stresu z toho abych nebyla těhotná. myslíte že to vynechání antikoncepce nebo ten stres to mohlo nějak posunout.. uklidne té mě. Nebo ta infekční nemoc? jsem půl roku po porodu.