Čekat až se ozvou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.8.22 18:14

Čekat až se ozvou?

Cca před měsícem jsem měla pohovor na pracovní místo, kam jsem opravdu chtěla -něco jako dream job - jestli někde pracovat, tak tady. Personalistka byla nadšená, nicméně dala přednost někomu jinému, ale zároveň se ozvala s tím, že se brzy uvolní ještě jedno místo, ona mi zavolá a pokud budu mít stále zájem, tak mohu nastoupit. Zatím se neozvala a upřímně nevím, co s tím. Nemůžu tak čekat do října, jestli si (ne)vzpomene a jak to dopadne, na druhou stranu kdybych teď začala jinou práci, co když se z té první ozvou..jako naschvál? Co byste dělaly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
8.8.22 18:16

Vždycky, když mi někdo řekl „my se kdyžtak ozveme“, to znamenalo „kašleme na vás“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
8.8.22 18:25

Tak můžeš zkusit zavolat. Jak se říká, za zeptání nic nedáš. No a kdyby se ozvali, tak zkušebka ne… Když se ti neozvou do tří měsíců, tak tam flek nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.8.22 18:27
@Anonymní píše:
Cca před měsícem jsem měla pohovor na pracovní místo, kam jsem opravdu chtěla -něco jako dream job - jestli někde pracovat, tak tady. Personalistka byla nadšená, nicméně dala přednost někomu jinému, ale zároveň se ozvala s tím, že se brzy uvolní ještě jedno místo, ona mi zavolá a pokud budu mít stále zájem, tak mohu nastoupit. Zatím se neozvala a upřímně nevím, co s tím. Nemůžu tak čekat do října, jestli si (ne)vzpomene a jak to dopadne, na druhou stranu kdybych teď začala jinou práci, co když se z té první ozvou..jako naschvál? Co byste dělaly vy?

Zavolej a zeptej se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.8.22 18:47

Zavolej, poptej se ;)

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
8.8.22 19:05

Pošli mail, opravdu není ostuda projevit zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
8.8.22 19:19

Nečekej, nastup jinde. Ve zkušebce můžeš skončit a ještě na novém místě dostat víc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
8.8.22 19:38

Já bych zavolala, email bych nepsala. Nicméně si myslím, že kdyby o tebe opravdu zájem měli, už by se ti ozvali, minimálně proto, aby zjistili, zda o to místo ještě budeš mít zájem a případně jak dlouho bys ještě vydržela čekat, než se uvolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.22 20:14
@Anonymní píše:
Cca před měsícem jsem měla pohovor na pracovní místo, kam jsem opravdu chtěla -něco jako dream job - jestli někde pracovat, tak tady. Personalistka byla nadšená, nicméně dala přednost někomu jinému, ale zároveň se ozvala s tím, že se brzy uvolní ještě jedno místo, ona mi zavolá a pokud budu mít stále zájem, tak mohu nastoupit. Zatím se neozvala a upřímně nevím, co s tím. Nemůžu tak čekat do října, jestli si (ne)vzpomene a jak to dopadne, na druhou stranu kdybych teď začala jinou práci, co když se z té první ozvou..jako naschvál? Co byste dělaly vy?

Kašli na to.
Mám za sebou stejnou zkušenost, ale už bych se rozhodla jinak… Šla jsem na pohovor a v době pohovoru jsem si uvědomila, že to je firma kde chci pracovat..No jenže, samozřejmě dali přednost jinému, ale napsali mi, že mě mají jako náhradníka a ozvou se… (to napsali 2krát)
Neozvali se a místo toho po nějaké době dali prac. nabídku znova na net, já na ni znova odpověděla.. A teprve pak se rozhodli mě vzít.
Ve firmě jsem se od jedné kolegyně dozvěděla, že ji taky řekli, že ji nevybrali, mají ji jako náhradníka, ale pak ji sami od sebe volali (mě ne, už to mě naštvalo, nedodrželi slovo…mohli mě klidně vzít a po týdnu mě propustit, že nejsou semnou spokojení..Raději bych zažila tohle, než to co jsem zažila doopravdy)
A pak mě propustili před koncem zkušební doby s tím, že až bude práce, že mě vezmou…
No psychicky je to horší než kdyby mě do firmy nevzali rovnou, než takhle…
Ještě neuplynula ta doba do které se mají ozvat, ale už na ně nečekám…
Horko, těžko, ale dostala jsem se z toho…a jdu dál.
A kdybych nebyla blbá, mohla jsem rovnou nastoupit někde kde mě chtějí a ne tam kde neví zda mě chtějí… :zed:

• Citovat
  • Upravit
15119
8.8.22 20:48

Nevolej, kašlou na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 14:20

Volala jsem, ale nikdo to nebere :mrgreen: takže na to kašlu a posílám CV i jinam.
Kamarádce se tak jednou ozvali až po roce (!), nicméně pro ni to byl tehdy taky dream job a vzala to.

• Citovat
  • Upravit
4706
9.8.22 17:29
@Anonymní píše:
Volala jsem, ale nikdo to nebere :mrgreen: takže na to kašlu a posílám CV i jinam.
Kamarádce se tak jednou ozvali až po roce (!), nicméně pro ni to byl tehdy taky dream job a vzala to.

To samozřejmě sháněj. Ale stejně škoda, alespoň ti to nemuselo hlodat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 18:53

Asi jak kde a na jaké místo….
Mě řekli v únoru že zrovna 2 přijaly a mají plno, ale že je vzali protože neměli na výber
a už vidí že tam budou jen ve zkušební době
a jestli chci, zapíší si mě a zavolají. Bylo to v únoru a v dubnu volali že se mám přijít podívat…měla jsem čas do konce června tak mi to vyšlo….

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat