Černá kuchynská linka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
16.5.12 19:14

@zmrzlik na tom bílém lesku aspoň nejsou vidět cákance od vody, tak to není takový děs :nevim: Jako když rozleješ kafe, tak to uvidíš, ale když nacákáš při mytí hrnku čistou vodou, tak to vidět není (teda běžným pohledem :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
16.5.12 19:15
@Gladys píše:
Já mám dvířka bílý lesk a bohatě to stačí, černou si dokážu představit, že to bude asi tak tisíckrát horší :twisted: (mám černý auto a je na něm vidět každý prd :mrgreen: )
A na lince mám desku z černého leštěného kamene s různými žilkami a je to pěknej vopruz, jakmile se to každý den neleští, tak je to šílený, nejde to jen setřít hadrem, ale pak se to ještě musí vzít modrou vodičkou na okna a rozleštit suchým hadrem. :zed:
Vzhledem k tomu, že toho každý den nejsem schopná, tak je věčně zprasená :roll:

Ty jo to je teda hrozný,že musíš tu pracovní desku tolik leštit. :hug: Holky díky za radu,tak černou radši ne asi.Právě,že se třema je to docela záhul a na leštění denně linky mi čas nezbývá. :lol:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
16.5.12 19:17
@Gladys píše:
@zmrzlik na tom bílém lesku aspoň nejsou vidět cákance od vody, tak to není takový děs :nevim: Jako když rozleješ kafe, tak to uvidíš, ale když nacákáš při mytí hrnku čistou vodou, tak to vidět není (teda běžným pohledem :lol: )

ted jsi mě nahlodala,tak vanilku nebo bílou? :nevim:  :D

• Citovat
  • Upravit
14064
16.5.12 19:32

Na údržbu to bude horší než světlé odstíny, ale jestli se ti to tolik líbí, tak do toho běž a na děti nekoukej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
16.5.12 19:44

Máme černá matná dvířka, ale lesklou (skleněnou černou) lednici a troubu. Pravda, že jde jen o spodní skříňky, ale vidět na tom není nic (jen když si lehnu na podlahu, dostanu se do správného úhlu, abych věděla, jestli to mám někde mýt:)
Takže určitě to souvisí hodně s umístěním světelných zdrojů atd. Zkusila bych vzít skleněnou tabuli, dávat ji tam, kde budou dvířka, a koukat na to z různých úhlů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.5.12 19:59

Máme matná bílá dvířka a matné černé úchytky a ty úchytky mě teda pěkně prudí, kdybych měla černá celá dvířka, jdu si to rovnou hodit :lol:
Už se vidím, dávám péct chleba, upráší mi trocha mouky a hned bych to musela utírat… Takhle to vydrží do běžného mycího termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
16.5.12 20:11

Holky děkuji za rady. :palec: Pokud budete mít ještě nějakej tip,tak klidně piště.

• Citovat
  • Upravit
2271
16.5.12 20:11

Pokud máte okno naproti lince, tak bych o lesku vůbec neuvažovala, protože to by ses uleštila k smrti. Ä do černé bych nešla vůbec, protože je na ní všechno hrozně vidět. My máme bílou lesk a dala bych si ji klidně znovu. Když se to někde opatlá, přelíznnu to utěrkou a hotovo. Je to snadný na údržbu a hlavně to je furt čistý. Já jsem prase - jak mě špína nepraští do očí, tak mě ani nehne něco šmudlat. Takhle si toho všimnu, jedním tahem přeleštím a je uklizeno.
Ale teda bordelo-neviditelná kuchyně je něco v matu, v dekoru dřeva. A největší děs jsou tmavý jednobarevný prac. desky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
16.5.12 20:17

Pokud chceš černou, tak můj brácha má černou dýhu a ta je na údržbu super, moc na ní nejde vidět, protože povrch je jakoby strukturovaný, prostě jako dřevo, ale černé. Kamarádky má červenou v lesku a furt to jen leští a to má poměrně veliké děti, ale jde na tom vidět každá kapka vody, smítečko, prostě vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.5.12 21:00

Ahoj, máme černohnědou linku, matnou a červeně vymalováno. Vypadá to super a na údržbu si zatím nemůžu stěžovat. Ale mám v kuchyní 2 okna , takže hodně světla. Navíc je kuchyn spojená s obývákem, kde jsou další 3 okna. Pokud bych ty okna neměla , asi bych do černý nešla.

• Citovat
  • Upravit
20557
17.5.12 00:10

Já teda nemám černou, ale červenou ve vysokém lesku a s malými dvojčaty je to smrtelná kombinace..Všude patlánky a matlánky..nedělám nic jiného než že lítám s leštěnkou a pulíruji..Ale kdybych si měla vybrat znovu, tak zase lesklou - je moooc hezká… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
17.5.12 00:37

Máme černou metalízu s modrou metalízou. Vysoký lesk.Na údržbu fakt strašný ale krásný na pohled. Ted mám pani na úklid která pulíruje kuchyn 2× týdně a leští .Už jsem fakt nemohla za chvili rodim a ještě mám dva kluky takže fakt dost práce. V binci ale žit nebudu tak jsme s manželem udělali kompromis. :mrgreen: Asi si ale paní nechám i potom je to úžasná pomoc . Počítej s tím že když to nebudeš pravidelně leštit tak za týden máš linku jak prase. Je tam všecko vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
17.5.12 09:00

Ahoj.Mám v kuchyni jedno větší okno.A jakou leštěnku na kuchyn používáte?Paní na úklid super :palec: ale u nás bohužel :D

• Citovat
  • Upravit
2271
17.5.12 10:21

Zmrzliku, šiješ si na sebe bič. Taky jsem hrozně chtěla konferenční stůl s černým sklem. Při koupi jsem si říkala, hlavně že je krásnej, to nevadí, že ho budu muset pořád leštit. Dneska se ho nemůžu zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.3.15 18:55

cerna linka

Ahoj, zrovna se mi montuje cerna linka v lesku, uz jsem si precetla dost o tom jak je to sileny na udrzbu. Je fakt ze se toho pouze dotknes a muzes vzit hadr :-( nejaka rada, cim to nejlepe lestit?? Abych to neposkodila a nezustala mi tam trvale nejaka cmouha. Clinem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný