Cerazette

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3359
27.5.08 21:51

Cerazette

Ahoj, holky, přestala jsem kojit a zbyla mi antik. Cerazete (2*21).
Dá se tato antikoncepce používat i když nekojím, je bezpečná?Mimi zatím nechceme:D …Příbalový leták se někde vypařil 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1493
28.5.08 00:05

Ahoj,
Cerazette se samozřejmě dá používat, i když nekojíš. Když je HA bezpečná pro období kojení, musí být bezpečná i pro období nekojení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.5.08 08:54

deimosko, jsi si tím naprosto jistá? já měla zato, že v ceraz. je nízký obsah hormonu(?) a pro období kdy nekojíš je to nedostatečné..ale houby tomu rozumím, taky se ráda nechám poučit, ceraz beru, docela mi vyhovuje, klidně bych ho brala i poté, co odstavím

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.5.08 09:28

díky moc :D
ps: koukám, že máš bydliště ČB-já taky, tedy kousek od ČB… se zájmem jsem si prohlídla tvoje fotky, u Interlakenu jsem nějaký čas pobývala:)
nějak mi nefunguje přihlášení, přestěhovala jsem se na ntb a zlobí to, pořád se to odhlašuje

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.5.08 22:37

Díky, moc :wink:
Marie

• Citovat
  • Upravit
8
17.10.08 16:00

ahojte babenky ja som porodila 7.8.2008 a odvtedy stale spinim.beriem cezarette a neviem ci je to z toho alebo nie.mate niektora skusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Komárka
26.11.10 16:35

Já beru také tuto antikoncepci, po 11 měsících jsem začla špinit a Dr. mi zdělila, že pokud se tak děje může to být, ale už může být snížena ochrana pilulky. Jelikož celou dobu jsem nešpinila až teď. Vše se odvíjí od kojení, čím méně se kojí, tím pak anti. je slabší. Proto to špinění, pokud je špinění na začátku braní této pilulky, tak je to normální. Ale po delší době ne.

• Citovat
  • Upravit
1707
23.2.11 16:55

Užíváte někdo tuto antikoncepci? Cerazette?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
23.2.11 17:08

Já ji měla také při kojení, poté co jsem přestala kojit mi doktorka říkala, že si ji můžu nechat jestli mi vyhovuje, mě teda nedělala moc dobře a chtěla jsem zpět tu svoji (levnější), tak si myslím, že by měla být bezpečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
4.2.13 13:39

Ahojky, doktorka mi dala Cerazette, že s ní má lepší zkušenosti než s Azalií, ale zdá se mi, že poté, co jsem ji začala brát, mě absolutně přešla chuť na sex, může to být tím?? a co byste doporučovaly? Bez prášků být nemůžu - přerušované souloži nevěřím a na kondom s manželem zapomínáme!
děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
1289
30.3.13 08:32

VEDLEJŠÍ ÚČINKY?

Ahoj holky, máte někdo zkušenostr s Cerazette a vedlejšími účinky??Minulé úterý jsem začla brát tyhle prášky (cca 7týden po porodu) a zhruba od stejné doby si přijdu hrozně přecitlivělá a podrážděná a tak. Pořád se s přítelem hádáme a musím uznat, že je to převážně mnou vyprovokované :) A přijde mi, že to musí mít něco společného s těmi prášky, protože jak těhotenství tak šestinedělí u mě probíhalo hormonálně spíš vklidu. A měly jste některá i nějaké další vedlejší účinky??Nevím, zda bych radši neměla přestat užívat (prášky jsou v platu všechny se stejným obsahem, že? :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
30.3.13 08:48

@mattez cerazette? odstup satane :cert:.Divim se ze jsem za ten mesic a neco, co jsem ho brala neskocila z okna. Nechapu, jak neco takoveho muzou davat kojicim matkam po porodu. Byt tebou, vysadim a najdu jinou formu antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
30.3.13 08:51

Jinak tedy za me. nonstop krvaceni, naprosto nulova chut k sexu, psychicky tak vysinuta jsem snad nikdy nebyla+zhorseni pleti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
30.3.13 09:01

@mattez ahojky :) já Cerazette vysadila po 4 měs. užívání před 14 dny. mám 163cm a moje váha před těhu 51kg - byla jsem vysportovaná a štíhlá. díky Cerazette jsme po porrodu zhubla až na 48kg a to prosím bez svalů, takže manžel skrz mě skoror mohl koukat na televizi. chuť k sexu nulová, neustálé hádky (ale to se teď taky někdy hádáme, u nás to je někdy jako sport ty hádky :oops: ). ale teda co pozoruju po vysazení - pomalinku přibírám, chuť na sex se vrátila, hurá :dance: akorárt když jsem řekla dokotrce, že ji chci vysadit řekla mi, že na tuhle antikoncepci si u ní ještě nikdo nestěžoval, že po ní ženský spíš přibývají, tak ať jsem ráda a jestli ji teda chci napsat znova. ne, nechci, odešla jsem bez ničeho, že se ještě rozmyslim co a jak.za mě cerazette NE!!

• Citovat
  • Upravit
101450
30.3.13 09:04

@mattez Může to být tím a nemusí, já je třeba mám a vyhovují mi, špinění žádné, krom tedy prvních cca 3 týdnů po nasazení a jinak změnu nálady ani nic jiného nepociťuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí