Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kebinka píše:Elinka92 píše:Já moc děkujiii, a také si to moc přeju ..
TYJO..... zítra bych to (ne)měla dostat… dneska jsem netestila, ale včera jo a bylo sněhobílo…
Achjo…to nevydržim snad…![]()
držím ti palečky aby ti to vyšlo
Renčula0 píše:
Ahoj Elinko, mě je 23 a přibližně ve čtvrtek „nečekám“ menstruaci. Taky tento měsíc čekám na vytoužené čárečky, ale pořád nic a to testuji mamatestem i wondfo - střídavě. Nevím, kdy mám ovulaci, ale doufám, že byla v pravý čas. Zatím tomu nechávám volný průběh - žádné měření, sledování ovulky. Mám zvýšenou teplotu - myslím tělesnou, bazální zatím neměřím, do toho jsem strašně unavená jakoby na mě něco lezlo - už od pátku.V bříšku cítím občas tahání a semtam mě tam píchne, mám pocit jakoby to vyšlo, ale zatím si to myslím jen já a test ne.
. Po miminku toužím už dlouho, ale teprve teď jsme se s přítelem dohodli, že do toho půjdeme. Držím ti palečky ať ti to vyjde
Ahój Renčulko ![]()
no, takové nějaké příznaky mám také. Bazální teplotu mám 37,2 a toto mám zítra (ne)dostat .. ![]()
Je to strašné ty nervy, já testovala Mamatestem 10 a Pepinem 20. a furt sněhobílo.
Doufám, že zo vyjde.
Držim Vám palečky … ať Vám to vyjde… máme podobný cyklus, takže MS (ne) čekáme
skoro nastejno .
Určitě dej vědět… ![]()
Elinka92 píše:Renčula0 píše:Ahój Renčulko
Ahoj Elinko, mě je 23 a přibližně ve čtvrtek „nečekám“ menstruaci. Taky tento měsíc čekám na vytoužené čárečky, ale pořád nic a to testuji mamatestem i wondfo - střídavě. Nevím, kdy mám ovulaci, ale doufám, že byla v pravý čas. Zatím tomu nechávám volný průběh - žádné měření, sledování ovulky. Mám zvýšenou teplotu - myslím tělesnou, bazální zatím neměřím, do toho jsem strašně unavená jakoby na mě něco lezlo - už od pátku.V bříšku cítím občas tahání a semtam mě tam píchne, mám pocit jakoby to vyšlo, ale zatím si to myslím jen já a test ne.
. Po miminku toužím už dlouho, ale teprve teď jsme se s přítelem dohodli, že do toho půjdeme. Držím ti palečky ať ti to vyjde
no, takové nějaké příznaky mám také. Bazální teplotu mám 37,2 a toto mám zítra (ne)dostat ..
Je to strašné ty nervy, já testovala Mamatestem 10 a Pepinem 20. a furt sněhobílo.
Doufám, že zo vyjde.
Držim Vám palečky … ať Vám to vyjde… máme podobný cyklus, takže MS (ne) čekámeskoro nastejno .
Určitě dej vědět…
Elinko a ty si měříš bazální teplotu hned ráno po probuzení s tím, že si i sledovala ovulku? Nebo si tomu nechávala volný průběh a teplotu sleduješ až teď?
Jee ahoj
Vidím že jsme v podobné situaci. Až na to že to miminko chci zatím jen já, přítel pořád jen ještě chvíli počkáme není kam spěchat. Je mi 19 a jemu 25. Jsme spolu přes 3 roky a jsem si jista že by nás dokázal zabezpečit a že bude jednou skvělým tátou. Jen to jeho ještě je čas mě vytáčí
Ale tak řekla jsem mu že tedy ještě počkám rok nebo 2. Jinak jak dlouho že se snažíte? Moc jsem si to tady nepročítala tak nevím ![]()
Renčula0 píše:Elinka92 píše:Elinko a ty si měříš bazální teplotu hned ráno po probuzení s tím, že si i sledovala ovulku? Nebo si tomu nechávala volný průběh a teplotu sleduješ až teď?Renčula0 píše:Ahój Renčulko
no, takové nějaké příznaky mám také. Bazální teplotu mám 37,2 a toto mám zítra (ne)dostat ..
