Cena kombinéz v C&A
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Cena kombinéz v C&A
Prosím Vás, jak se pohybují ceny zimních dětských kombinéz v C&A? Na cca roční děti. V obchodech už asi jsou, že? A z jakých materiálů, hodil by se šusťák, prostě akční kus oblečení, „městské“ věci mě moc neberou. Mám tady slevovej kupón, tak jestli má smysl vyrazit:-)
A velikosti, odpovídají nebo mají větší/menší?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja teda jeste v C&A zadnou kombinezu nikdy nevidela. Kterou mas na mysli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic konkrétního, v C&A jsem byla naposled někdy před rokem a to jsem šla po body:-) Oni nevedou kombinézy? A co teda vedou zimního na prcky? Je už zima na krámech, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loni jsem pro malou kombinézu z C&A měla, byl jí necelý rok, ještě v té době nechodila, takže nevadilo, že nebyla šusťáková, jinak byla fajn a velikosti v C&A bych řekla, že odpovídají. S cenou bohužel neporadím, dostali jsme ji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na mmb jsou určitě, v obchodě nevím, ale můžeš omrknout cenu:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tchýně včera z ca přinesla krásnou kombinézu,teploučkou,navrchu takovej pevnej šusťák…určitě bude hodně praktická
ale mají tam na ně slevy,takže by jsem si asi pospíšila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tam loni kupovala pro nechodiciho prcka.. takze je urcite maji, ale ted jsem je tam jeste nevidela.
- Citovat
- Upravit
Fajn. Vůbec nevím, kdy se tam dostanu, ale kdyžtak vyberu něco jinýho, padesát procent sleva je dobrá:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kombinezy urcite maji, ale jen kocarkove, nevedou takove ty nepromokave do snehu na ven.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I mě by ta cena zajímala, u nás to bude pro 4-6 měsíců velký dítě. Teď se do CaA nedostanu, jsme ještě malinký, do kdy tam mají ty slevy? dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, tak koukám, že na kombinézy naběhnu zítra do Lidlu, maj akci za třista:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hofka píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kači31 píše:
Jj, akce v Lidlu znám, dostanou tři kusy a ty jsou hned pryčNo dej vědět, jak pořídíš, pokud by se stal zázrak, taky tam naběhnem
hofka píše:
Tak rychle to pryč bývá, ale že by dostali tři kusy se mi nezdá. Kolikrát narazím na plnej koš a další den už vybrakováno:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ja vam nevim, jsem vcera byla v lidlu pro spaci pytel a okoukla jsem obleceni. Kvalita teda nic moc
Nestalo by za to spis koupit nejakou kvalitnejsi nosenou z mimibazaru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
terak píše:
Holky ja vam nevim, jsem vcera byla v lidlu pro spaci pytel a okoukla jsem obleceni. Kvalita teda nic mocNestalo by za to spis koupit nejakou kvalitnejsi nosenou z mimibazaru?
Okouknu a uvidím, ne? Zas když se mi nebude zdát, nekoupím. Na tu první zimu to stejně nebude moc akční. Do kočáru máme fusak a na nějaký to poplazení ve sněhu (blátu?
)… Moc by se mi líbila nějaká outdoor funkční sportovní, ale to jsou moc velký prachy a je to zatím zbytečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit