Čestlice Aquapark

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
27.4.16 09:39

Čestlice Aquapark

Ahoj, byl někdo v poslední době v Čestlicích v aquaparku? Chystáme se tam v sobotu na celý den, s dětmi 6 a 9let. Ještě jsme nebyli. Můžete poradit co s sebou, co se vám osvědčilo, Brát s sebou něco do vody - myšleno např. míč atd. Pište tipy, budu ráda za vše, jakoukoli zkušenost. Díky K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
27.4.16 10:00

@kvítko míč bych rozhodně nebrala, tam není možnost si s ním někde házet. Vem osušku a max. pokud dítko moc neplave, tak pásek na plavání. Občerstvení se tam dá koupit a stějně asi budou děti stále na skluzavkách, tam nic nepotřebuješ. pásek jen když půjdete chvilku plavat nebo do vln

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
27.4.16 10:01

Skoda ze nejdete v nedeli, mam na nedeli zlevnene vstupne. Za 400 na osobu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
27.4.16 10:59

Ahoj, určitě doporučuju pro děti župan a nějaké gumové boty na chození uvnitř. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
27.4.16 11:23

Už máme rodinnou vstupenku, přinesl nám jí Ježíšek. :D Díky za tipy, žuůpan mě nenapadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
27.4.16 11:28

@Madam-Owl to je dobrá cena asi na celý den? Kdyžtak mi napiš info do sz, chtěla jsem tam někdy zajít, ale záleží, co na to manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
27.4.16 13:01

A co sauny, byl jste někdo? V sobotu je tam nějaký saunový večer. Máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
27.4.16 14:28

My tam byli nedávno. S sebou ručníky, plavky :-) Pro neplavce plavací pomůcky. My s sebou měli svačinu a pití, po plavání děti byly hladové jako vlci. V Aquaparku jde koupit jídlo, ale tam by je to zdržovalo od řádění, takže jak se začali převlíkat, hned začali tlačit jídlo. Ještě jsme litovali, že jsme synovi nevzali potápěčské brýle, na všch těch skluzavkách, tobogánech a jiných šílenostech by je užil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.