Cena kombinéz v C&A

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15074
21.9.11 10:31

Cena kombinéz v C&A

Prosím Vás, jak se pohybují ceny zimních dětských kombinéz v C&A? Na cca roční děti. V obchodech už asi jsou, že? A z jakých materiálů, hodil by se šusťák, prostě akční kus oblečení, „městské“ věci mě moc neberou. Mám tady slevovej kupón, tak jestli má smysl vyrazit:-)
A velikosti, odpovídají nebo mají větší/menší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3576
21.9.11 10:37

Ja teda jeste v C&A zadnou kombinezu nikdy nevidela. Kterou mas na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.9.11 10:40

Nic konkrétního, v C&A jsem byla naposled někdy před rokem a to jsem šla po body:-) Oni nevedou kombinézy? A co teda vedou zimního na prcky? Je už zima na krámech, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.9.11 10:42

Loni jsem pro malou kombinézu z C&A měla, byl jí necelý rok, ještě v té době nechodila, takže nevadilo, že nebyla šusťáková, jinak byla fajn a velikosti v C&A bych řekla, že odpovídají. S cenou bohužel neporadím, dostali jsme ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.9.11 10:55

Na mmb jsou určitě, v obchodě nevím, ale můžeš omrknout cenu:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
21.9.11 11:13

tchýně včera z ca přinesla krásnou kombinézu,teploučkou,navrchu takovej pevnej šusťák…určitě bude hodně praktická :palec: ale mají tam na ně slevy,takže by jsem si asi pospíšila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.9.11 11:49

Ja tam loni kupovala pro nechodiciho prcka.. takze je urcite maji, ale ted jsem je tam jeste nevidela.

• Citovat
  • Upravit
15074
21.9.11 12:02

Fajn. Vůbec nevím, kdy se tam dostanu, ale kdyžtak vyberu něco jinýho, padesát procent sleva je dobrá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.9.11 12:25

Kombinezy urcite maji, ale jen kocarkove, nevedou takove ty nepromokave do snehu na ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
21.9.11 13:08

I mě by ta cena zajímala, u nás to bude pro 4-6 měsíců velký dítě. Teď se do CaA nedostanu, jsme ještě malinký, do kdy tam mají ty slevy? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.9.11 13:17

Hm, tak koukám, že na kombinézy naběhnu zítra do Lidlu, maj akci za třista:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
21.9.11 15:39
Jj, akce v Lidlu znám, dostanou tři kusy a ty jsou hned pryč :-( No dej vědět, jak pořídíš, pokud by se stal zázrak, taky tam naběhnem :palec:
hofka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.9.11 15:50
kači31 píše:
Jj, akce v Lidlu znám, dostanou tři kusy a ty jsou hned pryč :-( No dej vědět, jak pořídíš, pokud by se stal zázrak, taky tam naběhnem :palec:
hofka píše:

Tak rychle to pryč bývá, ale že by dostali tři kusy se mi nezdá. Kolikrát narazím na plnej koš a další den už vybrakováno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.9.11 17:08

Holky ja vam nevim, jsem vcera byla v lidlu pro spaci pytel a okoukla jsem obleceni. Kvalita teda nic moc :roll: Nestalo by za to spis koupit nejakou kvalitnejsi nosenou z mimibazaru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.9.11 21:05
terak píše:
Holky ja vam nevim, jsem vcera byla v lidlu pro spaci pytel a okoukla jsem obleceni. Kvalita teda nic moc :roll: Nestalo by za to spis koupit nejakou kvalitnejsi nosenou z mimibazaru?

Okouknu a uvidím, ne? Zas když se mi nebude zdát, nekoupím. Na tu první zimu to stejně nebude moc akční. Do kočáru máme fusak a na nějaký to poplazení ve sněhu (blátu? :-) )… Moc by se mi líbila nějaká outdoor funkční sportovní, ale to jsou moc velký prachy a je to zatím zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat