Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bez zítra do nemocnice na gynekologickou ambulanci. Nevěřím, že v Praze nesezenes gynekologa. To můžu říkat já tady v horní dolní. Na gyndu jezdím 40 km, stejně tak zubař.
Ne to nepotřebuji. Zajímá mě, jestli tohle měl někdo taky tak. A co to bylo. Do nemocnice půjdu
Zkusenost nemam, ale kdyby se mi tohle delo, tak okamzite mazu do nemocnice. Cekat mesic, tos to nechala hodne vyhnit, doslova.
@Anonymní píše:
3 měsíce jsem neměla menstruaci. A teď přibližně měsíc mám černý výtok. Nevím jak to popsat, ale je to lepkavý. Nic mě nebolí ani nemám potíže. Před 2 roky jsem měla infekci na vaječníkách a děloze, ale takové příznaky jsem neměla. Doslova to ze sebe vytahuju. Je to jako kousek sliznice. Na dotek je to podobný možná tak bílku. Přestěhovala jsem se do Prahy a když jsem hledala gynekologa, tak buď nehledají, mají plno a nebo termín až za několik měsíců. Mám tendenci, že přeháním a neřeším to, tak pokud jste něco měly takového určitě se podělte co to bylo. Já se musím dokopat do nemocnice holt
Naše fena měla černý výtok, když v ní zůstalo mrtvý štěně.
Stará krev je černá. Tam můžeš mít nějaký hnusný zánět. Už si měla být dávno u doktora.
3 měsíce jsem neměla menstruaci. A teď přibližně měsíc mám černý výtok. Nevím jak to popsat, ale je to lepkavý. Nic mě nebolí ani nemám potíže. Před 2 roky jsem měla infekci na vaječníkách a děloze, ale takové příznaky jsem neměla. Doslova to ze sebe vytahuju. Je to jako kousek sliznice. Na dotek je to podobný možná tak bílku. Přestěhovala jsem se do Prahy a když jsem hledala gynekologa, tak buď nehledají, mají plno a nebo termín až za několik měsíců. Mám tendenci, že přeháním a neřeším to, tak pokud jste něco měly takového určitě se podělte co to bylo. Já se musím dokopat do nemocnice holt