Celoplošné vyčištění čalounění?

3011
4.3.11 10:39

Celoplošné vyčištění čalounění?

Ahoj,

prosím o radu, jak čistíte celoplošně sedačku :?:
Chystám se jí celou vyčistit, není ušpiněná, spíš pro takové prokouknutí a dobrý pocit :wink:
Jak na to jdete? Máte osvědčený přípravek a používáte k čištění kartáč?
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
4.3.11 10:47

pujč si vodní vysavač - prostě ten co vysává vodu. Já to čistím normoš tekutým wanichem, pěnu nebo trochu vody, abych namočila spíš jen ten potah,kartáček a jedu. Pak to pečlivě vysávám tu vodu.
Už jsem se setkala s tím, že na světlí sedačce která se namočí vypere, po zaschnutí zůstanou mapy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3011
4.3.11 10:52

Vidiš to mě nenapadlo,půjčím si od mamky :wink: Wanisch naleješ normálně do nádržky s vodou od vysavače?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
4.3.11 11:33

jj, podle návodu na ředění, nebo můžeš i tekutej prášek prací asi … a buď si v belíku uděláš pěnu a tou to vydrbeš, nebo to naprskáš vysavačem a vydrběš … ale chce to fakt nenamáček nějako hodně aby nebyla matračka prodojená skrz ;). A pak to pěkně tu špínu s vodou odsát.
taky čekám až bude teplo a vrhnu se na to …

OT- zjistila jsem že jednobarevná zmavá sedačka je stejný svinstvo jako světlá (mám tmavěmodrou) taky je na ní všechno vidět :twisted: .Příště kašlu na barvu a vyberu tu nejbarevnější s nejšílenějším vzorem kterou v prodeji najdu :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný