Čekáme na TT s //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
26.7.11 18:49
Kebinka píše:
Elinka92 píše:
TYJO..... zítra bych to (ne)měla dostat… dneska jsem netestila :-P , ale včera jo a bylo sněhobílo…
Achjo…to nevydržim snad… :pocitac: :nevim:
Já moc děkujiii, a také si to moc přeju ..
držím ti palečky aby ti to vyšlo :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.7.11 18:52
Renčula0 píše:
Ahoj Elinko, mě je 23 a přibližně ve čtvrtek „nečekám“ menstruaci. Taky tento měsíc čekám na vytoužené čárečky, ale pořád nic a to testuji mamatestem i wondfo - střídavě. Nevím, kdy mám ovulaci, ale doufám, že byla v pravý čas :-). Zatím tomu nechávám volný průběh - žádné měření, sledování ovulky. Mám zvýšenou teplotu - myslím tělesnou, bazální zatím neměřím, do toho jsem strašně unavená jakoby na mě něco lezlo - už od pátku.V bříšku cítím občas tahání a semtam mě tam píchne, mám pocit jakoby to vyšlo, ale zatím si to myslím jen já a test ne. :-P . Po miminku toužím už dlouho, ale teprve teď jsme se s přítelem dohodli, že do toho půjdeme. Držím ti palečky ať ti to vyjde :palec:

Ahój Renčulko :huban:
no, takové nějaké příznaky mám také. Bazální teplotu mám 37,2 a toto mám zítra (ne)dostat .. :lol:
Je to strašné ty nervy, já testovala Mamatestem 10 a Pepinem 20. a furt sněhobílo.
Doufám, že zo vyjde.
Držim Vám palečky … ať Vám to vyjde… máme podobný cyklus, takže MS (ne) čekáme :pocitac: skoro nastejno .
Určitě dej vědět… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
26.7.11 19:00
Elinka92 píše:
Renčula0 píše:
Ahoj Elinko, mě je 23 a přibližně ve čtvrtek „nečekám“ menstruaci. Taky tento měsíc čekám na vytoužené čárečky, ale pořád nic a to testuji mamatestem i wondfo - střídavě. Nevím, kdy mám ovulaci, ale doufám, že byla v pravý čas :-). Zatím tomu nechávám volný průběh - žádné měření, sledování ovulky. Mám zvýšenou teplotu - myslím tělesnou, bazální zatím neměřím, do toho jsem strašně unavená jakoby na mě něco lezlo - už od pátku.V bříšku cítím občas tahání a semtam mě tam píchne, mám pocit jakoby to vyšlo, ale zatím si to myslím jen já a test ne. :-P . Po miminku toužím už dlouho, ale teprve teď jsme se s přítelem dohodli, že do toho půjdeme. Držím ti palečky ať ti to vyjde :palec:
no, takové nějaké příznaky mám také. Bazální teplotu mám 37,2 a toto mám zítra (ne)dostat .. :lol:
Je to strašné ty nervy, já testovala Mamatestem 10 a Pepinem 20. a furt sněhobílo.
Doufám, že zo vyjde.
Držim Vám palečky … ať Vám to vyjde… máme podobný cyklus, takže MS (ne) čekáme :pocitac: skoro nastejno .
Určitě dej vědět… :hug:

Elinko a ty si měříš bazální teplotu hned ráno po probuzení s tím, že si i sledovala ovulku? Nebo si tomu nechávala volný průběh a teplotu sleduješ až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.7.11 19:41

Jee ahoj :kytka: Vidím že jsme v podobné situaci. Až na to že to miminko chci zatím jen já, přítel pořád jen ještě chvíli počkáme není kam spěchat. Je mi 19 a jemu 25. Jsme spolu přes 3 roky a jsem si jista že by nás dokázal zabezpečit a že bude jednou skvělým tátou. Jen to jeho ještě je čas mě vytáčí :D Ale tak řekla jsem mu že tedy ještě počkám rok nebo 2. Jinak jak dlouho že se snažíte? Moc jsem si to tady nepročítala tak nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.7.11 19:44
Renčula0 píše:
Elinka92 píše:
Renčula0 píše:
Doufám, že zo vyjde.
Určitě dej vědět… :hug:
Elinko a ty si měříš bazální teplotu hned ráno po probuzení s tím, že si i sledovala ovulku? Nebo si tomu nechávala volný průběh a teplotu sleduješ až teď?

