Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Taky teď čekám měsíc, mám za sebou už 14 dní.
A jak si na tom? Taky ti řekli že to bude trvat měsíc?
Ja cekala jednou na histologii 6tydnu, ale bylo leto, prázdniny a dovoleny…lekar me na to upozornil hned, ze to bude trvat…Musis hlavu zamestnat a jeste furt to muze dopadnout dobre😊 ❤️
Snaž se na to nemyslet, zabav se, jdi se projít, vyjdi si s kámoškou, pusť si film, nějak tu hlavu vypnout. Na noc si dej bylinkový čaj..
Uteče to. Hlavne nic nikde nečti, akorát to stresuje.
Držím palce ![]()
My čekáme s dcerou. Snad bude první část do dvou týdnů. Už máme týden za sebou. Další vyšetření v půlce června a opět dva týdny čekat. Ale první část by mohla napovědět, zda je to ok.
Edit, my necekame na histologii, ale zatím na hormony
Příspěvek upraven 30.04.25 v 14:51
Poprvý šest neděl, podruhý asi měsíc ale tam byli předběžný výsledky už během operace
@Janča6 píše: Více
My teda naštěstí ne histologie, ale čekáme na hormony což může taky dělat paseku.
@Aspera píše: Více
Tak to jsem ráda. A držím palce, aby i ty hormony byly nakonec v pořádku.
Ahoj holky co děláte když čekáte na výsledek? Je to dva dny od odebrání vzorků. Má to trvá do měsíce. Ale já se cítím hrozně. Nemůžu spát, nemůžu se uvolnit. Pořád na to myslím a bojí se jak to dopadne ;( na netu píšou samé špatné věci. Už to nečtu ale máme v rodině hrozně moc rakoviny a jsem strašně vyplasena. Já nevím jak ten měsíc, možná min..dám
Jak dlouho jste čekali na histologii?