Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Nesetkaly jste se pls u dětí už s takovými flíčky? Vypadají jako od fixy, ale nejsou. Příznaky zatím žádné. Tušíte, co by to mohlo být?
Ahoj, teda tak to koukám jako blázen, malej je totiž včera měl taky, úplně to samé, ale dneska už mu zmizely…Malej měl dva na čele a jeden na nose
Tak to me zajima, co ti odpovi. Moje holky 3 a 5 let dneska ty same fleky na obliceji, kazda jen 3 fleky a na tom samem miste, co je na fotce. Taky bez jinych priznaku.
Fakt koukam, ale přidavam se.. Mladší dcera je ma na stejnem místě, tri flíčky, opradvu jsem myslela ze jsou od fixy. Od stredy, ted jsou bledejsi.. Ma ted trochu rýmu. Jsou ji tři roky.
Máme taky od středy do samé, obě dcery, taky pouze na obličeji. Myslím, že je to od nějakých mušek ![]()
Teda, to koukám, kolik z vás se s tím taky setkalo. Jinak synovi druhý den fleky zmizely, tak snad bude dobře. Moc díky za všechny komentáře.
Ráda bych se zeptala, jestli někdo zjistil, z čeho flíčky můžou být? Dcera je má totiž taky, jeden na bradě a dva na krku za uchem.
Podle mě fakt nějaké mušky, mělo to víc dětí ze školky hned po návštěvě nějakého malého lesního zooparku. Nebyli jste někde u zvířat?
Dobrý den,
Dnes rano jsem u dcery objevila tyto tečky, jsou úplně ploché. Přítel tvrdí ze ji pokousala moucha. Me ale prijde ze je to nejaky shluk žilek. Ma jeste dve na čele
@jestericka34 píše:
Ještě 100× to sem dej
Teď jsem to chtěla taky napsat. Asi jdu taky vyfotit naše stipance
![]()
Obnovuji diskuzi, syn má to samé na úplně stejném místě. Co to je?
Synovi se dnes objevily tyhle flíčky. Má je jen čele. Ráno ještě žádné neměl. Dnes byli se školkou v lese. Nevíte co to může být? Děkuji