Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
jj je to z řepy. Až budeš mít stolici červenou měsíc po konzumaci, tak to bude na zváženou, takhle buď v klidu, holt máš jen pomalejší trávení.
JInak ostatním moc děkuji za odpovědi, uklidnily jste mě. Říkala jsem si, že by to byla divná shoda náhod, ale už asi po tý dlouhý době doma s nemocnýma dětma blázním
Děkuji. Zakl.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že anonymně, je to pro mě citlivé téma. Před 3 dny jsem měla k obědu, svačině i k večeři řepnou polévku - byla moc dobrá, vždy jsem měla tak 2 porce. Večer jsem měla narůžovělou moč. Den na to jsem neměla stolici, včera ano, stolice byla červená, ne jako krev na povrchu, ale barva celé stolice byla taková vínová. Myslela jsem, že je to z řepy a neřešila to, ale teď jsem opět měla červenou stolici - myslíte, že to může být ještě z řepy? Myslela jsem, že už je „vyloučená“. Moc děkuji za odpovědi, už druhý měsíc jsem doma s nemocnými dětmi, tak doufám, že nebudu muset jít k dr ještě i já
já si jednou dala řepu k snídani a rudo v hajzlíku byl už za půl hodiny, takže od té doby řepu nejím nalačno, není to pak tak děsivý ![]()
A po rajské omáčce taky může být? presne, ne krev, ale červenohneda barva stolice..vcera jsem mela omáčku, dnes ráno tohle ![]()
Ahoj, stalo se to někomu po melounu? Teda včera večer 1/2 melouna (ano, je to dost) a předtím k večeři v těstovinách tak 10-15 cherry rajčat..vcelku…jen v troubě upravených…a dneska stolice křiklavě červené kousky, něco jasné slupky, něco takové bahýnko..prostě jak ten meloun v podstatě…krev mi to nepřišlo..ale lekla jsem se nejdřív..jukám jen málokdy..tak nevim, jestli to tak mám pokaždé..nicméně meloun mám tak obden/každý den po celé léto/sezónu
kolonoskopie před 8 lety, všecko v pořádku
nic mi není, stolice pravidelná..
To máš z jídla, já tam taky vidím slupky, ale jednou sem se příšerně lekla když jsem začala čůrat modře ![]()
@mamule42 díky..šmarja, tak to jsem ještě neměla…po lécích nebo po čem?
@Anonymní píše: Více
I slupky z rajčat pak dobře plavají
.
Jo, nejen meloun to dělá.
A já zase měla neonově zelenou moč. Zrovna jsem byla ve špitále, tak jsem se těšila, jak barvu popíší a nic
. Raději do zprávy nedali žádný výsledek
.
@Evkad tu neonově zelenou moč jsem mívala z nějakýho vitamínů..možná Béčko..
Jj, holt byla půlka melouna, tj. tak cca 2kg, moc…🤦♀️
@Anonymní píše: Více
Dostala jsem drink modrou lagunu ale fakt by mě nenapadlo že budu čůrat modře. ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že anonymně, je to pro mě citlivé téma
. Před 3 dny jsem měla k obědu, svačině i k večeři řepnou polévku - byla moc dobrá, vždy jsem měla tak 2 porce. Večer jsem měla narůžovělou moč. Den na to jsem neměla stolici, včera ano, stolice byla červená, ne jako krev na povrchu, ale barva celé stolice byla taková vínová. Myslela jsem, že je to z řepy a neřešila to, ale teď jsem opět měla červenou stolici - myslíte, že to může být ještě z řepy? Myslela jsem, že už je „vyloučená“. Moc děkuji za odpovědi, už druhý měsíc jsem doma s nemocnými dětmi, tak doufám, že nebudu muset jít k dr ještě i já