Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Co myslíte, že by mohlo být? Z dálky v to vypadá, že je to černé a blíž do červena…Trochu vystouplé…
Zdravím, asi před dvěma dny se mi na zádech objevila černá tečka, když po ní přejedu je to trošku citlivé. Ale kůže je hladká jako by to bylo tetování pod kůží není tam hrbolek ani nic. Nevím, jestli jsem tam měla předtím znaménko, ale myslím že ne. Je to o velikosti cca 2mm. Nevíte o co by mohlo jít prosím? kožní je na dovolené, takže trochu stresuju
@Stephh píše:
Zdravím, asi před dvěma dny se mi na zádech objevila černá tečka, když po ní přejedu je to trošku citlivé. Ale kůže je hladká jako by to bylo tetování pod kůží není tam hrbolek ani nic. Nevím, jestli jsem tam měla předtím znaménko, ale myslím že ne. Je to o velikosti cca 2mm. Nevíte o co by mohlo jít prosím? kožní je na dovolené, takže trochu stresuju
Není to takový ten černý vřídek, co se dá vymáčknout? Jinak jako znaménko mi to nepříjde, musíš ale stejně počkat, co ti pak řekne kožní
@Mayaa007 Právě ne, je to jako bych tam nic neměla jak od barvy ani necítím žádný tlak, takhle často prý vznikají melanomy tak se bojim.
Díky
Ahoj, jak to prosím dopadlo, synovi jsem našla teď něco podobného
![]()
@inkakřivák je potřeba návštěva lékaře? Má to pod kůží a je to černé, nikdy jsme tohle neměli takže nemám žádný zkušenosti..
@Nella 000 ne. Bolí to, když to zmáčkneš? Taky bych tam mohla mít něco zapichnuteho. Stavte se někde na pedikúru, kuří oko vyříznou.