Doufám, že zo vyjde.
Držim Vám palečky … ať Vám to vyjde… máme podobný cyklus, takže MS (ne) čekámeskoro nastejno .
Určitě dej vědět…
Já jsem tepve první cyklus po vynechání antikoncepce.
Takže jsem si na internetu vypočítala ovulku. a ta byla asi 13.7. no a asi po 5 dnech jsem začla měřit. Každé ráno než vstanu, v posteli a mám stále 37,1 nebo 37,2.
Ale doufám, že to nebudu mít rozházený, když jsem vysadila antikoncepci. ![]()
Makkii píše:
Jee ahojVidím že jsme v podobné situaci. Až na to že to miminko chci zatím jen já, přítel pořád jen ještě chvíli počkáme není kam spěchat. Je mi 19 a jemu 25. Jsme spolu přes 3 roky a jsem si jista že by nás dokázal zabezpečit a že bude jednou skvělým tátou. Jen to jeho ještě je čas mě vytáčí
Ale tak řekla jsem mu že tedy ještě počkám rok nebo 2. Jinak jak dlouho že se snažíte? Moc jsem si to tady nepročítala tak nevím
Jsme s přítelem 3 roky a mě je také 19 přítelovi je 23.
Snažíme se teprve 1 měsíc. ![]()
To je krásné ja už chci takyy
Np budu vám tedy držet palečky a sledovat tuto diskuzi at vím zda se vám daří ![]()
Makkii píše:
To je krásné ja už chci takyyNp budu vám tedy držet palečky a sledovat tuto diskuzi at vím zda se vám daří
Moc děkuji, jsi hodnááá ![]()
Tak i já přidám svou troškou do mlýna… Mě je 23, příteli 26 a snažíme se už 7 měsíců! Je to strašná doba a stále zatím nic. Tenhle měsíc už jsem 38 DC a MS nikde. Mám to sice nepravidelně, ale už i tohle je dost dlouho a navíc!!! V pondělí jsem měla na testu dušíka
Kéž by to už chtělo vyjít. Ale uvidíme, někdy o víkendu to testnu znova…
Pavlínka1988 píše:
Tak i já přidám svou troškou do mlýna… Mě je 23, příteli 26 a snažíme se už 7 měsíců! Je to strašná doba a stále zatím nic. Tenhle měsíc už jsem 38 DC a MS nikde. Mám to sice nepravidelně, ale už i tohle je dost dlouho a navíc!!! V pondělí jsem měla na testu dušíkaKéž by to už chtělo vyjít. Ale uvidíme, někdy o víkendu to testnu znova…
Ahoj Pavlíínko ![]()
jééééé dušík, a meškáš, no tak to je jasnéééééé.
Už tiše gratuluji …
, Já mám dnes (ne)dostat… dělala jsem teď testík a nic sněhobílo
ale teplota dnes 37,1 ..
Ahoooj holkyyyyy
![]()
dělala jsem si test mamatestem 10 teď odpoledne a normálně // ..
![]()
Sice je světlejší než ta kontrolní, ale je tam. Dneska jsem to (ne)měla dostat, zatim MS nepřišla.
Testnu zítra ráno a uvidim…
Že by se to povedlo ? ![]()
Také se přidávám k veliké gratulaci!!! ![]()
Já budu testovat až o víkendu… Ach jo, taková doba, ale mám strach, že budu zase zklamaná.
Ani snad na sobě nepozoruju žádné příznaky, jen mě bolí břicho a nebolí prsa, která mě vždycky, když jsem to měla dostat strašně bolela. Uvidíme, ale už by bylo na čase… ![]()
Elinka92 píše:Ahoooj holkyyyyy
![]()
dělala jsem si test mamatestem 10 teď odpoledne a normálně // ..![]()
Sice je světlejší než ta kontrolní, ale je tam. Dneska jsem to (ne)měla dostat, zatim MS nepřišla.
Testnu zítra ráno a uvidim…Že by se to povedlo ?
Gratuluji Elinko!!! Já mám dnes prvního dušíka, tak doufám, že se budu brzy radovat jako ty ![]()