Vozík Chariot v zimě

32
4.2.12 15:53

chariot v zimě

Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s vozíkem Chariot v zimě na běžkách v těchto mrazech? Jde mi o to, aby mrazem nepopraskaly boční slídy a přední pláštěnka. Chceme vyjet tak na hodinu na běžky a mám strach, aby nějak neutrpěly slídy. Běžně jezdíme na běžkách v mrazu kolem -6°C, slídy nic nedělají, ale teď je u nás celý den kolem -11°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
600
4.2.12 16:27

Máme Croozera a vydrželo to. Snažili jsme se s tím moc nemanipulovat a nerolovat tu vrchní slídu. Jinak v pohodě - zkoušeno předloni s třleťandou. Teď máme mimino, tak jsme zalezlí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
23.11.13 12:27

Ahoj,
Mam Chariot cx1 a chystame se na tyden na hory. Premyslim, zda koupit lyzarsky set nebo sanky. Nejde mi ani tak o jezdeni na bezkach, protoze ja jsem tehotna a neutahnu a pritel je zacatecnik, tak spis na dlouhe prochazky.
Poradite? Premyslela jsem o sanich s madlem, ktere se tlaci pred sebou a rikam si, ze to je vlastne to same jako Chariot s lyzarskou sadou.. Tak nevim :think:

• Citovat
  • Upravit
81500
23.11.13 12:46

Na jak staré dítě? V Chariotu je asi líp chráněné před povětrnostními podmínkami. A pak nějak na saních pořešit spaní. Ale asi by šlo na mimino na sáně přidelat nějak korbu, u starího mi sáně pijdou OK. lAle třeba mladší v saních být nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
23.11.13 12:48

Uvazovala jsem o sanich s vestavenym fusakem.. Takze spani by asi nebyl problem.. Male je skoro 8m, spi dopo hodku, po obede 1,5h

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix