České energetické centrum - reportáž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
473
27.6.12 22:45

české ener. centrum - reportáž

Mám prosbu, před pád dny vysílali v TV reportáž o Českém energetickém centru. Paní uzavřela smlouvu a bez obrovského penále se z ní nemohla vyvázat. V tyhle dny tu právě obcházejí obchodníci z této firmy. Ráda bych se na ně připravila. Jenže si nemůžu vzpomenout, který den to bylo a na jaké TV. Nevzpomenete si někdo? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
27.6.12 23:13

No tak si nech od nich ukázat průkazky, od které firmy vlastně jsou a vyžeň je ze dveří, ne? Nic jim neukazuj, nic nepodepisuj, radši se s nima ani moc nebav. Nevím, že by třeba EON někdy chodil po domech a nabízel stávajícím zákaznákům lepší tarif. Mě došla nabídka nového tarifu od EONU normálně poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
28.6.12 05:31

Ani uz neotviram dvere, bohuzel jsme naleteli, je mesic na zruseni smlouvy, my to zacli resit hned, jak odesel :-D A jinak bacha, lzou, ze jsou spojeni treba s Pre atd. Maji to dobre nahrane. Lepsi neotvirat, ja pak dalsiho skoro poslala do prde. le!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
msz
28.6.12 07:49

Jo, na tyhle lidi se nepřipravíš, oni mají průkazky, i takový pěkný zalaminovaný osvědčení mají. Vůbec se nebavit taky není to pravé, jak jsem nedávno poznala, chlapci se naštvali a zabarikádovali nám spojovačky v paneláku, muž to musel vyrazit (a zaplatit). To jsem skoro i litovala, že jsem si ta jména nezapamatovala :( Je to hrůza lůza… A teď fakt vyrazí, najmou studentíky a mazej… Mě vždycky nejvíc nase. e, když mi někdo takovej vzbudí dítě :zed:

• Citovat
  • Upravit
473
28.6.12 16:13

Ja jsem jim už říkala, že nemám čas ani náladu s nima diskutovat, ale taťka si s nima dal schůzku na pátek, že si je vyposlechne (už jednou nalít s Bohemia energy, tak snad už bude opatrnější). Já jsem mu říkala o té reportáži, ale teď ji nemůžeme dohledat. Chtěli jsme je trošku podusit a mít nějaké argumenty…
Jo, tyhle smlouvy mezi dveřma taky nepodepisuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.9.12 17:37

O reportáži nevím, ale věta „bacha lžou“ mne trochu zarazila. Samozřejmě se to stát může, je to věc jedince, setkala jsem se ale i s velmi slušnými prodejci. Nicméně jestliže na někoho takového narazíte, kdo Vám lhal, pak byste o tom měli informovat především firmu jako takovou, jistě si nechtějí zkazit pověst a zrovna v ČECu se to dost řeší - jak „podomák“ vystupoval atd. Tudíž bych zavolala na infolinku a popsala jim situaci (i když třeba starší) - tak pomůžete ostatním nejlépe :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michala Loucká
10.9.12 21:42

Rosnatka: Sice později, ale přeci - Rosnatko, minimálně první paní udělala tu chybu, že papíry podepsala a ani si vlastně neověřila, komu co podepisuje. Pak se hold nemůže divit, že nějaký šupák z řad podomních prodejců (což ale bývá výjimka, já jsem naopak s podomáky moc spokojená) toho zneužije. Připravovat se na ně člověk nijak nemusí - vyslechnete si nabídku. Jste u sebe doma, máte tu výhodu toho, že si všechny listiny můžete v klidu přečíst, prostudovat, na vše se zeptat. Není třeba se toho bát. Pokud narazíte na neslušného podomáka, stačí ho nahlásit na infolinku ČECu, který je v tomhle ohledu opravdu aktivní a pokud dostane na někoho stížnost, tak se jí opravdu zabývá. ;)

• Citovat
  • Upravit
Nicolasinka
12.9.12 21:19

Jen tak.. :)

Tak nějak souhlasím s Míšou Louckou. Přešli jsme s manželem k ČECu díky podomnímu prodejci. Nepodepsali jsme hned, ale vše jsme si nechali u sebe, prověřili a nakonec jsme se opět spojili s oním prodejcem a vše domluvili a vyřídili. Ačkoliv jsem byla často proti podomnímu prodeji, tak tohle předčilo naše očekávání a dnes jsme rádi, že jsme k tomu došli.. No a o dva měsíce později nám přechod k ČECu stvrdila narozením naše Karolínka.. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Karin B.
17.9.12 22:01

Dobrý den, naši známí u ČECu jsou už nějaký ten pátek a proto jsme my neváhali, když k nám zavítal podomní prodejce. Jelikož jsme měli dobré ohlasy, nenahnal nám žádný strach, jako se to obyčejně stává. Jednali s námi velmi slušně, vše nám bylo řádně a dopodrobna vysvětleno a tudíž jsme neváhali a podepsali. Dobrý přístup (z obou stran) dělá divy. Jsme spokojeni už nějaký ten pátek…

• Citovat
  • Upravit
Nicolasinka
18.9.12 20:48

Karin B.: Je vidět, že nejsme jediní, kdo mají slušné zkušenosti s podomním prodejem. :potlesk: A ještě, když se to podaří od jednoho produktu, zde od ČECu, tak je to o to příjemnější.. O to víc jsme spokojenější. Manžel mi říkal, že mám růžové brýle, ale já to tak vidím.. :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Michala Loucká
18.9.12 21:14
@Nicolasinka píše:
Karin B.: Je vidět, že nejsme jediní, kdo mají slušné zkušenosti s podomním prodejem. :potlesk: A ještě, když se to podaří od jednoho produktu, zde od ČECu, tak je to o to příjemnější.. O to víc jsme spokojenější. Manžel mi říkal, že mám růžové brýle, ale já to tak vidím.. :palec: :palec:

Tak znáte to, chlapi si něco myslí, ale když my ženské „to“ cítíme, tak to tam prostě je! :mrgreen: My jsme taky s ČECem spokojeni, prostě je to úplně jiný šálek kafe než PRE a spol… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
473
10.10.12 20:48

Gratuluji všem k dobrým zkušenostem, třeba se časem rozhodnu i já.
U nás se ten „podomák“ nakonec podruhé už nestavil, ačkoliv slíbil, že si udělá čas a vše proberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tyyna89
11.10.12 15:59
@rosnatka píše:
Gratuluji všem k dobrým zkušenostem, třeba se časem rozhodnu i já.
U nás se ten „podomák“ nakonec podruhé už nestavil, ačkoliv slíbil, že si udělá čas a vše proberou.

Skoda, je fajn, kdyz se nekdo o veci zajima trochu hloubeji. Bohuzel hodne lidi ma problem s tim, ze se nechaji „ukecat“ k necemu, co vlastne ale nakonec nechteji, a presne ti pak vsude krici nejhlasiteji. Je to ovsem skutecne problem firmy? Nejsem si tim tak jista…

• Citovat
  • Upravit
Michala Loucká
13.10.12 23:52

To je škoda. Znám hodně lidí, co na podomáky nadávaj. Kamarádka mě ale upozornila na zajímavou věc - ten podomák je tam vlastně jen a jen kvůli mě, má na mě čas, můžu se ho zeptat na cokoliv a on mi v klidu odpoví, všechno je jen a jen na mě. To je úplně něco jinačího než vyjukaná mluvit s infolinkou nebo se uřícená konečně dostat na řadu u přepážky na pobočce. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
473
17.10.12 19:01

To mi právě nevyhovuje. Jo, kdybychom se domluvili na nějakém termínu, že se u nás staví, tak to beru. Připravím se na to, rozmyslím si, na co se chci zeptat a zjistím si informace. Ale když mi někdo zazvoní u dveří a já napovel musím všeho nechat a věnovat se mu, tak to prostě ne. Navíc je mi jasný, že většina dotazů by se mi vylíhla v hlavě, sotva by odjel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný