Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mattez Může to být tím a nemusí, já je třeba mám a vyhovují mi, špinění žádné, krom tedy prvních cca 3 týdnů po nasazení a jinak změnu nálady ani nic jiného nepociťuju
Hmm holky, tak se na to asi vykaslu..jsem i takova unavena, a neni to malym, ten spinka i 8hodin v noci milacek
, a konec sestinedeli uz jsem byla tak zvykla, ze jsem se nekdy probudila v sest, on az v sedm, a ja nevedela co delat do ty doby
ted jsem jak matoha az do dopoledne a to vecer odpadnu brzy..a spineni se taky dostavilo a vubec mi to nebavi.. a vysadit muzu zfleku?? asi budem pouzivat radsi kondomy nez takhle..stejne v letaku jsem se docetla ze neco malo se muze dostat stejne do mlika, takze to mi dost stve, a hlavne, kdyz je chut na sex nulova, tak proc bych pak mela brat antikoncepci, ze jo ![]()
je mozne, ze si na to telo zvykne, ale ja to nebudu riskovat va zbytecne brat dyl..jinou pricinu tech problemu jsem totiz neobjevila.
Příspěvek upraven 30.03.13 v 11:00
Největší kalamita, co jsem kdy měla. Měla jsem ji po prvním porodu, krvácení 3 měsíce v kuse, protivná jsem byla, agresivní, ubrečená.. všechno špatně prostě.
No presne..se divim, ze jsi to vydrzela brat, s takovyhlema problemama..jo a jeste, za jak dlouho po vysazeni se vam to vratilo do normalu?? ![]()
@mattez jako já vysadila asi 3 dny před koncem platíčka před 15dny a ještě jsem to nedostala. dokonce jsem si dnes dělala pro jistotu test. jinak chuť na sex se mi do normálu vrátila cca po týdnu a nabírat jsem začla pomalinku taky asi po týdnu
A vysadit Cerazette muzu kdykoliv??jsem v pulce prvniho platicka.. ![]()
Ahoj, berete nekdo nizkohormonalni antikoncepci i když nekojite? Jakou a proč tu pro kojící kdyz nekojite? Dekuju
Beru. Ostatni antikoncepci jsem špatne snášela…Tahke bez problemi
@Dana26 dekuji za odpověd a jakou prosim? Pouzivate jeste jinou ochranu nebo této nizkohormonalni verite i kdyz nekojite? Dekuji za informaci.
Brala jsem ji, protože mi vyhovovalo nemít menstruaci. A v kombinaci s kondomem, protože další těhotenství by pro mě ze zdravotních důvodů bylo hodně rizikové.
Jinou ochranu nepoužíváme.. Beru ji pravidelně a důvěřují ji..
Holky už jsem 10 let po druhém porodu Brala jsem těch 10 let Mersilon naprostá spokojenost. Mesicky tak skoro zmizely. jenze mám vysoký tlak a beru na něj prasky.tak mi dr napsala tyhle…mám strach.jak ten přechod po tolika letech dám…a tam se prý berou porad…každý den. zadny týden pauza…jste s nimi spokojene?
Holky je možné, že mě díky ní bolí v podbrisku…bude to rok, co jí beru..brala jsem jinou, ale kvůli vysokému tlaku jsem musela změnit…dr mi napsala tuhle..