Cena kombinéz v C&A
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, tak já jsem dneska byla pro tu kombinézu v Lidlu a je moc pěkná, jen už měli velikost 74/80. No vzala jsem jí, ale nevím jestli malý bude, asi by jsme potřebovali větší. Jinak fakt za tu cenu doporučuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky vyhrábla, 86/92 a doufám, že nebude zas moc velká:-) Ale rozdíl mezi 74/80 a touhle byl obrovský, hlavně tedy v délce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kdyby si jí chtěla vyměnit, tak já bych jí brala. Máš tu světlou růžovou s proužkem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terrad píše:
Tak kdyby si jí chtěla vyměnit, tak já bych jí brala. Máš tu světlou růžovou s proužkem?
Světle růžovo-šedá, spíš kostička teda. Ale to je asi ta, kterou myslíš, jinou tam neměli. Ale za menší měnit nebudu, ta menší by seděla teď a to ještě není zima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu jsem přesně myslela
. Malý je 74/80 teď, ale nevím jak to bude v zimě. No škoda, tak asi poputuje dál
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám 74/80
když tak bude na druhý, ale já mam doma prcka ![]()
- Citovat
- Upravit
Já prcka nemám. No oblékla jsem jí do ní a je tak akorát, takže v zimě už nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se tyce tech kombinez v C&A - u nas jsem taky vzdycky videla jen ty do kocarku pro miminka, jak jsem se podivila, kdyz jsem loni sla do C&A v Nemecku. Byli jsme tam i ted a kram narvanej kombinezama, oteplovakama, bundama.., takze pokud to mate nekde za rohem, tak doporucuju vyrazit za hranice. Zbozi treba i v H&M se s tim, co se prodava u nas, neda srovnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hofka píše:
Nic konkrétního, v C&A jsem byla naposled někdy před rokem a to jsem šla po body:-) Oni nevedou kombinézy? A co teda vedou zimního na prcky? Je už zima na krámech, ne?
Maximalne tam najdes par kousku bundicek, aspon tady v nasem meste
Des bes a zda se mi, ze je to snad cim dal horsi. Kupon jsem taky mela a odesla s prazdnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit