Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám prosbu, před pád dny vysílali v TV reportáž o Českém energetickém centru. Paní uzavřela smlouvu a bez obrovského penále se z ní nemohla vyvázat. V tyhle dny tu právě obcházejí obchodníci z této firmy. Ráda bych se na ně připravila. Jenže si nemůžu vzpomenout, který den to bylo a na jaké TV. Nevzpomenete si někdo? Diky.
No tak si nech od nich ukázat průkazky, od které firmy vlastně jsou a vyžeň je ze dveří, ne? Nic jim neukazuj, nic nepodepisuj, radši se s nima ani moc nebav. Nevím, že by třeba EON někdy chodil po domech a nabízel stávajícím zákaznákům lepší tarif. Mě došla nabídka nového tarifu od EONU normálně poštou.
Ani uz neotviram dvere, bohuzel jsme naleteli, je mesic na zruseni smlouvy, my to zacli resit hned, jak odesel
A jinak bacha, lzou, ze jsou spojeni treba s Pre atd. Maji to dobre nahrane. Lepsi neotvirat, ja pak dalsiho skoro poslala do prde. le!!!
Jo, na tyhle lidi se nepřipravíš, oni mají průkazky, i takový pěkný zalaminovaný osvědčení mají. Vůbec se nebavit taky není to pravé, jak jsem nedávno poznala, chlapci se naštvali a zabarikádovali nám spojovačky v paneláku, muž to musel vyrazit (a zaplatit). To jsem skoro i litovala, že jsem si ta jména nezapamatovala
Je to hrůza lůza… A teď fakt vyrazí, najmou studentíky a mazej… Mě vždycky nejvíc nase. e, když mi někdo takovej vzbudí dítě ![]()
Ja jsem jim už říkala, že nemám čas ani náladu s nima diskutovat, ale taťka si s nima dal schůzku na pátek, že si je vyposlechne (už jednou nalít s Bohemia energy, tak snad už bude opatrnější). Já jsem mu říkala o té reportáži, ale teď ji nemůžeme dohledat. Chtěli jsme je trošku podusit a mít nějaké argumenty…
Jo, tyhle smlouvy mezi dveřma taky nepodepisuju.
O reportáži nevím, ale věta „bacha lžou“ mne trochu zarazila. Samozřejmě se to stát může, je to věc jedince, setkala jsem se ale i s velmi slušnými prodejci. Nicméně jestliže na někoho takového narazíte, kdo Vám lhal, pak byste o tom měli informovat především firmu jako takovou, jistě si nechtějí zkazit pověst a zrovna v ČECu se to dost řeší - jak „podomák“ vystupoval atd. Tudíž bych zavolala na infolinku a popsala jim situaci (i když třeba starší) - tak pomůžete ostatním nejlépe
![]()
Rosnatka: Sice později, ale přeci - Rosnatko, minimálně první paní udělala tu chybu, že papíry podepsala a ani si vlastně neověřila, komu co podepisuje. Pak se hold nemůže divit, že nějaký šupák z řad podomních prodejců (což ale bývá výjimka, já jsem naopak s podomáky moc spokojená) toho zneužije. Připravovat se na ně člověk nijak nemusí - vyslechnete si nabídku. Jste u sebe doma, máte tu výhodu toho, že si všechny listiny můžete v klidu přečíst, prostudovat, na vše se zeptat. Není třeba se toho bát. Pokud narazíte na neslušného podomáka, stačí ho nahlásit na infolinku ČECu, který je v tomhle ohledu opravdu aktivní a pokud dostane na někoho stížnost, tak se jí opravdu zabývá. ![]()
Tak nějak souhlasím s Míšou Louckou. Přešli jsme s manželem k ČECu díky podomnímu prodejci. Nepodepsali jsme hned, ale vše jsme si nechali u sebe, prověřili a nakonec jsme se opět spojili s oním prodejcem a vše domluvili a vyřídili. Ačkoliv jsem byla často proti podomnímu prodeji, tak tohle předčilo naše očekávání a dnes jsme rádi, že jsme k tomu došli.. No a o dva měsíce později nám přechod k ČECu stvrdila narozením naše Karolínka.. ![]()
Dobrý den, naši známí u ČECu jsou už nějaký ten pátek a proto jsme my neváhali, když k nám zavítal podomní prodejce. Jelikož jsme měli dobré ohlasy, nenahnal nám žádný strach, jako se to obyčejně stává. Jednali s námi velmi slušně, vše nám bylo řádně a dopodrobna vysvětleno a tudíž jsme neváhali a podepsali. Dobrý přístup (z obou stran) dělá divy. Jsme spokojeni už nějaký ten pátek…
Karin B.: Je vidět, že nejsme jediní, kdo mají slušné zkušenosti s podomním prodejem.
A ještě, když se to podaří od jednoho produktu, zde od ČECu, tak je to o to příjemnější.. O to víc jsme spokojenější. Manžel mi říkal, že mám růžové brýle, ale já to tak vidím..
![]()
@Nicolasinka píše:
Karin B.: Je vidět, že nejsme jediní, kdo mají slušné zkušenosti s podomním prodejem.A ještě, když se to podaří od jednoho produktu, zde od ČECu, tak je to o to příjemnější.. O to víc jsme spokojenější. Manžel mi říkal, že mám růžové brýle, ale já to tak vidím..
![]()
Tak znáte to, chlapi si něco myslí, ale když my ženské „to“ cítíme, tak to tam prostě je!
My jsme taky s ČECem spokojeni, prostě je to úplně jiný šálek kafe než PRE a spol… ![]()
Gratuluji všem k dobrým zkušenostem, třeba se časem rozhodnu i já.
U nás se ten „podomák“ nakonec podruhé už nestavil, ačkoliv slíbil, že si udělá čas a vše proberou.
@rosnatka píše:
Gratuluji všem k dobrým zkušenostem, třeba se časem rozhodnu i já.
U nás se ten „podomák“ nakonec podruhé už nestavil, ačkoliv slíbil, že si udělá čas a vše proberou.
Skoda, je fajn, kdyz se nekdo o veci zajima trochu hloubeji. Bohuzel hodne lidi ma problem s tim, ze se nechaji „ukecat“ k necemu, co vlastne ale nakonec nechteji, a presne ti pak vsude krici nejhlasiteji. Je to ovsem skutecne problem firmy? Nejsem si tim tak jista…
To je škoda. Znám hodně lidí, co na podomáky nadávaj. Kamarádka mě ale upozornila na zajímavou věc - ten podomák je tam vlastně jen a jen kvůli mě, má na mě čas, můžu se ho zeptat na cokoliv a on mi v klidu odpoví, všechno je jen a jen na mě. To je úplně něco jinačího než vyjukaná mluvit s infolinkou nebo se uřícená konečně dostat na řadu u přepážky na pobočce. ![]()
To mi právě nevyhovuje. Jo, kdybychom se domluvili na nějakém termínu, že se u nás staví, tak to beru. Připravím se na to, rozmyslím si, na co se chci zeptat a zjistím si informace. Ale když mi někdo zazvoní u dveří a já napovel musím všeho nechat a věnovat se mu, tak to prostě ne. Navíc je mi jasný, že většina dotazů by se mi vylíhla v hlavě, sotva by odjel. ![]()