Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
Cerna linka je super, mame kuchyn v designu cerna, seda, kov a je to ke vzteku
Neni nic horsiho na udrzbu, nez cerna
Mame sice kuchyn matnou, ale typuju, ze lesk bude jenom horsi ![]()
At se nova kuchyne libi ![]()
To si piš, že černá v lesku je horší než vanilka
Na té černé bude vidět totálně vše. My máme doma bílou a kupodivu pokud nedáš nos až k ní, tak není vidět nic. takže za mě světlá matná.
Jsem i přemýšlela,jestli neskombinovat dole šuplíky a skřínky udělat vanilku a vrhní skřínky tu černou lesk,co myslíte,nebude to vypadat blbě?
U nás se třema světlýma kočkama bych přišla o nervy. Ona je černá pěkná, ale nechtěla bych ji, strašně moc požírá světlo, takže pokud nemáte vyloženě dokonale prosvětlenou kuchyň sluncem a světlama, tak bych do toho nešla. Černá a červená nejvíc vstřebávají světlo z prostoru, máme v obýváku dvě stěny červené a ať tam svítí sluníčko sebevíc, tak to tam vypadá tmavě až ponuře a to máme jinak všechno v místnosti světlé. ![]()
@Elata píše:Děkuju za upozornění,to by mě nenapadlo
U nás se třema světlýma kočkama bych přišla o nervy. Ona je černá pěkná, ale nechtěla bych ji, strašně moc požírá světlo, takže pokud nemáte vyloženě dokonale prosvětlenou kuchyň sluncem a světlama, tak bych do toho nešla. Černá a červená nejvíc vstřebávají světlo z prostoru, máme v obýváku dvě stěny červené a ať tam svítí sluníčko sebevíc, tak to tam vypadá tmavě až ponuře a to máme jinak všechno v místnosti světlé.
@zmrzlik píše:
Děkuju za upozornění,to by mě nenapadloPrávě kuchyn není moc velká.Já nemám doma zvířátka,ale tři děti z toho jedno batole,takže je to taky znát
Do ne moc velikého prostoru bych nedávala prioritní barvu černou. JEstli se Ti moc líbí, tak bych spíš udělala světlou kuchyň a černé doplňky jako černou vázu, černo skleněné kořenky atd..
@zmrzlik píše:
Fiducia jako,že je tam vidět otisky prstů nebo co?
otisky prstu ne (to si myslim, ze by bylo na te leskle
) ale kazde smitko, kazdy flicek, hruza ![]()
My máme vínovou linku ve vys.lesku a taky je tam vše hrozně vidět ![]()
Já mám dvířka bílý lesk a bohatě to stačí, černou si dokážu představit, že to bude asi tak tisíckrát horší
(mám černý auto a je na něm vidět každý prd
)
A na lince mám desku z černého leštěného kamene s různými žilkami a je to pěknej vopruz, jakmile se to každý den neleští, tak je to šílený, nejde to jen setřít hadrem, ale pak se to ještě musí vzít modrou vodičkou na okna a rozleštit suchým hadrem. ![]()
Vzhledem k tomu, že toho každý den nejsem schopná, tak je věčně zprasená ![]()
@zmrzlik zkus si zajít do nějakého studia a normálně si to tam opatlej. Jestli máte malou kuchyň, tak do černé bych fakt nešla, bude tam tma. A s tolika dětma nebudeš dělat nic jiného než leštit a leštit a leštit. Šťastnou ruku a ať jste spokojení ![]()
Tak to jak tu asi holky píšete vychází snad nejlíp jen ta bílá
Vínovou jsem taky měla v merku,ale tchyně si ji musela koupit ještě přede mnou,takže mě jaksi přešla chut ![]()
Máme černou, ale ne lesklou teda, a je na tom vše dost vidět, v lesku bych to asi nechtěla, to musí být na úklid makačka, umýt a ještě leštit ![]()
Ahoj holky.Chtěla jsem novou kuchynskou linku,ale na tu jaksi nemáme peníze,takže jsme se rozhodli,že necháme udělat do té stávající linky nová dvířka.Uvažujeme o vanilce a nebo mě se ještě víc líbí černá vysoký lesk.Máte některá černou linku v lesku?Je to horší na údržbu než matná třeba vanilka?Děkuji za odpověd.