Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Miminko roste, takže ano. Pohyby můžou být cítit víc (když spíš tak taky neležíš pořád ve stejné poloze) a mohou být nepříjemné až mírně bolestivé.
Jinak se doporučuje jet na pohotovost/l nebo kontrola u lékaře, pokud cítíš pohyby méně a nebo naopak o dost více.
Ahoj, logicky jak miminko roste, má méně místa, tak ono se může pohybovat úplně stejně, ale ty to cítíš více citlivěji. Klid. Jsem ve 36tt a zažívám to samé. ![]()
Přidávám se k ostatním, je to v pořádku
ikdyz náhlá změna kopu se má řešit s lékařem ale věřím že tam má mít místa a tak to už cítíš intenziveji, pokud tě netrápí žádná jiná změna hned pro první návštěvě lékaře bych se o tom alespoň zmínila ![]()
Ahoj holky, jsem prvorodicka a vůbec nevím jestli to tak má být.. jsem 33+6tt… a poslední dobou cítím až moc pohyby miminka.. dokonce i když chodím tak cítím jak mi kope jakoby do boku, … dnes jsem se sprchovala a ty pohyby byli úplně nepříjemný, už mi i přijde že ani nespí, ty pohyby jsou prostě celodenní, jen otevru oči a už cítím mírný zaškuby.. je to vůbec v pořádku? A hlavně cítím pohyby pod pupíkem… ze začátku jsem je cítila nahoře