Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla jiné problémy, ale zakázán nejen sex, ale i orgazmus, protože dochází ke stahům
možná by bylo lepší se dr zeptat, osobně bych ten měsíc radši počkala..
@Anonymní píše:
Dobrý den,
doktor mi dnes udělal UTZ cervix score- asi délka čípku.. a to je 26 mm a jsem ve 32 týdnu těhotenství. Píšu anonymně, neb se stydím, tak prosím o zachování.
Nějak jsem se ho zapoměla zeptat zda s takovým nálezem-dle něj hraničním, mohu mít orgasmus. Sex jako pohlavní styk jsem vzdala, ale zajímá mě, zda byste si aspoň dopomohly jinak, nebo to není bezpečné. díky
Ja tenhle nalez mela uz v 21tt. Mela jsem 27mm..dr mi cipek meril naposledy v 26tt, ted jsem 33tt a netusim, kolik je, tipuju, ze dle tvrdnuti uz bude kratsi..a sex? Ten uz kvuli tvrdnuti nemame dlouho, natoz orgasmus.
Měla jsem to stejné jako ty (26mm), pomohla jsem si sama a to často, přenášela jsem.
No já měla od začátku zakázaný styk a vše co dráždí dělohu atd. a než jsem to měla dovolené tak to mám zas zakázené a nějak mě to ani nevadí prostě to kvůli miminku vydržím.
I když už je to tak dlouho co jsem neměla styk ani orgasmus.
Ale ty mušíš vědět co je pro tebe důležitější
@luciekal píše:
No já měla od začátku zakázaný styk a vše co dráždí dělohu atd. a než jsem to měla dovolené tak to mám zas zakázené a nějak mě to ani nevadí prostě to kvůli miminku vydržím.
I když už je to tak dlouho co jsem neměla styk ani orgasmus.
Ale ty mušíš vědět co je pro tebe důležitější
Souhlas
ja taky uz ani nevim, co to je ![]()
Dobrý den,
doktor mi dnes udělal UTZ cervix score- asi délka čípku.. a to je 26 mm a jsem ve 32 týdnu těhotenství. Píšu anonymně, neb se stydím, tak prosím o zachování.
Nějak jsem se ho zapoměla zeptat zda s takovým nálezem-dle něj hraničním, mohu mít orgasmus. Sex jako pohlavní styk jsem vzdala, ale zajímá mě, zda byste si aspoň dopomohly jinak, nebo to není bezpečné. díky