Já jsem tepve první cyklus po vynechání antikoncepce.
Takže jsem si na internetu vypočítala ovulku. a ta byla asi 13.7. no a asi po 5 dnech jsem začla měřit. Každé ráno než vstanu, v posteli a mám stále 37,1 nebo 37,2.
Ale doufám, že to nebudu mít rozházený, když jsem vysadila antikoncepci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.7.11 20:19
Makkii píše:
Jee ahoj :kytka: Vidím že jsme v podobné situaci. Až na to že to miminko chci zatím jen já, přítel pořád jen ještě chvíli počkáme není kam spěchat. Je mi 19 a jemu 25. Jsme spolu přes 3 roky a jsem si jista že by nás dokázal zabezpečit a že bude jednou skvělým tátou. Jen to jeho ještě je čas mě vytáčí :D Ale tak řekla jsem mu že tedy ještě počkám rok nebo 2. Jinak jak dlouho že se snažíte? Moc jsem si to tady nepročítala tak nevím :)

Jsme s přítelem 3 roky a mě je také 19 přítelovi je 23.
Snažíme se teprve 1 měsíc. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.7.11 21:36

To je krásné ja už chci takyy :) Np budu vám tedy držet palečky a sledovat tuto diskuzi at vím zda se vám daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.7.11 23:12
Makkii píše:
To je krásné ja už chci takyy :) Np budu vám tedy držet palečky a sledovat tuto diskuzi at vím zda se vám daří :kytka:

Moc děkuji, jsi hodnááá :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
27.7.11 07:39

Tak i já přidám svou troškou do mlýna… Mě je 23, příteli 26 a snažíme se už 7 měsíců! Je to strašná doba a stále zatím nic. Tenhle měsíc už jsem 38 DC a MS nikde. Mám to sice nepravidelně, ale už i tohle je dost dlouho a navíc!!! V pondělí jsem měla na testu dušíka :-) Kéž by to už chtělo vyjít. Ale uvidíme, někdy o víkendu to testnu znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
27.7.11 09:27
Pavlínka1988 píše:
Tak i já přidám svou troškou do mlýna… Mě je 23, příteli 26 a snažíme se už 7 měsíců! Je to strašná doba a stále zatím nic. Tenhle měsíc už jsem 38 DC a MS nikde. Mám to sice nepravidelně, ale už i tohle je dost dlouho a navíc!!! V pondělí jsem měla na testu dušíka :-) Kéž by to už chtělo vyjít. Ale uvidíme, někdy o víkendu to testnu znova…

Ahoj Pavlíínko :huban:
jééééé dušík, a meškáš, no tak to je jasnéééééé.
Už tiše gratuluji … :srdce: :srdce: :hug: , Já mám dnes (ne)dostat… dělala jsem teď testík a nic sněhobílo :cry: ale teplota dnes 37,1 ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
27.7.11 19:54

Zítra testujem?

Zítra testujem zase??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
27.7.11 20:43

//

:srdce: Ahoooj holkyyyyy :srdce: :dance:
dělala jsem si test mamatestem 10 teď odpoledne a normálně // .. :dance: :dance:
Sice je světlejší než ta kontrolní, ale je tam. Dneska jsem to (ne)měla dostat, zatim MS nepřišla.
Testnu zítra ráno a uvidim… :nevim: Že by se to povedlo ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
27.7.11 22:36

Elinko velká gratulace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
28.7.11 05:46

Také se přidávám k veliké gratulaci!!! :potlesk:

Já budu testovat až o víkendu… Ach jo, taková doba, ale mám strach, že budu zase zklamaná. :-? Ani snad na sobě nepozoruju žádné příznaky, jen mě bolí břicho a nebolí prsa, která mě vždycky, když jsem to měla dostat strašně bolela. Uvidíme, ale už by bylo na čase… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
28.7.11 08:24
Elinka92 píše: :srdce: Ahoooj holkyyyyy :srdce: :dance:
dělala jsem si test mamatestem 10 teď odpoledne a normálně // .. :dance: :dance:
Sice je světlejší než ta kontrolní, ale je tam. Dneska jsem to (ne)měla dostat, zatim MS nepřišla.
Testnu zítra ráno a uvidim… :nevim: Že by se to povedlo ? :nevim:

Gratuluji Elinko!!! Já mám dnes prvního dušíka, tak doufám, že se budu brzy radovat jako ty :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí