Černá stolice po Tasectanu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
24.3.25 22:20

Černá stolice po Tasectanu?

Prosím, je normální, že má miminko po Tasectanu tmavou až černou stolici? Tem prášek je takový hnědý, ale že by stolice potom byla dočerna… :think: Setkali jste se s tím někdo? Dala jsem Tasectan dopoledne svojí holčičce (4m) a teď večer byla stolice úplně tmavá (normálně bývá žlutá…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22796
25.3.25 06:10

@Moni619 černá stolice bývá po uhlí, po tasectanu určitě ne. Tasectan může malinko zbarvit, ale ne černé.
pokud se bude barva opakovat, šla bych se poradt k lékaři, nebo tam zavolej, tmavě zbarvit by mohla třeba příměs krve. Jídlo asi ještě nemá ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
25.3.25 08:33

Tak obsahuje tanin, může být stolice tmavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.3.25 09:23

Příkrmy zatím nemáme, teď jen bezlaktózové UM. Já si říkám, jestli by jí ten Tasectan mohl nějak způsobit krev ve stolici, že je to divné, ale bylo to hodně tmavé… Počkám ještě na jednu stolici a uvidím. Zajímalo mě, jestli se s tím některá z vás nesetkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
25.3.25 09:49

S tasectanem mám x zkušenosti a černá stolice nebyla..je to jediný lék, který děti zvládnou, když je průjem. Smectu do nich nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.3.25 11:01

Tak nakonec to byla opravdu krev ve stolici, ale už to má lepší. Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
27.3.25 19:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat